bugün
- aç karnına kahve içmek8
- ekşi sözlük4
- lise yılları kurtlar vadisine denk gelmek3
- dinlerin yalan olması17
- ölü denizciler kayıp galaksiler2
- gocu23
- kendinden biz diye bahsetmek2
- uzaylıların sefaköyü istila etmesi2
- güne sporla başlamak2
- online listesi2
- girne'deki gemi faciası3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- bu koyden olsam ne olacak18
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- uyku düzeni2
- sarapci koala77
- yaşam enerjisi veren şeyler6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- şu an hissedilen duygu7
- çaylak yapın beni11
- soğan yiyen kız11
- sarı torba6
- ama ben bipolarım10
- 30 ağustos zafer bayramı19
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- gecenin şarkısı5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- tai lung44
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- 15 temmuz yalanı5
- s'i l v'e r m'i s t8
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- rafael leao34
- ay kavga var galiba6
- incil vahiy9
- safiyenin kocası faik5
- bkono5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- katatespizartmasi10
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- morkstar4
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sözlük kızları adam mıdır5
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- kavga eden yazarlar5
- türklerin türkiye de asimile olması8
Karadeniz açıklarında sabah saatlerinde , 07:40 sıralarında 4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.
(bkz: pontos/#27748084)
güzeldir.
ruhumun bir kısmı hala onun güzel havasında, yeşilinde..
yeniden görüşmek üzere.
ruhumun bir kısmı hala onun güzel havasında, yeşilinde..
yeniden görüşmek üzere.
Orospu çocuğu yetişmeyen bölgemiz.
akp'nin doğasını sikmeye and içtiği bölge.
Iklimi yesili vatan topragima benzeyen cok cok guzel bir bolgedir.
Insani tabii pek bizimkine daha dogrusu hic benzemiyor.
Neyse denizi cok hircin olabiliyor. Buna alisilir da dikkat etmeniz gereken bir husus var dalgalar gel git yapiyor ya. Iste bazi yerlerde dalga sadece geri gidiyor. Insanlar bu ters giden akintiya kapilinca kiyiya dogru yuzmeye calisip boğuluyorlar. Boyle ters gelen akintilar siradan yumusak akintilara benzemiyor. Ama panik yaomaya gerek yok yaoacaginiz sey akintinin sizi goturmesine izin vermek. Yani kiyiya dogru degil ters tarafa yuzmek akinti yayilmaya basladiginda sizi birakacak zaten. Sonra kiyiya dogru geri yuzebilirsiniz. Yani kiyiya dogru yuzucem diye cabalarken bogulup olebilirsiniz. Ama akintiya birakirsaniz kendinizi yormadan sizi aciga atar sonra yavas yavas kiyiya yuzun sikinti yok.
Insani tabii pek bizimkine daha dogrusu hic benzemiyor.
Neyse denizi cok hircin olabiliyor. Buna alisilir da dikkat etmeniz gereken bir husus var dalgalar gel git yapiyor ya. Iste bazi yerlerde dalga sadece geri gidiyor. Insanlar bu ters giden akintiya kapilinca kiyiya dogru yuzmeye calisip boğuluyorlar. Boyle ters gelen akintilar siradan yumusak akintilara benzemiyor. Ama panik yaomaya gerek yok yaoacaginiz sey akintinin sizi goturmesine izin vermek. Yani kiyiya dogru degil ters tarafa yuzmek akinti yayilmaya basladiginda sizi birakacak zaten. Sonra kiyiya dogru geri yuzebilirsiniz. Yani kiyiya dogru yuzucem diye cabalarken bogulup olebilirsiniz. Ama akintiya birakirsaniz kendinizi yormadan sizi aciga atar sonra yavas yavas kiyiya yuzun sikinti yok.
Kendisi bir insanın unutamadığı aşkı gibidir.
işim gereği haftanın enaz 6 günü mesai saatlerinin yüzde 90ınında denizin üzerindeyim. işim evime yakın ve haliyle denize yürüme mesafesinde. ama üzerinde durduğum, kıyısında oturduğum, havasını soluduğum deniz Karadeniz değidlir. Bu yüzden de unutulamayan sevgili gibi başka sevgiliniz olsa da her daim özlemini çektiğinizdir.
