bugün

entry'ler (1433)

sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

veda

görsel

evliliğin anlamı

benim için en büyük anlamı paylaşmaktır. sadece mutluluğu, keyif alınan şeyleri değil tabiki. bütün bir hayatı herşeyi ile paylaşmaktır. zorlukları sıkıntıları acıları... eşlerin birbirlerine olan sevgisi, sadakati burada ortaya çıkıyor. yoksa ne anlamı kalır ki.

özgür olmak vs evlenmek

karakter mizaç meselesi. yalnızlığı seviyorsan, canının her istediğini yapan biriysen özgürlüğü seçebilirsin. ama şunu bil ki eninde sonunda evinde farklı bir ses olsun isteyeceksin. evlilik sorumluluk isteyen ciddi bir iştir. belki birçok özgürlüğün kısıtlanabilir ama güzel bir evliliğin vereceği mutluluk paha biçilemez.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

at izinin it izine karıştığı, ayakların baş olduğu bu devirde kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim. ben kendimi biliyorum, birkaç insan beni biliyor. o bana yeter.

dua

görsel

gecenin şarkısı

https://m.youtube.com/wat...zb3JkdW0gecSxbGTEsXpsYXJh

aşk için yaptığınız şeyler

ömür feda etmek. pişman mıyım? asla. adına yakışır bir şekilde yaşadım onu. yeniden dünyaya gelsem yine aynısını yapardım. benim için zaten diğer türlü bir anlamı kalmıyor hayatın.

hayat boş mudur sorunsalı

hayatın anlamı her canlıyı sevmek demek. bize bahşedilen bu hayat ancak sevmekle geçirilirse yaşamaya değer. gerisi boş.

düşün ki o bunu okuyor

oralarda sana birşey olacak diye o kadar korkuyorum ki. kendine yazık edeceksin diye aklım çıkıyor.

gecenin şarkısı

bu benimki sevda değil;

https://www.youtube.com/watch?v=g-1BZ3SMOys

görsel

gerçek sevgi

günümüzde olduğuna inanılmıyor ne yazık ki. olana da normal gözle bakılmıyor, akıl hastası teşhisi konuluyor "uzman hekimlerce".

bir kadının dudakları

sizi bilmem. benim için önemli olan o dudakların arasından dökülen sözlerdir. adamı cennete de uçurabilir, zindana da sokabilir. zaten sözler değil midir çirkini güzel yapan, herşeyi anlamlı kılan.

günün sözü

ben seni ölene dek seveceğim demek boş laf,
ben seni sevdikçe ölmeyeceğim demeli insan.

kişinin kendisiyle yaptığı savaşta geldiği aşama

--spoiler--

tam pes etmek üzere olduğum bir gecede kafamın içinde verdiğim savaşı zor da olsa kazandım. o gecenin sabahına ben çıktım ama içimdeki kimseyi sağ bırakmadım.

--spoiler--

görsel

sözlük yazarlarından tavsiyeler

ne kadar söylersek söyleyelim biliyoruz ki hiçbiriniz söylediklerimize kulak asmayacak ve aynı hataları yapacaksınız. en iyisi siz düşüp kalkarak öğrenin.

17 yıl önce bugün sözlük yazarları ne yapıyordu

amerika'daydık. türkiye'ye dönüşümüze birkaç hafta kalmıştı. u.s. coast guard denetlemesine hazırlanıyorduk.

dünyanın en güzel kadını

sevilen kadındır. gerisi hikayedir.

bir kız için kendini feda etmek

kalplerin henüz sentetikleşmediği eski dönemlerde normal olan bir durumdu bu. genel bir işleyişti. günümüzde ise ne yazık ki artık enayilik olarak kabul ediliyor. ama yine de kadın erkek ilişkilerinin içinde bulunduğu şu çürümüşlük içinde dahi varlıklarını mucizevi bir şekilde devam ettiren böyle erkekler yok değil. ancak siz onları göremezsiniz. onları yalnızca o fedakarlığa karşılık verebilecek, hakedecek, kalp gözüyle bakan kadınlar görebilir.
© copyright 2005 - 2026