bugün

entry'ler (1026)

kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi

çünkü bunlara ağızlarına sıçan erkeğin yaranmasından dolayıdır.

sözlük kızlarının fotoğrafları

yakışıklı beyler eklesin diyorsun da sen güzel değilsin onu ne yapacağız?

tanım: evde kalma çanları çalmaya başlayınca sözlüğe atılmaya başlanan fotoğraflardır.

kuşların ötmeye başlaması

ötebilmek için 14 hafta sabırla beklemek zorunda kaldılar. herbirini de ayrı ayrı zıplatmışlığımız var. bunların çükünü kesip ellerine verdiğimiz için artık başka takımın çüküyle orgazm oluyorlar. yazık.

sözlük erkeklerinin gözleri

görsel

yalnız insan güçlü insandır

yalnızım ve bu yaşıma kadar her işimi kendim hallettim. ailem dahil kimseden bir yardım almadım. zaten istemedim de.

tek başıma okudum, tek başıma en iyi işi buldum, tek başıma çalıştım, tek başıma çok güzel paralar kazandım. ameliyat oldum, ona bile tek başıma girip çıktım. ameliyat sonrası önce hastanede sonra evde tek başıma kaldım.

bu duruma öyle bir alıştım ki biri bana yardım etmeye çalışsa çok tuhafıma gidiyor, hatta yardım edilmesinden rahatsız oluyorum.

hayata normal insanlardan 4-0 geriden başladım. hastalığa yakalandım yıkılmadım, soruşturmalar davalar geçirdim yıkılmadım, babam öldü yıkılmadım, yalnız kaldım yıkılmadım. bu şartlarda bile kimsenin kolay kolay elde edemediği şeylere sahip oldum.

evet yalnızım ve çok güçlüyüm. çevremde bu halimi gören herkes bana gıpta ediyor. şimdiye kadar altından kalkamadığım hiçbir zorluk olmadı, bundan sonra da olmayacak.

hatıra olarak saklanan garip nesneler

g3 mermi çekirdeği. askerlik hatırası.

sözlük yazarlarının ilikli kemik suları

evet merve yavaş yavaş başlamış sağlıklı yaşam falan... sanırım sırada brokolili yiyecekler var. bir de silikon tabancası ve boncuklarla süsleme işine girerse tam teyze moduna girmiş olacak.

jorge jesus un fenerbahçe den ayrılması

ister ayrılsın ister ayrılmasın galatasaray'ımızı ilgilendirmez. nasıl olsa şampiyon olacağız. buldozer gibi önümüze geleni ezip geçiyoruz.

kabe şeklinde pasta yapıp yemek

bunun bir de kur'an şeklinde olanı vardı ki rezaletin alasıydı.

güzel kızların da sıçıyor olduğu gerçeği

sıçarlar kardeşim. adamın ağzına bile sıçarlar.

tcmb yurt dışı para transfer yasağı

umarım insanların banka hesaplarına çökeceklerinin habercisi değildir bu.

devlet bahçeli nin beşiktaş üyeliğinden ayrılması

takıma moral ve motivasyon olarak ivme kazandıracağını düşündüğüm gelişme.

yazarların söylemek istedikleri

kimseyle tartışmak istemiyorum. kimseyle kavga etmek... kimseyi suçlamak istemiyorum ya da herhangi bir şey düşünmek. sadece o bebekleri ve çocukları kucaklayıp sarıp sarmalamak istiyorum.

yağmacı zannedilerek linç edilen insanlar

deprem bölgesindeki bazı depremzedeler veya çalışmaya gelen gönüllüler yağmacı zannedilerek darp ediliyor veya işkenceye uğruyor. bu çok acı ve tehlikeli bir durum. sırtında 65 inç televizyon ya da çamaşır makinesi taşıyan şerefsizlerin yağmacı olduğu belli tabi ki ama artık bölgede elinde poşet taşıyan herkese potansiyel yağmacı gözüyle bakılıyor.

https://twitter.com/muhal...;t=NkMvFqq_PQtcCQOA7IwHQQ

malesef toplumumuz linç kültürüne oldukça yatkın. doğruluğunu teyit etmeden en ufak bir infial yaratan olayda ya da provakasyonda galeyana gelip ağır sonuçlara sebep olabiliyor. o nedenle eğer suçüstü dahi yakalanan biri varsa şu olağan üstü ortamda sadece derdest edilip güvenlik güçlerine teslim edilmesi gerekiyor. yoksa bu gidişle ülkeye yağmacıların verdiği zarardan çok daha fazlası verilmiş olur. haksız yere darp ve işkence edilen depremzedelerin, arama kurtarmaya gelen gönüllülerin yaşadıkları hayal kırıklığını bir düşünün. birlik beraberliğe ve yardımseverliğe olan inançlarını kaybederlerse bu türkiye için çok daha vahim olur.

büyükelçilerin gidişinden sonra deprem olması

saçma sapan tespitler yapmayın. ankara'daki büyükelçilerin güney anadolu depremiyle ne alakası var.

hollanda daki kiliselerde istiklal marşı okunması

belçika'nın antwerp kentinde de katedralin çanlarıyla istiklal marşı çalınarak türkiye'ye destek verilmiş;

https://www.ntv.com.tr/vi...di,Tnv-0yECQ0mD81hNUJ71bw

korkuyorum şimdi bazı çomarlar çıkıp siz nasıl kilise çanlarıyla istiklal marşımızı çalarsınız diyecek diye.

enkazlardan ilk önce ak partililer çıkartılıyor

şu sözden sonra artık kendisini de partisini de bitirmiştir. bir diğer liderlerin paylaşımlarına bakın bir de ümit özdağ'ın paylaşımlarına. tamam yağma yapan hırsızlık yapan suriyelilerin de konuşulması gerekiyor ama şu ortamda bir liderin bir ağırlığının olması lazım. itfaiyecinin telefonunu çalan suriyelinin videosunu da paylaşmasın be kardeşim. daha önemli birşey bulamamış mı? türkiye artık bu tip siyasetle bir yere varamaz. böyle siyasetçilerin de siyaset sahnesinden sonsuza dek silinmesini umuyorum.

88 saat sonra enkazdan çıkıp arabasını soran genç

89. saatte enkazdan çıkarılan 23 yaşındaki gencin arama kurtarma ekibine sorduğu soru;

- şurada bir yerde bir beyaz araba olacaktı o nasıl durumda?

https://twitter.com/starg...amp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

yatak odasına çelik direk dikme kararı almak

(bkz: #46170497)

şu günde şöyle ahlaksız laflar edebiliyorsunuz ya diyecek laf bulamıyorum size. ar damarınız çatlamış sizin. haya perdenizi sıyırıp atmışsınız.

haluk levent

insanların kendisine devletten daha çok itimat ettiği, bence türkiye'nin en büyük sosyal yardım ağına sahip güzel insan. sen hep varol.