bugün
- bu akşam viski içecek olmam17
- yazarların bir ilişkiden beklentileri19
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı16
- anın görüntüsü20
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı37
- realite manipülasyonu11
- sen ne kadar edersin diyen kadın9
- 30 yaşından sonra penis uzar mı14
- ferhat ın şirin için dağları delmesi19
- hristiyan ilahileri12
- true yetkili olmazsa sözlüğü bırakacak yazarlar9
- true'nun seçilmiş kişi olması9
- 165 boy 85 kilo balık etliyim diyen kız11
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum23
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım12
- bekaret nerede olmalı10
- 190'dan kısa erkeklerin yaşama amacı8
- bakir erkek istiyoruz21
- balık kuyruklu kolye takan erkek9
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı8
- sözlük yazarlarının bugünkü kıyafetleri10
- judas'ın düğün şarkıcısı gibi giyinmesi9
- seksten sonra türbanlının alnından öpmek10
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum17
- patlıcan yemeyen insan18
- kilot mu külot mu9
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- gecenin şarkısı17
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur26
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- rte'nin trump'a dostum demesi21
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek11
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner19
- dinde zorlama yoktur16
- ahmet sezer bey9
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri48
- maymundan geldiğimiz gerçeği20
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye9
- din dersinin zorunlu olması15
- menuet10
- akşam yemeği13
- tembel avrat tenceresi10
- en sevdiği meyve çilek olan erkek16
- günün şarkısı11
entry'ler (883)
az önce izlerken çalan şarkının hangisi olduğunu merak ettiren dizi.
sen daha iyilerine layıksın diyemeyen dil bilgisi kıt erkek tipidir.
iyidir. tanısan da kendine bayılmayacaksındır ne de olsa.
başarılı bir derleme.lakin burdaki uslubu daha derlitoplu, şaşırtmacadan uzak, yer yer fazla naif ve sakin. bu sebeple romanları her daim daha etkileyici.
yanlış ya da doğru denemeyecek durum. yok ahlaksızlıkmış yok kazıkmış geçiniz. bencil olunuz, deneyin belki eskisinden iyi olur her şey.
korktukları için ağacın dallarını kıran eblek çocukların oynadığı reklam filminin sahibi ürün. bir yerden yaparken bir yerden bozmak bu olsa gerek.
aşık olan kaybeder derler ya kadının güçsüz göründüğü durum bundan mütevellit.
aşk artık bir ego savaşı gibi yaşanıyor. kim kimin peşinen koşacak diye tetikte bekliyor herkes. onu arayıp sesini duymak isterken dur şimdi aramayayım yoksa çok üstüne düştüğümü sanacak gibi samimiyetsiz düşüncelerle dolu her iki taraf. belki iki tarafta iyi niyetli, belki bu saçma sapan egoları aşsalar harika bir ilişki olacak gel gör ki kaçan kovalanır klişesi o kadar geçerli ki hala. kimse riski göze alamıyor ve çekişme devam ediyor. işte burda çoğunlukla kadınlar o yanılgıya düşüyor ve güç yerine aşkı seçmek istiyor. sonra da açıklamaya çalış bakalım sözlüklerde.
aşk artık bir ego savaşı gibi yaşanıyor. kim kimin peşinen koşacak diye tetikte bekliyor herkes. onu arayıp sesini duymak isterken dur şimdi aramayayım yoksa çok üstüne düştüğümü sanacak gibi samimiyetsiz düşüncelerle dolu her iki taraf. belki iki tarafta iyi niyetli, belki bu saçma sapan egoları aşsalar harika bir ilişki olacak gel gör ki kaçan kovalanır klişesi o kadar geçerli ki hala. kimse riski göze alamıyor ve çekişme devam ediyor. işte burda çoğunlukla kadınlar o yanılgıya düşüyor ve güç yerine aşkı seçmek istiyor. sonra da açıklamaya çalış bakalım sözlüklerde.
aldatan bir erkeğe oranla çok daha fazla yıkım gücüne sahip olan kadındır. iki erkeğin hayatını sonsuza kadar değiştirebilir.
