bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- akp bitince ne olacak23
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- ekrem imamoğlu11
- aselsan satılırsa8
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- fusya semsiyeli yabanci17
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- gocu8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- tatar kızları3
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- ölümün en iyi tanımı17
- cd devrinin bitmesi16
- her yerim pembe diyen kız3
- kuranı kerim meali7
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- kizlarsoruyor com6
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- otel odasında ölü bulunmak12
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- bezelye yemeği9
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- ciguli kral20
- çocuk istememe nedenleri6
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- herzevekil6
- besim tibuk2
diş macunu markası.
reklamlarıyla her daim olay yaratan diş macunu markası.önce 3 te 3 tü şimdi 7 de 7 oldu korunması bakalım nereye kadar gidecek.
(bkz: nereye kadar)
deneysel amaçla yumurta testi yapan ilk diş macunu markası
eczacıbaşı nın ürettiği yerli malı yurdun malı emsalleri kadar değerli diş macunu
ekmek arası denenesi bir yiyecek.ızgarası da iyidir.
dis macunu familyasinin yerli temsilcilerinden biri..nohut tanesi buyuklugunde sikiliomus bunlar
evin ana'nın erkek kardeşi.
90lı yıllarda çocuklara diş sağlığını öğretmek için ipacan isimli bir karakter yaratmış olan firma.
son reklam filminde; dişçi olan babanın dişlerin çürümemesini çocuğuna hokus pokus yöntemiyle açıklattıran marka.
reklamlarından bıktığım diş macunu markası anlam veremiyorum neden her seferinde bir doktor çıkıyor ve aynı şeyleri söylüyor..
Çok monoton bunlar çok farklılık gerek..
Çok monoton bunlar çok farklılık gerek..
ipana renklamlarında yumurta olurdu bir tarafı ipana ile yumurta fırçalanırdı diğer tarafı diğer macunla daha sonra da yumurtanın ipana ile fırçalanan tarafı sert diğer macunla fırçalanan tarafı yumuşak olurdu.millet bu reklama inanırmıydı bilemem.
ne zaman elime bir yumurta alsam aklıma gelen diş macunu markası.
akılda kalıcı, iyi bir reklam olduğunu yıllar sonra da fark edebiliyorsunuz.
akılda kalıcı, iyi bir reklam olduğunu yıllar sonra da fark edebiliyorsunuz.
ailenizin diş macunu reklam düsturuna sahip diş macunu markası.
tüpte yazdığına göre alman. eczacıbaşı ile de alakası olmadığını sandığım. ama güzeldir tadı, yenir de.
hiç bir işe yaramayan diş macunları sınıflamasına giren ve şu zamana kadar gittiğim (bir sürü) diş hekimleri tarafından kesinlikle tavsiye edilenler listesine girememiş, herhangi bir naneli sakızdan daha fazla iş göremeyen diş macunu markası.
4 ekim 1965 tarihli milliyet gazetesi üniversite ilavesi'ne reklam vermiş kurumdur.
görsel
evet evet, üniversite ilavesi dedim, bildiğin üniversite sınavını 9000 kusur öğrenci kazanmış bunu da gazetede yayınlamışlar. ankara üniversitesini kazananlar, hacettepe üniversitesini kazananlar diye sütun sütun gidiyor. öğrencilerin isimleri falan a. günbatmaz şeklinde. millet kendini nasıl buldu, muallaktayım.
görsel
evet evet, üniversite ilavesi dedim, bildiğin üniversite sınavını 9000 kusur öğrenci kazanmış bunu da gazetede yayınlamışlar. ankara üniversitesini kazananlar, hacettepe üniversitesini kazananlar diye sütun sütun gidiyor. öğrencilerin isimleri falan a. günbatmaz şeklinde. millet kendini nasıl buldu, muallaktayım.
yeni yetmelerinizin, körpelerinizin dişlerini ipana ile didikleyin.
ip-man ın kadın versiyonudur, fazla yaklaşmayın bembeyaz eder.
Reklamlarında protez dişli ünlüleri oynatan dış macunu firması.
bir de bununla yumurta fırçalayan adam vardı ki akıllara zarar.
Yumurtanın fırçalanan tarafı ile fırçalanmayan tarafı arasında fark bırakan diş macunu markasıdır.
çok başarılı bulduğum bir diş fırçasının (çift hareketli, pilli bir şey. adını hatırlayamadım), bu kadar dandik bir firma tarafından üretilmiş olması nedeniyle neredeyse bir yıldır bozulan fırçanın yenisini aramaktayım.
ne iletişim bilgilerinden, ne ecza depolarından, ne eczane ya da marketlerden adam gibi bilgi alabilmiş değilim. ipana kom tr diyorum gülen ayı, beyaz ayı, gülümseten nane gibisinden siteler çıkıyor karşıma. sitedeki bütün ögeler birbirine girmiş, mail adresi isteyen iletişim formuna @ işareti koyabilene aşkolsun. neyse, sanırım bu sefer başardım.
üzerinde "tebrikler - mesajınız başarıyla iletildi- kapat" yazan bir pencere gördüm.
diş fırçası arıyorduk, tebrik aldık. buna da şükür.
ne iletişim bilgilerinden, ne ecza depolarından, ne eczane ya da marketlerden adam gibi bilgi alabilmiş değilim. ipana kom tr diyorum gülen ayı, beyaz ayı, gülümseten nane gibisinden siteler çıkıyor karşıma. sitedeki bütün ögeler birbirine girmiş, mail adresi isteyen iletişim formuna @ işareti koyabilene aşkolsun. neyse, sanırım bu sefer başardım.
üzerinde "tebrikler - mesajınız başarıyla iletildi- kapat" yazan bir pencere gördüm.
diş fırçası arıyorduk, tebrik aldık. buna da şükür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar