bugün

/273
aldatma olaylarının sadece burada olduğunu sanan sığırcıklar kendi memleketlerini yazabilirler ise 5 dakika içerisinde o şehirde olan en fantastik ilişkiyi bulur yollarım.
samsun, adana, istanbul veya bayburt. hemen yaftayı yapıştırmak gerekiyor.
(bkz: izmir de köpeğe tecavüz edilmesi)
mezhebi geniş şehir.
istanbul'dan yine 1000 kat daha iyidir.
Türkiye'de batı ahlaksızlığının en yoğun olduğu il olarak bilinnen varoş ildir.Yaşayanların çoğu gavur olmak ile birlikte kadınlarının yaptığı iş genelde pazarlamadır(ne pazarlama olduğunu söylememe gerek yoktur).iğrenç bir kokuya ve gelmiş geçmiş en kötü belediyeye sahiptir.Tabi nasılsa herkes atatürk var diye cehapeye oy verecek ya hizmet vermemize gerek yok.Kıçlarına elektrik direği soksak bile yine cehapeye oy verecek diyen bir belediye başkanı var ve tabi adam haklı da.Enayinin balı tatlı oluyor.
iş bulabilmek için sana gelesim var.. Ne diyorsun geçinir gider miyiz?
Ege bölgesinde bulunan sol görüşün hakim olduğu çay yerine biranın ağırlıklı olarak tercih edildiği kızlarının güzel olmasıyla ün yapmış güzide bir şehrimizdir.
bolca içki içilip fütursuzca zina edilen modern ve çağdaş ilimiz.
kar yağmayacak şehir.

karsız kaldım amk.
benim bursa'mda şu an kar yağıyor!!!
kar yağmayacak şehir.

ama insan bekliyor işte.
bana kar getircek biri yarın başka şehirden.
naber.
Bazı G. Tü boklu ergenlerin sürekli bok atmaya çalıştığı şehir.
götü boklu ve ergen olmayan şahısların kar yok diye bok atsa da çok sevdiği şehir.

kıpsss.
insanın memleketi gibisi yoktur.
Hele de memleketin ülkenin en güzel şehriyse.
istanbul' dan sonra bana çok tenha gelen şehir. 18.00 ' dan sonra tek tük erkekler oluyor sadece sokakta. Eve dönerken feci tırsıyorum.
Bu gün kar yağacak gibi geliyor bana.
Bir türlü gidemediğin şehirdir. Gidince, insan hemen sapıtıp, din düşmanı oluyormuş! Umarım ben olmam!
içip içip kusmayanlar da mevcut efendim.

ben.
leia.
Pek sevimsiz memleket. Kendi iyide insanları pek yaramaz. Evet.
kordonuyla deniziyle kemeraltı çarşısıyla sahilleriyle türkiyemizin güzel şehirlerindendir.
cümleme amk izmiR'i diye başlamak isterdim de ne mümkün...

soğuğundan ellerim kanıyo.
anlıyon mu izmir.
ellerim kanıyo.
kremler yetmiyo.
az ısın.
ya da kar yağsın.
bence kar yağsın.
karı özledim.
karı istiyom.
memesiz olanlardan.
kar. karı değil izmir.
sapık izmir.

öperim güzel şehrim.
Daha henüz adım atmadığım şehirdir... Bir ara gitmek istiyorum inşaallah.
Askerliğimi yaptığım il. Alsancak ve bornova vazgeçilmezimdi.
Türkiyenin oransal olarak istanbul, bursa, antalya, mersin, ve gaziantep ile birlikte en çok göç alan illerinden biridir. Bu göç artık ciddi boyutlara ulaşmıştır ve maalesef diğer kentler gibi izmirin altyapısı buna hazır değildir. Günden güne daha da keşmekeş olan trafiği, kontrolsüz çarpık yapılaşması, suç oranlarında hızlı artış olması bu göçün acı sonuçlarındadır. Ama diğer yandan özgürlüğün dibidir izmir, gençliğin en güzel yaşanacağı kenttir izmir, alsancak da çimlerin üstüne oturup o denizin kokusunu içinize çekmek dünyanın en güzel anıdır hele bide sigaranızı daha yeni yaktıysanız.
aşırı yağmur olan şehir. ay gel sarılalım.
Buca sında oturduğum türkiye nin en güzel şehri daha doğrusu memleketim.
tuttuğumu sikiyoruz zirvesi yapalım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026