Belki nesnel olarak dünyanın en güzel denizi değidlir tıpkı unutamadığınız sevgiliniz dünyanın en güzel kadını olmadığı gibi ama sizin için tektir, vazgeçilmezdir her daim özlenendir, dünyanın en güzelidir.
işim gereği haftanın enaz 6 günü mesai saatlerinin yüzde 90ınında denizin üzerindeyim. işim evime yakın ve haliyle denize yürüme mesafesinde. ama üzerinde durduğum, kıyısında oturduğum, havasını soluduğum deniz Karadeniz değidlir. Bu yüzden de unutulamayan sevgili gibi başka sevgiliniz olsa da her daim özlemini çektiğinizdir.
Belki nesnel olarak dünyanın en güzel denizi değidlir tıpkı unutamadığınız sevgiliniz dünyanın en güzel kadını olmadığı gibi ama sizin için tektir, vazgeçilmezdir her daim özlenendir, dünyanın en güzelidir.
Karadeniz hakkinda soylenenleri abarti sanirdim, suan karadenize dogru seyahat ediyorum ve dakika 1 gol 1. Laz hizmetli fanta istedigimi duyunca. Fanta az kaldi, uzerine kola ekleyeyim de hak gecmesin dedi. En basta saka yapiyor saniyorduk...
Bitmez dalgası.
imkanım olsa ilk fırsatta gidip görümek istediğim yerdir. Trakyalı olmama rağmen kendimi Karadenizli hissediyorum, nedenini bilmiyorum. Yıllardır süregelen bir olay bu. Yaşamalı.
kendisini görüp,kokusunu duymazsak hasta olduğumuz deniz.
cahillerin en fazla bulunduğu bölge. açık ve net.
türk turizmine kazandırılamamıştır.
Insanının samimi, içten olduğu gözümde tüten güzide memleketim.
insanı içten,misafir perver , doğası aşık olunası, denizi tam bir cennet.
Bir Aşk denizidir. Bana uzak olsada bir gün gideceğim. Evet.
Jeolojik veriler yaklaşık 7500 yıl önce Karadeniz'in bir göl olduğunu gösteriyor.
nihayet bu sene gidebileceğim. yıllardır tatil planı yapıyorum ama bir türlü gidemiyordum. hazır bayram da 9 gün tatilken, aldım biletimi biletall.com dan. 2 haziran itibari ile 5 günlüğüne kaçacağım.
Muhtesem bir bolge. Her taraf yemyesil her taraf su. Insani deli sicak kanli. 1 hafta tatil yaptim inanilmaz guzel vakit gecirdim. Tatilini dusunenlere tavsiye ederim. Mutlaka yaylaya cikin. Trabzon ve rize guzellikte yarisir. Gecme firsatiniz olursa batuma gecin pide yiyin. Cesmede kaziklanmaya degmez.
Edit: karagole cikin gol etrafinda yuruyus yapin baliklari besleyin.
Edit: karagole cikin gol etrafinda yuruyus yapin baliklari besleyin.
artvin'i neden atladın arkadaş? hele sinop! bir başka güzeldir bu yerler; doğası, suları, ekmekleri ve de olmazsa olmaz yağları..
deli sıcak kanlı tabirini sevdim, gerçekten önce deli sonra sıcak kanlıdırlar. delilikleri zekalarıyla yarışır kıvamdadır...
ama kimse gelsin istemiyorum şu aralar. burası bana kalsın ben iyice tadını çıkarayım, ben döndükten sonra buyursunlar.
deli sıcak kanlı tabirini sevdim, gerçekten önce deli sonra sıcak kanlıdırlar. delilikleri zekalarıyla yarışır kıvamdadır...
ama kimse gelsin istemiyorum şu aralar. burası bana kalsın ben iyice tadını çıkarayım, ben döndükten sonra buyursunlar.
Mensubu olan insanların delikanlı olduğu bölge.
bir ara yunanlıların belalarını bulduğu bölge.
(bkz: pontus kırımı)
(bkz: pontus kırımı)
Bir zamanlar Türk gölü olan, hırçın deniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar