bugün

görsel
Chelsea’ nin teknik direktörü yokken chelsea ve benzer bir kulüp tarafından tercih edilmemiş teknik direktör.
O fotoyu atınca noluyor yani jimmy, ee? Swh.

ikinci resmî maçında ikinci galibiyetini alan special one.
Henüz fenerbahçe’ ye iyi top oynatamamış olan, eski günlerini arayan teknik direktör. Hele bir lille maçları ve ligler gelsin, öyle daha net çıkarım yaparız.
Oyuna yaptığı hamlelerle bile büyük hoca nasıl olunur dersi verir takım daha temposuz kamptan yeni çıkmış krunic lanetinden kurtulduğu gibi gerekeni yapacaktır.
Eski günlerindeki sihirli dokunuşları henüz yeni kariyerinde sergileyememiş olan teknik direktör.
adam daha yeni geldi. elinde sihirli değnek yok.
Sadece aşırı fanatik fenerbahçelilerin çılgınca savunduğu, şimdilik yeni kariyerinde etkileyememiş olan teknik direktör. Eski mourinho lugano’ yu fark atarak elerdi, fenerliler bu kadar büyük atıp tuttuğu için de beklenti buydu ama gerçekleşmedi. Sahada lukaku ve morata da yoktu ayrıca. Hani kimi çağırsa gelirdi ?
Abur götünü de yırtsan dünyanın en iyi hocası. Hadi şimdi ağla ve kudur swh.
Yahu körü körüne savunuyorsunuz.
Biz de biliyoruz, izliyoruz futbolu, mourinho’ yu.
Yıllardır lig şampiyonluğu yok, zlatanlı manu’ da tutunamamış, hala ismi ünlü diye, fenere aşıksınız diye gereksiz yere savunuyorsunuz.
Hani neredeydi bu gece mourinho’ nun sihirli değneği ? Lugano gibi takımı zor elediniz hala laf yetiştiriyorsunuz.
Henüz fenerbahçe’ ye sihirli dokunuşu olmamış teknik direktör. itiraz etmeniz de gerçeği değiştirmiyor. Biz de izliyoruz maçları.
Daha önce Mourinho takımı izlememiş o kadar adam var ki siksen akillanmaz.
Adam oynanan futbola bakmaz, 5. Lig takimini 1-0 yense mutlu olur çünkü galibiyet her şeyden önemlidir. Nasıl oynadığın değil sonuç önemlidir bu adam için.
Biz Bayern'e köpek gibi oynadık da ne oldu amk? iki maç 6 puan hadi eyvallah.
Adamın sistemi de mantığı da bu. işine gelmiyosa fenerlilerin izlemesin.
Aşırı fanatik fenerliler sağlıklı çıkarım yapamıyor hakkında. isminin ünü ve fener aşkları objektif çıkarım yapmalarını engelliyor.
Henüz türkiye’ de bekleneni verememiş teknik direktör. Bekleyip göreceğiz bakalım.
--spoiler--
Serdar Ali Çelikler:

“Beni endişelendiren 2 unsur dikkatimi çekti.

Birincisi çalışanı bozma riski. Almanlar'a atfedilen bir söz var: "Çalışıyorsa tamir etme" derler..

Ferdi sol bek - Tadic sol ön çalışan bir sistemdi. Tamam Tadic'i sağ önde oynatma sebebi onu daha merkeze yakın kullanma isteği. Ama Ferdi'nin büyük yükselişi sol bek mevkinde oldu. Ayrıca Jayden - Dijku tandemi daha agresif bir tandem. Çalışanı bozmamak lazım. Aynı şekilde çalışmayanda da ısrar etmemek lazım. Krunic taraftarın gözünden düşmüş biri. Israra hiç lüzum yok. Fenerbahçe taraftarı tarafından 'takılmış' oyuncudan hayır gelmez. Tarih onlarca örnekle dolu. işte hocaya bunları anlatacak; "gen detayı" verecek biri lazım.

Gelelim beni en çok rahatsız eden konuya. Mourinho; Lugano'ya çok fazla saygı duymuş. Deplasmanda 4-3 kazanılmış bir maçın rövanşında bu kadar 'edilgen' oyun çok can sıkıcıydı.

