bugün
- romanya52
- karton toplayan çocuk16
- sözlüğün tek ve mutlak hakimi3
- sözlüğün meme platformuna dönmesi4
- almanya25
- sözlük kızlarının ojeleri17
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- otel odası8
- sözlükteki ayakçılar9
- fatma betül sayan kaya39
- türkiye23
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- nick vermeden bir yazara seslen14
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- kadınların sapık olması10
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- dünya61
- nikola tesla'nın kürt olması10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- hiçbir şeyin sarmaması10
- yunanistan12
- açılı nude5
- güzel memelerin öpülmeye değer olması4
- gilded ile yağan yağmuru izlemek4
- pencere açık uyumak3
- meme yalarken düşünülen şeyler3
- meksika açmazı macerası12
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- 8 dakikadır entry girilmiyor2
- anın görüntüsü31
- mehdinin en sevdiği balık7
- amerika birleşik devletleri31
- hentbol5
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- iran dışişleri bakanı arakçi'nin açıklaması2
- 2 hesap kullanan sözlük yazarları2
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- çok uykum var3
- butlancıların birbirine girmesi5
- sözlüğün en iyi gammazı3
- offf çok sıkıldım sözlük4
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor3
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- ermeni rum soykırımını inkar etmek16
- ne yapsam iyi olur9
- yarın iş var5
prison break adlı dizinin ilk sezonunda peter stomare in canlandırdıgı karizmatik karakter.
--spoiler--
prison break dizisindeki en kral adamlardan. t bag allahsızını öldürmeden gitti ya.!
--spoiler--
prison break dizisindeki en kral adamlardan. t bag allahsızını öldürmeden gitti ya.!
--spoiler--
abaza oldugunu düşündüğüm john isimli şahıs.
(bkz: john abruzzi john abruzzi)
(bkz: beter olsun)*
prison break dizisinde peter stormare tarafından canlandırılan karakter.
-spoiler-
zamanında scofield'dan fibonacci hakkında bilgi alabilmek için ayak serçe parmağını adamlarına kestirtmişliği vardır.* * *
-spoiler-
-spoiler-
zamanında scofield'dan fibonacci hakkında bilgi alabilmek için ayak serçe parmağını adamlarına kestirtmişliği vardır.* * *
-spoiler-
dizideki en karizmatik, en deli, en adam gibi karakterdi. benim izlediğim en son bölümde ölmemişti. chicago'ya hastaneye götürülüyordu ama spoiler'ler sağolsun demek ki ölüyormuş. tadım kaçtı resmen.
Edit: Efsaneler ölmezmiş. ben bugün bunu gördüm
Edit: Efsaneler ölmezmiş. ben bugün bunu gördüm
prison break'in en karizmatik ve en kalite oyuncularında biriydi.
gerçi hitler: rise of evil'da da Ernst Röhm'ü harika şekilde canlandırmıştır bu abimiz.
gerçi hitler: rise of evil'da da Ernst Röhm'ü harika şekilde canlandırmıştır bu abimiz.
kimlik değiştirerek kurtlar vadisi pusu isimli dizide iskender büyük ismiyle yeniden hayat bulmuştur; bu kez ex-agent alemdar karşısında izleyeceğiz kendisini.
--spoiler--
prison break dizisinin hiç ölmeyecek gibi görünen ama daha 1. sezonda giden en karizmatik, en ağır karakteri.
--spoiler--
prison break dizisinin hiç ölmeyecek gibi görünen ama daha 1. sezonda giden en karizmatik, en ağır karakteri.
--spoiler--
karizmasına, baygın bakıslarının extra karizma kattıgı prison break karekteri. tek kusuru aramızdan erken ayrılması.
canlandıran kişi için (bkz: peter stormare)
filmlerinin bazıları için (bkz: fargo) (bkz: armageddon) (bkz: 8mm) (bkz: big lebowski)
canlandıran kişi için (bkz: peter stormare)
filmlerinin bazıları için (bkz: fargo) (bkz: armageddon) (bkz: 8mm) (bkz: big lebowski)
prison break dizisinde tanıdıgım en kral mafya babası.
varligini yoklugunu henuz anlayamadigimiz, ho$gelmi$ nesilda$ yazar.
ilk bölümlerde esas oğlan scofield'in küçük ayak parmağını kesmesi ile kendisine feci kıl olduğum, fakat zaman ilerledikçe imana gelmesi ile dünya ahiret ağabeyim olarak kabul ettiğim, fakat fox river hapishanesinden kaçarken öldürülen "toprağı bol olsun" dedirten karakteri.
hapisaneden kactıktan sonra ajan mahone tarafından tuzaga düşürülmüş, onlarca polis kursunuyla oldurulmustur.
1.sezonda değil,2. sezonda ölen scofield la konuştuğu 3 kelimenin biri fibonacci olan mafya babası.
jest ve mimikkleriyle don vito carleone'ye benzeyen , pb'nin en taşşaklı karakteri(idi)
deposunda çalışan fibonacci (yazılışından emin değilim) isimli karakterin polise ihbarda bulunmasıyla hapse girmiş italyan mafya babasıdır. fibonacci john abruzzi'nin aleyhinde tanıklık yapması halinde ömür boyu hapis alacaktır. john abruzzi'nin tek amacı fox river'dan kaçıp tanık koruması altında olan fibonacci'yi bulup öldürmektir.
babalar gibi ölen prison break karakteridir. zamanında ölmesine çok üzüldüğüm karakterdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar