/273
Benim ikamet ettiğim ildir güzeldir.
görsel
ilk görev yerimdi. Konak'ta yaşıyordum nöbet sonrası sahile gidip temiz hava alıyordum,şimdi fark ettim de çok özlemişim izmir'de yaşamayı.
bir gün kavuşacağım biricik tutkumdur.
isteyip de alamadığım ama alana kadar da çırpınacağımdır.

daha bugün dedim

- göreceksin bak, bir dönem izmir de bulacaksınız beni..
+ kanka neden istiyosun bu kadar?
- seviyorum.. bilmem..

nedensiz sevdiğim, bi gün kavuşacağız mutlak..
görsel
böylede bir şehirdir.
Şehrim ülkemin en batı yakasıdır o foto da follkartlardır gecekondu kaldırılacak ordan.
Epey uzunca bisiklet yollari olan guzel sehir.
Bugün dinmeyen yağmuruyla fazlasıyla yoran şehirdir.
Türkiye'nin en medeni şehri. Araplar bilmez.
çocukların çıplak ayakla oyunlar oynayabildikleri şehir. çomaristan olsa o çocuğun başına neler gelirdi.
Gitmek istediğim şehir .
Özlem duyduğum şehir.
bir yağmur çok uzaklardan çağırıyor, gelirsen severim diyor.
görsel
Yaşamayı istediğim şehir.
izmirim yağmurluydu bu sabah. Tiseliyordu ince ince.
Olsun Seviyorum yinede.
Eşrefpaşada trafik tıkanmasa daha çok sevicem ama.
oturduğum semte hala doğalgazı çok gören bornova belediyesi hariç izmir güzel memleket.

edit:bornova belediyesi ölsün.
Bulutunda yağmur, pencerende damla olayım.

Bir çiçek gibiyim bugün, bu anı unutursam solayım.

görsel
sıra beklerken önünüze geçmeye çalışmayan insanların olduğu şehirdir. Sen şimdi gavur da desen bu adamlara ki ben de derdim. amma sen bu adamlara gavur derken bu adamlar mutlu yaşıyor. Medeniler yavrucum, kimse sokakta yobaz şehirlerdeki gibi gıybet yapmıyor.
türkiye'nin yarısının derdi bu şehir ile.

izmirli bir kimsenin durduk yere konya'ya, kayseri'ye, bursa'ya laf attığını göremezsiniz. ama bu denize uzak yerlerde yaşayan bazı insanların izmirle garip ve bitmeyen bir sorunu var. sebebinin kıskançlık olduğunu düşünüyorum.

neymiş pompei imiş. sana ne lan? sen git kendi memleketinde hicaz'ını kur, yaşa. zorla seni izmir'e götüren mi var? gidecek olsan izmirliler seni istemez en başta.

edit: izmir'e, adana'dan selam olsun.
Doğduğum şehir, büyüleyici bir atmosfere sahip, insanları sıcakkanlı cana yakınlardır, özellikle trafik düzenlidir. Kısaca aşık olduğum şehirdir.
Kaşarı ile ün salmış bir ilimizdir. Kars kaşarı su dökemez ellerine.
Yaz gelse de gitsek.

görsel
popülarite yazamayan yazarların eleştirdiği ege'nin incisi medeniyet besigidir.
istanbul gibi hayvanat bahçesine dönmesine az kaldı. .
Trafik adım adım ilerlerken sol şeridi ambulans için boşaltıp, o şeridi trafiğe rağmen boş bırakanların yaşadığı şehir. Ambulansin arkasından hasta yakını geçebilir diye düşünerek.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026