/273
aşkımı besleyen büyüten şehir. iyi ol izmir onun beyazına zarar gelmesin.
Çöp kokusundan geçilmeyen şehirdir.Ne kadar akıl yoksunu varsa bu şehre gelmiştir.
Özlenen.....
birtakım adiler tarafından gavurlukla itham edilen kent.

gavur izmir meselesine bir açıklık getirmek gerekiyor sanırım.
anadolu selçuklu devleti yıkıldıktan sonra birtakım türkmenler ege kıyılarına kadar geldi ve izmir-muğla hattına yerleşti. izmir'in her yeri türkler tarafından alınmıştı fakat kadifekale-basmane-konak-fuar-çankaya tarafları hariç. işte türklerin henüz alamadığı bu yere gavur izmir deniyordu.

timur (evet, timur) burayı yunanlardan alarak türkmenlere bıraktı. (osmanlının yapmadığını yaptı.) bu tarihten sonra gavur izmir terimi bir daha hiç kullanılmadı.

izmir metrosunda sergilenen tarihi eserler timur'un izmir'i fethi sırasında kırdırıp gizli tünelleri tıkadığı taşlardır. kemeraltından kadifekale'ye çıkan bir tünel mevcut.

bu da böyle bir bilgi olsun sizlere...
zamanında fazla koymuş şehirdir. derdiniz olduğuna göre.
Bok kokusu ta manisa'ya kadar gelen şehir. Tiksiniyorum. Açık ve net.
https://youtu.be/VHgqoL_MHFc

Bu tanıtım videosunu izleyince Bilmediğim ne çok yeri/yöresi varmış dediğim şehir.
3 ay sonra o zeytin kokulu havasını yeniden soluduğum şehir. asıl memleketim bile değilken memleketimden çok seviyorum bu şehri. soğuğunu özlemişim ya.
Izmir guzel, insanlari yaramazdir.
yaşayan şehir, yaşanacak şehir.
sevemedim, sevemiyorum. ben sevemedikçe yolum işim buraya düşüyor, düştükçe daha çok nefret ediyorum kısır bir hal aldı bu durum. birimizden birimiz sikecek sanıyorum ama net değil henüz.
ona iyi bak izmir, ben beceremedim.

bir pişmanlık şehri.
ülkenin en güzel, en bakımlı ve en modern kızlarının bulunduğu güzel şehrim.
Çok sevdiğim nadide şehirlerdendir.
ilişkimiz biraz çıkar ilişkiside olsa çok seviyorum. Umarım o da bana karşı boş değildir.
Cinsel acligi olan abazanlarin hayal dünyasında farklı bildiği sehir.
Git bi ziyaret et, cikar belki bi seyler.
Türkiyede boy ortalaması en uzun şehirdir.
Ek olarak zengin bir tarihi vardır ve insanları bakımından da kültürel mozaiğe sahiptir.
Boktan bir şehir. Bu malları yunanistan'a iteleyelim bence ne de olsa gavur bunlar.
yarın karla karışık yağmur yağması beklenen şehir.
türkiye" nin en güzel kadınlarının yaşadığı şehir. ayrıca medeni cesareti en yüksek kadınlardır, eğer bir izmir kadını sizden elektrik aldıysa bunu gelip size söyler, cinsellik, flört gibi konular konusunda mantıklı, özgür hareket eder ama sınırını bilir, zeki ve ışıltılı insanlardır.
gerek çağdaş düşüncenin yaşatılması gerek de farklı kültür mozaiklerinin renkli görüntüsü ile izmir türkiye" nin cennetidir.

edit: izmir kadınlarına ulaşamayan ve izmir kadınlarıyla, izmir" in çağdaşlığını, ışıltısını kıskananlar da izmir" e haliyle çamur atmaya çalışmaktadır. aldırmayınız.

edit -2: eskişehirliyim ama gerçeklere gözlerimi yummam.
Laikliğin ve kemalizmin bereketli toprakları.

Tanım. Halkının Yunanlılarla anlayamadığım bir gönül bağı olan Ege'de bir şehirimsi.
Bekaret oranı en düşük şehrimiz.
ciddi altyapı sıkıntıları olan şehir...
yaşayan şehir yaşanacak şehir.
anlam veremeyenler için;

(bkz: izmir soğuğu)
Antalya'nın hem zihniyet olarak hem de kent olarak gelişmiş hali. Bu şehri güzel bulmayan daha önce gitmemiştir.
© copyright 2005 - 2026