bugün
- ceset sikmek10
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı12
- gammazlar göreve5
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi5
- sabahları sevilen şeyler5
- parcalandim toparlanamiyorum310
- çocuğa israil diye isim koymak5
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- dünyanın en tehlikeli cümlesi3
- ucan tekme atan hipopotam28
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- from gold from dust29
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- netanyahu8
- bacılar çabuk bakın15
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- recep tayyip erdoğan17
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- gotik hatun gorunumlu siradan kiz2
- sözlükteki sapık ergenler2
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- babuş diyen kız10
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak2
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- husiler'in aden havalimanı nı vurması2
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- 7 ekim'in üçüncü yılında türkiye israil ilişkileri2
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- fatma betül sayan kaya36
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- heyt bea10
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması7
entry'ler (271)
okana ve tüm yedek kulübesine ''maymun'' dedirttiniz, doğru düzgün iletişim kuramadığınız ve açıklamalar yapamadığınız için takımı maymuna benzeten adamı medya sizin yüzünüzden iyilik perisi ilan edecek neredeyse. ali koç'un federasyonuna rağmen en az 3-4 maç ceza alması gereken adam rakibin algısı sayesinde 1 maç cezasını kupa maçında çekecek muhtemelen. siz ne işe yararsınız???
dün akşam tüm topçuların kart yedirme çabasına rağmen muazzam oynadı. aynısı fener maçında da yapacaklar. buna saldırıp kart yedirmeye çalışacaklardır dikkat etmek lazım.
santraforunun değeri 75 milyon euro olmayanlar dünyanın en değerli ve en iyi santraforlarından birini gömmesin burada ya puhahahahah.
okan'da sorun var, elinde dünyanın en iyi santraforlarından birisi var şu adamı süper ligin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu yapamıyorsan sorun sende okan.
santraforunun değeri 75 milyon euro olmayanlar dünyanın en değerli ve en iyi santraforlarından birini gömmesin burada ya puhahahahah.
okan'da sorun var, elinde dünyanın en iyi santraforlarından birisi var şu adamı süper ligin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu yapamıyorsan sorun sende okan.
galatasaray'ın alın teriyle kazanacağı bir maç. şike yaptığı tescillenen, polis arabası deviren taraftarlar ümitlenebilir. ümitlendiğiniz yerde saplıyoruz size daha zevkli oluyor.
rakip yine gol ikram etmekten geri kalmadı. yıllar sonra bu maçların kokusu ortaya çıkınca; yine şike kumpası yapıldı ceza aldık mı diyeceksiniz merak ediyorum. kasımpaşa şu oyunu galatasaray'a karşı oynasa bunlar sabah akşam televizyonda şike algısı yaparlardı. böyle bir camia.
anadolu takımları dün akşamki maçta gördüğümüz gibi 2. sırada olan rakibimize pas attıkları ve asla ama asla agresif oyun oynamadıkları için... bu zavallıların sert oyun anlayışı falan yok işte. galatasaray her maça final gibi çıkmak zorunda çünkü rakipleri çok baskılı oynuyorlar ekstra bir motivasyonla. fenere bunu yapmıyorlar, üstüne asist yapıyorlar. galatasaray'ın şu ortamda penaltı kazanması kadar doğal bir şey yok.
8-9 kişi kalması gereken sivasspor'un kart yememesine rağmen, 10 kişi söke söke alınmış bir galibiyet var. fenerbahçeli yöneticilerin bahsettiği yapı'nın nasıl her hafta galatasaray aleyhine çalıştığını görüyoruz. biraz dikkate alın şu acun'u ve koç'u. futbolu öyle iğrenç bir noktaya getirdiler ki puan ya da şampiyonluk düşünmekten bir yana dursun artık oyuncuların canını düşünür hale geldik.
galatasaray tüm yapıyı ve tüm düşmanlarını üst üste koyup bir güzel içinden geçecek. bu gece de onlardan birisi oldu.
galatasaray tüm yapıyı ve tüm düşmanlarını üst üste koyup bir güzel içinden geçecek. bu gece de onlardan birisi oldu.
bir gün çok sevdiği galatasarayına gelecek.
bu adamın fb sevgisini hiç kimse sorgulamasın.
futbolda elle kolla oynama, gol atma kuralları gelmiş de haberimiz yok. yazıklar olsun her maç gözümüze soka soka ittirerek bu 2. lig takımına galibiyet aldırıyorlar.
rakibin en önemli oyuncularından birisi yokken dahi böyle kolay ve ezikçe bir mağlubiyeti nasıl açıklayacak special one hoca acaba. neyse ilk lig maçında bi yapı mapı patlatır kurtarır kendini.
yoran bir insandır. (bkz: jose mourinho)
yapı devrede. ülke puanını rezil ettikleri için üzülsem de fenerli dostlarımızın hakemi ve rakibi suçlamadan bir kez de olsa kendi takımını suçlayacakları bir maç olmasından dolayı memnunum. ligimizin kalitesi için anadolu takımı seviyesinde bir fenerbahçe izlemeyi ben de hoş bulmuyorum.
ali koç bu düzeni kurdu ve yönetiyor. haksız galibiyet alırken bile kuduz köpeklerini sosyal medyaya salıyor bunlar da hakkımız yendi diye bas bas bağırıyor. böyle devam edin yine şampiyon olamayacaksınız. bu düzen sezon sonuna kadar hakemlerin algılarını yönetebileceğiniz bir sezon değil. hiçbir zaman olmadı (fetö bittikten sonra). bu sezon da başaramayacaksınız.
