bugün
- fenerbahçe12
- yazarları anlatan görsel8
- enflasyonun kasımda boynunu aralıkta belini kırdık11
- evde rakı yapımı13
- evde tekken ve duş alırken kapının çalması28
- 22 yaşından büyük ablalar sözlükten gitsin18
- jorge fernando pinheiro de jesus8
- sonra döndüm dedim ki22
- jorge jesus'un kırmızı kart görmesi9
- 2 şubat 2023 adanademirspor fenerbahçe maçı42
- pure purple violet23
- enner valencia19
- ali palabıyık24
- galatasaray10
- galatasarayın bir kere bile şike yapmadığı gerçeği9
- tek parti döneminin faşizm olduğu gerçeği13
- yazarların tehlikeli tutkuları18
- ismet gürbüz'ün türk olmaması10
- gecenin şarkısı9
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- bir kadını fiziği dışında çekici yapan detaylar27
- çalışan bir kızın yıllık bakım masrafları toplamı15
- yaşama amacınız nedir11
- sevgiliyle yapılacaklar15
- bazı erkekler neden ilişki yaşadığı kadını anlatır19
- şu an meme emip öpen yazar14
- almanya9
- bir baltaya sap olamadim9
- pforzheim13
- kadınınıza sahip çıkar mısınız9
- borsa istanbul8
- anın görüntüsü23
- karton toplayan bir çocuğu evire çevire dövmek9
- bir oturuşta 36 adet kestane şekeri yemek11
- kuran'ın arapça değil türkçe olması16
- hz meryem ile hz muhammed'in cennette evlenmesi30
- kuran'ı öpme kampanyası17
- morria'nın ayaklarıyla yoğurduğu çiğköfteden yemek20
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- bir yazarı merak etmek11
- kozmetik mağazasından 27saniyede çıkan kız11
- 79 izmir'i ve chevrolet vs 2023 türkiyesi ferrari8
- 1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçı52
- başını örtmeyen kadının ahiretteki durumu9
- ben tipe değil cüzdana bakarım diyen kız15
- bulunduğunuz yerin hava durumu25
- sizce türkiye'nin en önemli sorunu nedir25
- klarnet calan sarapci koala 612
- mauro icardi15
- beşiktaş11

entry'ler (1005)
topu her eline aldığında en az 30 saniye bekleten karaktersiz orkun'u panenka penaltısıyla madara edip 180 derece kafa golüyle dumura döndürmüş efsane futbolcumuz. tebrikler.
rakibiyle girdiği pozisyonda yerde kalınca topu rakibine kaptırmamak için yerde kafayla topu takım arkadaşına kazandıran futbolcu. oğlum senin heykelini dikseler t.şağına mermer yetmez!
izmir'deki son günümde birlikte izmir bombası yiyip vayt çaklıt mokamız eşliğinde sözlüğe foto atmak için yaptığım son çağrıdır.
tahminimce kara para aklama işlerinde kullanılan sözlük. akşamları en aktif olduğu saatlerde bile online yazar sayısı 100 kişi. bu 100 kişiden aktif olarak sözlükte bulunanların sayısı ise en fazla 35 - 40 kişi. diğerleri ya boot hesap ya da telefonunda uygulamayı açık bırakan yazarlar. peki soruyorum şimdi size; bu durumu reklam veren firmalar bilmiyor mu? biliyor. peki sadece 35 - 40 kişinin göreceği reklamlar için bu firmalar ne kadar ödeme yapar? çok az bir ödeme. bu parayla bu dükkan döner mi? dönmez.
buranın havasından mıdır suyundan mıdır bilmiyorum oldukça canayakın ponçik kızlardır. bazı yurdum kızları gibi merhaba dediğinizde "sensin merhaba!" diye kezbanca bir tepki vermezler.
aslolan fenerbahce dir ❤ frank lucas.
karton toplayan pij ❤ kan tutan kasap.
karton toplayan pij ❤ kan tutan kasap.
sevmemek değil de beğenmiyorum. tayyip erdoğan ve akp'ye karşı 10 seçim kaybetmiş bir siyasetçinin 11. seçimde başarılı olabileceğine inanmıyorum. zaten bu kadar başarısızlıktan sonra şimdiye kadar partinin başında tutulması da büyük bir hataydı. kendisinin de şimdiye kadar çoktan istifa etmesi gerekirdi.
