/273
Sarılmayı falan boşverin bu gece de eviniz de oturun zira dışarıya çıkmanın bugün tehlikeli olduğu aşikar. Gaziemirde yaklaşık 5 saattir aynı şiddette yağmur yağıyor.
bir istanbullu olarak güzel şehirdir daha sakin daha kültürlüdür. insanları sıcak kanlıdır ve en güzeli atatürk'e sevgi saygı üst düzeydir.
an itibarı ile gökyüzü yere inmiştir.
En saygılı şehir.
An itibariyle gökyüzü simsiyahtır.
içinde ki göçmen barzoları çıkartıp avrupa birliğine tek başına girmesi gereken şehir.
Çok güzel yağmur yağan il. böyle tam balonun içine su doldurup patlatmaca oynamalık.
An itibariyle muğladan pek bir şey anlaşılmayan şehirdir..
an itibari ile rahat bırakılması gereken şehir.
canlarım şu güzelim şehirden ne istiyorsunuz?
An itibariyle kemalistlerin cezalandırıldığı şehir.
An itibariyle hava cok guzeldir.
An itibariyle üşüyorum. Sorun bende mi acaba?
Dinsizi, imansızı, kemalisti, ateisti, solcusu, koministi, sosyalisti, bol şehir.
(bkz: bucali)
iki günden beri muazzam bir hava sıcaklığına sahip olan şehir, kış yok burada ehehe.
sikerler izmiri.

zerre kadar özlemiyorum amk.
Bursa benim için Özel ötesi.

bursadan sevgilerle.
bu ülkeyi ülke yapan tek şehir. insanıyla, düşüncesiyle, vatan severliliğiyle, adam gibi adamlığıyla.
Ya aq senin. Bi yağmur yağıyorsun bi güneş açıyorsun. Ne olduğun belli değil.
Sevemedigim, abartıldığını dusundugum şehir, samimiyeti yok şehrin.
Burun akintimin, baş ağrımın sebebi güvenilmez havası olsa da onsuz olmaz Memleketim. Telefonun otomatik aydınlatması günde 4 kere değişiyor bir de.
Yağmurtan soğutan şehir.
Sevmiyorum.
Sadece denizini seviyorum.
Açık hava kerhanesi.
Dün gittiğim ve hiç özlemediğimi fark ettiğim şehir. Bornovada daha önce geçtiğim o tanıdık yolları tekrar geçtiğimde anladım hiç özlemediğimi. Ki bornova yı severdim önceden. Kötünün iyisi olduğundanmış meğer. Sadece bornova da değil. Daha önce gittiğim her ilçesi her semti beni tekrar gördüğümde darlayacak biliyorum. Tanıdık gelecek çünkü, o koca yalnızlığımla bu şehirden kaçıp gitmek istediğim zamanları hatırlatacak. Tatilde giderim arkadaşlarımı görmeye diyordum, sanırım bu kötü his yüzünden gidemeyip onları ben misafir edeceğim.
Kar yağıyor şu an. Izmirliler delirecek sevinçten. Ben ne güzel kardan kurtuldum bu kış diyordum ama balkanlardan gelen soğuk hava beni buraya kadar takip etmiş arkadaşlar.
Kışın bombok olan şehir. Üşüyoruz.
© copyright 2005 - 2026