Ben bir Mourinho uzmanıyım. Kendisini 2004'de Porto'yla kazandığı müthiş zaferden bu yana, Roma dışındaki tüm takımlarında dikkatle takip etmiş biriyim. Bir kere hiçbir zaman "ezici bir futbol" izleyemeyeceğimizi biliyorum. Klopp tarzı gibi rakibi bezdiren heavy metal futbolu; ya da Pep tarzı 'topu alıp vermeyelim' oyunları izleyemeyeceğiz. 'Gereği kadar oynayan' - 'kazanma gen'ine sahip olan ama 'zevkli oyun' diye tarif edebileceğimiz hareketli ve tempolu oynamayı gözardı eden bir takım yaratacaktır. Buraya kadar tamam. Lakin Lugano seviyesindeki bir takıma bile bu kadar çekingen gözükmek hoş değildi. 5'li karşılama - oyuna girerken Krunic'in 2 stoperin yanına gelip 3. stoper gibi olması ve en az 3 (kaleciyle birlikte 4) kişinin sürekli kendi alanında kalan bir takım izledik. Önden oyuncu sayısını azaltmak özellikle kapanan takımlara karşı büyük sorun yaratır.

işte bunları da anlatacak biri lazım. "Hocam bize karşı takımların çoğu otobüsü çekecek, geride sabit 3 kişi tutarak (2 stoper + Krunic) zor etkili atak yaparız" diyecek biri.. Böyle birini bulup hocayla sohbet ettirmek faydalı olur. Ben buradan kendisine seslenmeye devam edeceğim.”

(Habertürk)
--spoiler--
Rakip takip taraftarlarının yemeden içmeden sabah akşam entry girdiği special one swh.
lille maçına hangi orta saha oyuncularıyla başlayacağını merak ettiğim ,krunic denen elemanla maça başlarsa bomboş bir td olduğuna inanacağım hoca.
ilk 11 e krunici koymasıyla boşun boşu olduğunu kanıtlamıştır. taraftarlar teknik direktörlerden daha akıllı. tek fb için değil gs nin hocası için de durum aynı.
ayan beyan ortada olan sorunlari duzeltmiyolar yaziklar olsun taraftara bunu yapmaya hakkiniz yok. ismail bitti milyonluk kazik mou basladi. ucl on elemeden elendikten sonra krunici kadro disi birakmasinin hic bi anlami olmayacak.
okan'dan önce bu kovulur.
gs'de fb'de kaos içindeyken bjk şampiyon olur.
Krunic ile birlikte kendisine mutluluklar diliyorum. Bu kafayla anca y*rağımın başını alır!

Şu o*spu evladını oyundan çıkarsa bakın maç nasıl değişecek. Krunic oyunda olacaksa Mourinho niye geldi! Oynanan oyunın ismail kartal döneminden ne farkı var!!!
Bu fenerliler ismail i çok arayacaklar.

Sıkıntılı Galatasaray varken ismail devam etmeliydi.
Dakika 75 olmuş hala krunic'i oynatıyor.

Zaten bu sene fenerbahçe'den hiçbir şey beklemiyordum.
Ahahaha hadi siktirin gidin şimdi troll gsliler swh.

ikinci yarı tek kale oynadım, maç şu an 1-1. Yenilsek bile Jose hocam Kadıköy’de fişi çeker. Bu 5’likler de zırlamaya devam eder puhahahaha.

Edit: lan siz bi de geçen sene zalgirisi moldeyi ilahi güçlerin yardımıyla elemediniz mi? Bizim rakil lille lan. Zalgiris değil amk. Gerçekleri değil temennilerini yazıyorlar swh. Hepinizi üst üste koyacak hocam merak etmeyin.
görsel
Bak sen tesadüfe...

Jose Mourinho, Avrupa kupaları kariyerinde ilk kez bir ön eleme maçını kaybetti.

8 Maç
7 Galibiyet
1 Mağlubiyet
Lille maçında beraberliği bulunca, orta saha çıkarıp hemen defans alan teknik direktör.
Akabinde golü yedi ve maçı kaybetti. Geriye Yaslanana böyle yaslarlar.
Biz bu işleri Türkiye liginde görürdük. Demek mourinho bizim ülkeye çabuk adapte olmuş. swh.
görsel