aslında hissettiğiniz şey geçen eski yıllara duyduğunuz özlemdir.
birincisi bu video ile türkiye'de ne kadar rezil bir habercilik yapıldığını görmüş olduk. medya tarafsızlığını kaybetti. bu haberde de muhalefet yapayım derken iktidara nasıl malzeme verildiğini görüyoruz. bu tür gereksiz manipülasyonlar yüzünden muhalefet seçmenin gözünde inandırıcılığını kaybetti. savunduğu iddialarda haklı olmasına rağmen haksız duruma düştü.
ayrıca haber kanalı önce bu videoyu yayınlayıp sonra gerçeğini göstererek muhaliflere ters köşe yaptırıp iktidara da çalışmış olabilir, bilemiyoruz tabi.
ikincisi her ne olursa olsun haberin foyası ortaya çıkmış olsa bile bu türkiye'de açlıkla mücadele eden milyonların olmadığını, pazar sonrası yerlerden sebze meyve toplayan insanların olmadığını, çöplerden yiyecek toplayan insanların olmadığını göstermez. hepsi bir kenara, devletin belirlediği ve çalışan nüfusun yarısından fazlasının aldığı asgari ücret bile açlık sınırının altında. daha ne olsun.
ayrıca haber kanalı önce bu videoyu yayınlayıp sonra gerçeğini göstererek muhaliflere ters köşe yaptırıp iktidara da çalışmış olabilir, bilemiyoruz tabi.
ikincisi her ne olursa olsun haberin foyası ortaya çıkmış olsa bile bu türkiye'de açlıkla mücadele eden milyonların olmadığını, pazar sonrası yerlerden sebze meyve toplayan insanların olmadığını, çöplerden yiyecek toplayan insanların olmadığını göstermez. hepsi bir kenara, devletin belirlediği ve çalışan nüfusun yarısından fazlasının aldığı asgari ücret bile açlık sınırının altında. daha ne olsun.
galatasaray'ımızın çok temiz bir oyunla fenerbahçe'ye karşı üstünlük kurarak galip geldiği bir maç olmuştur.
olmayan yıldızları kadar attık, olan yıldızları kadar sayıldı.
teşekkürler galatasaray'ım.
olmayan yıldızları kadar attık, olan yıldızları kadar sayıldı.
teşekkürler galatasaray'ım.
maçtan önce bizlerle dalga geçen maçtan sonra ise ortadan kaybolup gizli gizli entry'lerimizi okuyan loser.
en son üç saat önce entry girmiş. arka arkaya öyle entry'ler döşemiş ki sanırsın galatasaray'ı sahada çiğ çiğ yiyecekler. skor tam götüne göre olunca sanırım ya kalp krizi geçirdi, ya da intihar etti.
neredesin ulan? hangi deliğe saklandıysan çık dışarı. o laflarını kıvırıp bir tarafına monte etti işte galatasaray.
rütbeni bileceksin,
saygı duyacaksın,
selam duracaksın!
neredesin ulan? hangi deliğe saklandıysan çık dışarı. o laflarını kıvırıp bir tarafına monte etti işte galatasaray.
rütbeni bileceksin,
saygı duyacaksın,
selam duracaksın!
dün gerçekleşmiş zamla birlikte grande filtre kahve 36 lira olmuş. diğerlerini siz tahmin edin. vayt çaklıt moka en az 50 lira filan olmuştur herhalde. sanırım kara erik habbesi için artık bir devir sona eriyor.
sabah uyandım dışarı baktım dünden bir farkı yok. şimdi biz boşuna mı o kadar para harcayıp yeni yılı kutladık?
her günümde bende hasıl olan his. adaletini sikeyim ey hayat.
arkadaşlar ben 2023'e geçemedim. lütfen çekip alın beni buradan.
herkese mutlu noeller.
ne yazık ki benim için bu yılbaşı olacak. işimiz gereği alkol kullanmamız yasak. ühüü.
bunlar o kadar azgın sapıklar ki çöpte gördükleri kesilmiş kadın saçından bile tahrik oluyorlar demek ki. bunların tahrik olması için kadının tırnağını bile görmeleri yeterli herhalde. ya da sesini duymaları. o yüzden bunların mantığına göre kadın komple kapalı bir kutuya dönüşmeli erkekleri tahrik etmemek için.