deli gibi doğradılar trabzonu ve bunların bu kadar kör olması beni korkutuyor gerçekten. gerçeklerden çok uzaklar.
fenerbahçeye bu sezon da kritik bir noktada yaptığı kıyakla hakemliğe 2024-25 sezonunda da devam edeceğini garantilemiştir.
düdüğü asılması gereken adamlar böyle maçlara konuyor bilerek. ali koç ile hacıosmanoğlu aralarının çok süper olduğu iki adam yalnızca. bir de bu adamların yapı cart curt demeleri beni bitiriyor.
hakem desteği olmayınca böyle rezil oluyorlar. gerçi geçen hafta destekle de rezil olmuşlardı. genel olarak rezil futbol oynadıkları için oyun anlamında rezil olmaları gerekiyor zaten. belki beyni olanlar aslında takımın rezalet olduğunu, hakemlerin aslında kendileri lehine karar verdiğini ama yetmediğini anlarlar.
hakem düzgün bir maç yönetseydi bu maç 2-1 değil 3-1 bitecekti en az. muslera itirazdan dolayı sarı kart görmeliydi ancak görmedi. bunun da bjk'ye skor katkısı yapacağını sanmıyorum. icardi pozisyonunda vermediği penaltıyla bir mi bu şimdi? barış alper'in pozisyonuna kırmızı kart diyenler kaç yıldır futbol izliyor bilmiyorum. bariz bir şekilde galatasaray aleyhine verilen kararlar olmasına rağmen medya öyle bir ters psikoloji yapıyor ki sanarsın her şey gs lehine oldu.
beşiktaş yönetimi/hocası ya da oyuncuları mesela hiç suçlanmadı bu skordan. ne güzel be. eleştirilmemenin yolunu bulmuşsunuz, alın medyayı elinize yürüyün böyle. kardeş camianızın izinden gidin. taraftarınızı uyutup o koltukta birkaç yıl daha oturunca elinize ne geçecek? oyuncularınız kafa topuna çıkamadı 2 yediğiniz golü de anadolu kulüpleri bile yemiyor. defansınızda kimse yokmuş gibi istediği zaman gelip girdi galatasaray. bunun farkında olduğunuz için daha maç bitmeden algıya başladınız.
galatasaray'ın aksiyon alması gerekiyor. her yendiğimiz derbi maçından sonra medya gücünü elinde bulunduranların şamar oğlanı olduk. bu haksızlık karşısında sesinin çıkması gerekiyor yönetimin. bugün aynen aynen siz konuşun diyip geçiyorsunuz ama haftalar sonra hakemler bu medyanın ve başkanların baskılarına dayanamayıp alakasız yerlerde aleyhimize kararlar vermeye başlayacaklar.
bugün muhabire saldırırlar yarın hakeme saldıracaklar. taraftara saldıracaklar belki kulüp yetkililerine saldıracaklar. karşımızdakinin zihniyeti bizi suçlayarak kendini hedef tahtasından çıkartmak olduğu için bunu tümden engelleyemeyiz ancak önlem alabiliriz.
beşiktaş yönetimi/hocası ya da oyuncuları mesela hiç suçlanmadı bu skordan. ne güzel be. eleştirilmemenin yolunu bulmuşsunuz, alın medyayı elinize yürüyün böyle. kardeş camianızın izinden gidin. taraftarınızı uyutup o koltukta birkaç yıl daha oturunca elinize ne geçecek? oyuncularınız kafa topuna çıkamadı 2 yediğiniz golü de anadolu kulüpleri bile yemiyor. defansınızda kimse yokmuş gibi istediği zaman gelip girdi galatasaray. bunun farkında olduğunuz için daha maç bitmeden algıya başladınız.
galatasaray'ın aksiyon alması gerekiyor. her yendiğimiz derbi maçından sonra medya gücünü elinde bulunduranların şamar oğlanı olduk. bu haksızlık karşısında sesinin çıkması gerekiyor yönetimin. bugün aynen aynen siz konuşun diyip geçiyorsunuz ama haftalar sonra hakemler bu medyanın ve başkanların baskılarına dayanamayıp alakasız yerlerde aleyhimize kararlar vermeye başlayacaklar.
bugün muhabire saldırırlar yarın hakeme saldıracaklar. taraftara saldıracaklar belki kulüp yetkililerine saldıracaklar. karşımızdakinin zihniyeti bizi suçlayarak kendini hedef tahtasından çıkartmak olduğu için bunu tümden engelleyemeyiz ancak önlem alabiliriz.
hakeme rağmen öndeyiz. farka gidecek bir derbi maçımızı daha kestiler.
bugün itibariyle ürünlerinin güvenilirliğinden emin olduğum, domuz eti sattıklarına dair raporların alıştığımız kumpaslardan sadece birisi olduğunu anladığım firma. Bu haber ilk çıktığı andan itibaren inanmak içimden gelmedi çünkü yıllardır bu firmayla uğraşıyorlar. Bu sefer kim bilir bütün şirkete mi çökmek istediler yarısını mı istediler bilemem. En yakın zamanda gidip köfte yiyeceğim.