hayattan ders almayan yazar. beceremiyor mu, yoksa aklına eseni mi yapıyor beli değil.
sokak hayvanlarının su bulmakta zorlandığı bu sıcak günlerde ağaç diplerine, bahçe duvarlarına bir kap temiz su bırakarak yaşamlarına destek olabileceğimiz insani hareket.
duygu asenanın paramparça isimli romanında oldukça çarpıcı bir uslup ile anlattığı durumdaki adam.
gelmiş geçmiş derken 1983 ten bahsedeceğim yavrucuklarım*. O yıl Ispanya adına yarışan remedios amayanın şarkısı cetin alp gibi sıfır puan almıştı. Ancak o döneme fazla gelmiş, kıymeti bilinmemiş electronic pop ve flamenko karışımı belki de denemesi bir şarkıydı. O dönemler eurovision videoya kaydedilir, tekrar tekrar izlenir şarkılar ezberlenirdi. Çok küçüktüm - yazar burda dinazor olmadığını ima ediyor - ama bu şarkıyı beğendiğime göre o zamandan iyi bir müzik zevkine sahipmişim.
şarkının adını da aradım buldum, buyrun; Quien Maneja Mi Barca
http://www.lastfm.com.tr/...a/_/Quien+Maneja+Mi+Barca
şarkının adını da aradım buldum, buyrun; Quien Maneja Mi Barca
http://www.lastfm.com.tr/...a/_/Quien+Maneja+Mi+Barca
Sinan Cetin'in filmini çekeceği söylenen Elif Safak romanı.
Yesim Salkım oynayacakmış diyorlar ki kendisini elif safak ın bir romanıyla bağdaştıramıyorum nedense. Ayrıca çok daha iyi oyuncular varken ne alaka.
Yesim Salkım oynayacakmış diyorlar ki kendisini elif safak ın bir romanıyla bağdaştıramıyorum nedense. Ayrıca çok daha iyi oyuncular varken ne alaka.
Ülkemizdeki ilk domuz gribi kurbanı kendisi.
Bursa şehir merkezinde görülen yaban domuzu yavrusunun tinerci olduğu söylenen çocuklar tarafından kafasına sopalarla vurularak cahilce ve vahşice öldürülmesi gripten daha tehlikeli olanın insanlar olduğunu gösteriyor. Galeyana gelmeye ne de meraklıyız.
Bursa şehir merkezinde görülen yaban domuzu yavrusunun tinerci olduğu söylenen çocuklar tarafından kafasına sopalarla vurularak cahilce ve vahşice öldürülmesi gripten daha tehlikeli olanın insanlar olduğunu gösteriyor. Galeyana gelmeye ne de meraklıyız.
Hande altaylı nın 6 saatte okuduğum son kitabının adı. Bir önceki kitabında olduğu gibi ana karaterin adını yine aslı koymuş.
Akıcı bir dile sahip, yazı dilini beğeniyorum beğenmesine de her iki kitabı da edebi değerden uzak malesef.
Akıcı bir dile sahip, yazı dilini beğeniyorum beğenmesine de her iki kitabı da edebi değerden uzak malesef.
şimdiye kadar izlediğim hiç bir şarkıyı beğenmediğim yarışma... hadiseninki de ehven i şer, lakin kuzguna yavrusu kartal görünürmüş o hesap herhalde.
tanım: oy kardeşliği.
(bkz: iktidara biat etmek)
yapılan tanımlar arasında, aptallar için yapılan tanım aralarında en akıllısı ve içteni.
(bkz: iktidara biat etmek)
yapılan tanımlar arasında, aptallar için yapılan tanım aralarında en akıllısı ve içteni.
6. nesil yazar.
neden şimdiye kadar hakkında yazılmamış bilemedim. bir kaç entry sini okuyunca sağduyusunun yüksek olduğunu düşündürdü.
edit: 5. nesil yazarmış kendileri. *
neden şimdiye kadar hakkında yazılmamış bilemedim. bir kaç entry sini okuyunca sağduyusunun yüksek olduğunu düşündürdü.
edit: 5. nesil yazarmış kendileri. *