bugün
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği11
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- vajinanın iç sıcaklığı10
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi5
- çin'e demokrasi gelsin5
- silikon memenin patlaması10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- iyi dostlar biriktirdim7
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması4
- ne dedin ne dedin sen4
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- rujlu kadınla öpüşmek4
- mizah algısı müthiş insanlar3
- s'i l v'e r m'i s t16
- otobüs3
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- pandela5
- kürt fıkraları6
- nervio23
- audi a3 sedan3
- müslüm denen hıyar2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- amerika'nın görevi ırak ta başarıyla sona erdi2
- 2 milyar lira eft yapmak3
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı5
- gözünü am bürümek5
- pamuk tatbik edilirken poposunu büzen ölü2
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- recep tayyip erdoğan27
- lahmacun vs hamburger4
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- amperest2
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması4
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- salat namaz değildir6
- yazarların akşama dair planları9
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı2
- caz dinleyen erkek9
- gocu15
- lahburger4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
normaldir. metrobuslere bakmaniz yeterlidir.
Vaka sayısı liderligini Ankara'dan almıştır.
Covid-19'un şu an zirve yaptığı şehir olarak söyleniyor. Bu duruma kalabalığın yanında istanbul'dan yapılan ülkeler arası uçuşlara bağlıyorum. Her ne kadar önlemler alınıyor olsa da o uçaklar gidip geliyor. Bir yerden giriyordur.Diğer şehirlerden farkı da bu bana kalırsa.
bbc nin gözüyle 1975 te istanbul. ben çok beğendim. benim gibi yaşı 40 ın üstünde olanlar bir de istanbulluysa garip nostalji sunuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=FNtUQ0VmLEY
https://www.youtube.com/watch?v=FNtUQ0VmLEY
istanbul, avrupa'nın ve türkiye'nin en büyük şehri ve kültürel anlamda en önde gelen şehirler arasındadır.
aynı zamanda türkiye'nin bir çok konuda taşıyıcı şehridir.
beklenen büyük istanbul depremi için yeterli önlem alınmazsa bu taşıyıcı büyük zarar görür ve toplarlanması oldukça uzun sürer.
bu sırada türkiye'nin en büyük taşıyıcısı devrilmiş olacağı için türkiye ekonomisi de daha beter olur...
umarım 40.000 ölüyü geçmez. ne diyeyim yani...*
aynı zamanda türkiye'nin bir çok konuda taşıyıcı şehridir.
beklenen büyük istanbul depremi için yeterli önlem alınmazsa bu taşıyıcı büyük zarar görür ve toplarlanması oldukça uzun sürer.
bu sırada türkiye'nin en büyük taşıyıcısı devrilmiş olacağı için türkiye ekonomisi de daha beter olur...
umarım 40.000 ölüyü geçmez. ne diyeyim yani...*
londra'da master yapan endonezyalı bir arkadaşım istanbul'a gezmeye gelmişti. koca gün gezdirdim; taksim, beşiktaş, eminönü, galata, boğaz deniz ne varsa gördük. akşam oteline bırakırken nasıl buldun istanbul'u dedim büyük bir beklentiyle. bana londra ve jakarta'dan farkı yok dedi soğuk bir suratla.
aslında evet, herhangi bir ülkenin başkentinden, herhangi bir metropolden farkı yok istanbul'un. metrolar, köprüler, trenler, kalabalık, gösterişli mağazalar, meydanlar, trafik... tamamen aynı. ve istanbul'un kendine has, nevi şahsına münhasır denebilecek hiçbir şeyi yok. kocaman, büyük bir şehir. o kadar.
aslında evet, herhangi bir ülkenin başkentinden, herhangi bir metropolden farkı yok istanbul'un. metrolar, köprüler, trenler, kalabalık, gösterişli mağazalar, meydanlar, trafik... tamamen aynı. ve istanbul'un kendine has, nevi şahsına münhasır denebilecek hiçbir şeyi yok. kocaman, büyük bir şehir. o kadar.
Leş gibi bir şehir. 16 milyon nüfus nedir AMK?
Trafiği ayrı bi dert amk, gece gündüz olan gürültüsü ayrı bi dert amk.
olm bu istanbul da fabrikada veya benzeri iş yerlerinde çalışan insanların bence dünyadan haberi yoktur.
insan o kadar çalışmanın üzerine birde trafikte saatler geçirdikten sonra eve ulaşınca yemek yiyip yatıyordur, haberlerden haberi olmuyordur
olm bu istanbul da fabrikada veya benzeri iş yerlerinde çalışan insanların bence dünyadan haberi yoktur.
insan o kadar çalışmanın üzerine birde trafikte saatler geçirdikten sonra eve ulaşınca yemek yiyip yatıyordur, haberlerden haberi olmuyordur
gayri resmi nüfusunun 20 milyonu aştığını düşündüğüm megakenttir.
kis sogugu gelmis ama kar yok. uzdu.
morrisseyin ezan sesiyle başlayan 2014 yapımı şarkısı.
az bilinmesi üzücü. bunda spotifyda olmamasının da etkisi vardır sanırım.
"The father searches for the son
In Istanbul
Give him back to me
Oh, Istanbul
Give me back my brown-eyed son..."
https://youtu.be/n4dJOVfTTPU
az bilinmesi üzücü. bunda spotifyda olmamasının da etkisi vardır sanırım.
"The father searches for the son
In Istanbul
Give him back to me
Oh, Istanbul
Give me back my brown-eyed son..."
https://youtu.be/n4dJOVfTTPU
Hayallerimi süsleyen şehir. Bir gün inşALLAH gidip görürüm.
Eski soğuk günleri, karlı yolları özlenilen şehir. Bembeyazlığın yakıştığı bu şehri aralık ayında güneşli görmek üzücü. Her şeyin zamanı güzeldir,umarım o günler gelir.
Kar yok mar da yok, Maltepe'de.
bu geceden pazartesi akşamına kadar yoğun kar yağışı beklenen şehir.
inanmak istiyorum. 40cm kar yağcakmış yetkililerin söylediğine göre. hadi inşallah.
inanmak istiyorum. 40cm kar yağcakmış yetkililerin söylediğine göre. hadi inşallah.
yeni günü ayazla karşılayan şehir.
sabah 8.30 itibariyle elmalı barajı çavuşbaşı mevkii -6 dereceyi görmüştür. Ümraniye ve kavacık -3 derece. Son yıllarda görmediğimiz soğuklar bunlar.
sabah 8.30 itibariyle elmalı barajı çavuşbaşı mevkii -6 dereceyi görmüştür. Ümraniye ve kavacık -3 derece. Son yıllarda görmediğimiz soğuklar bunlar.
Çok uzun zaman sonra kar yağışı yüzünden yollar kapanmadı. Eriyen kar suları caddeleri göle çevirmedi.
Teşekkürler istanbul belediye başkanı.
Teşekkürler istanbul belediye başkanı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar