bugün
- fatih erbakan'ın cumhur ittifakını reddetmesi13
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur21
- mustafa kemal atatürk8
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi22
- selahattin demirtaş13
- temizlik hastası kadın ile pis koca ilişkisi10
- öğretmen maaşı18
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu31
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması37
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı18
- kulak içi kaşıntısı13
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi18
- 185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak13
- lubunya 028
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun8
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak13
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez32
- bir sigara mı yaksak16
- muharrem ince10
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı18
- sadece türkiyede olacak olaylar36
- instagram daki aşırı yakışıklı doktor13
- sözlük yazarlarının doğum tarihi23
- öpüle öpüle uyutulmak17
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı17
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı16
- anın görüntüsü22
- hayatın film olsa adını ne koyardın12
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?34
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları12
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası16
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi22
- kemal kılıçdaroğlu'nun kürt olmaması13
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi16
- kemal kılıçdaroğlu15
- unutulmaz film replikleri25
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak16
- börek isimlerinin ingilizcesi10
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması26
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar13
- galatasaraylı yüzsüzlüğü10
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- kadınlar ne ister34
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- millet ittifakı8
- enner valencia10
- togg25
- kuvayi milliye11
- şu anda çalan şarkı9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar14

entry'ler (2421)
cilt yağlıysa önce ağda yapılacak bölgedeki yağ temizlenmelidir. bunu sıcak suyla ıslatılmış bezle silerek giderebiliriz.
3'üncü p. eğt. tug. k.lığı
antalya
usta birliği>>>çorlu askeri hastane k.lığı
çorlu tekirdağ
antalya
usta birliği>>>çorlu askeri hastane k.lığı
çorlu tekirdağ
oyun stili itibariyle lugano'ya benzeyen defans oyuncusu. samsunspor'un romanya'dan transfer ettigi gurcu milli futbolcudur. kademeye girerken ayaklarini cok iyi kullanmaktadir. atletik ve vucudunu ikili mucadelelerde cok iyi kullanmaktadir.
samsunspor'un yeni teknik direktoru petkovic'in turk futboluna kattigi yeni isimlerden. oyun tarzi itibariyle youla'ya benzeyen atletik ve uzun boylu forvet. makukula vari etkili hucumuyla bu yil isminden soz ettirecegine inandigim futbolcu. mainz'den arap dunyasina transferinde para cok onemli olmustu. surpriz bir sekilde mainz'den ayrilmasindan sonra, surpriz bir sekilde samsunspor'a transfer olmasi ayri bir guzellik oldu turk futbolu icin.
son birkac gundur olum tehditi aldigini soyleyen insan. hic kimsenin isi yoktu, birde seni oldurmekle ugrasacaklardi temelkuran. populer olmak, gundeme oturmak icin gorsen bir havalar, bir havalar.
galatasaray'da gectigimiz gunlerde ispanya'nin atletico madrid takimina transfer olan arda turan'dan sonra takimda bosalan kaptanlik icin ismi gecen isimlerden sabri sarioglu olaganustu sezon oncesi basin toplantisi gerceklestirerek yonetime versaysin etti.
takimda arda'nin ayrilisindan sonra olasi kaptanlik ismi gecen isimlerden sabri sarioglu birinci kaptanligin ayhan akman'a verilmesi uzerine yonetimi topa tuttu. "ayhan abi takima yedek kulubesinden ya da tribunden mi kaptanlik edecek diyerek" takimin yeni kaptani ayhan akman'a da buyuk bir gonderme yapti. bu yil ortasahaya yapilan felipe melo ve selcuk inan gibi flas transferlerden sonra ayhan akman'in takimda 11'de yer bulmasinin zor oldugunu ima eden sabri, teknik patron fatih terim'in secimine saygili olmayacagini ve bazen takimda on plana cikmak icin sezon icinde bazi maclarda isabetli ortalariyla hocasini utandiracagini dile getirdi.
asil amacinin takim kaptanligi olmadigini dile getiren sabri sarioglu, arda'nin takimdan ayrilmasindan sonra takimda 10 numara eksikligini dile getiren medya mensuplarina acti agzini yumdu gozunu. yillardir takimin gizli 10 numarasinin kendisi oldugunu soyleyen sabri, cebinden cikardigi bir kagit ve bir kalemle bu soylediklerini ispat etmek icin elindeki kagida birseyler karaladi. daha sonra karaladigi bu kagidi medya mensuplarina gosteren sabri "bakin buraya iki tane 5 yazdim, bu benim yillardir terletmis oldugum sari kirmizili formadaki numaram ve memleketim samsun'un plakasi. bu iki 5'in arasina bir arti isareti koyarsaniz ne olur?" diyerek medya mensuplarini sasirtan sabri, medya mensuplarindan gelecek cevabi beklemeden kendi sordugu cevabi 10 olur diyerek cevapladi. ben yillardir aslinda 10 numarayim, yillardir sesimi cikarmadim. kendimi yillarca bu arti isaretini koyarak teselli ettim. ama artik isyan ediyorum, ilkokul cocuklari gibi 5+5=10 demek istemiyorum diyerek bir gonderme de ilkokul cagindaki masum ogrencilere yapti. "madem kaptanligi vermediler, bari en azindan bosta duran su 10 numarayi ben alayim" diyerek fatih hocaya gonderme yapti. konusmasinin son bolumunde mhp genel baskani sayin devlet bahceli'ye de atifta bulunan sabri, "bakin burada iki tane 5 var. iki kere 5 10 eder. galatasaray'in yeni 10 numarasi futbol camiasina hayirli olsun" diyerek olayi oldu bittiye getirmeye calismasi medya mensuplari arasinda kisa sureli gulusmelere sebep oldu. konusmasinin ardindan soru sorulmasina izin vermeyen sabri baska tartismalara neden olarak, bu konunun ortbas edilmesini istemediginden soru istemedigini ek not olarak acikladi.
bakalim ilerleyen gunler nelere kadir olacak. arda'nin takimdan ayrilmasindan sonra bircok sorunla bas basa kalan yonetim takimda isyancilarin basini ceken sabri sarioglu'nu ikinci kaptanlikla susturmusa benzemiyor.
basin toplantisinin ardindan memleketi samsun'dan getirdigi meshur samsun pidesi ve simidiyle basin mensuplarinin gonlunu almayi basaran sabri basin mensuplariyla birlikte ifrarini actiktan sonra cep telefonundan 2868'e bos mesaj gonderek somali'ye 5tl' lik yardimda bulundu. yaptigi bu davranislar basin mensuplari arasinda sezon oncesi tribune oynamak olarak adlandirildi ve bunlari ilk 11'de formayi garantilemek icin yaptigi basin mensuplari arasinda fisildasildigi gozlendi.
takimda arda'nin ayrilisindan sonra olasi kaptanlik ismi gecen isimlerden sabri sarioglu birinci kaptanligin ayhan akman'a verilmesi uzerine yonetimi topa tuttu. "ayhan abi takima yedek kulubesinden ya da tribunden mi kaptanlik edecek diyerek" takimin yeni kaptani ayhan akman'a da buyuk bir gonderme yapti. bu yil ortasahaya yapilan felipe melo ve selcuk inan gibi flas transferlerden sonra ayhan akman'in takimda 11'de yer bulmasinin zor oldugunu ima eden sabri, teknik patron fatih terim'in secimine saygili olmayacagini ve bazen takimda on plana cikmak icin sezon icinde bazi maclarda isabetli ortalariyla hocasini utandiracagini dile getirdi.
asil amacinin takim kaptanligi olmadigini dile getiren sabri sarioglu, arda'nin takimdan ayrilmasindan sonra takimda 10 numara eksikligini dile getiren medya mensuplarina acti agzini yumdu gozunu. yillardir takimin gizli 10 numarasinin kendisi oldugunu soyleyen sabri, cebinden cikardigi bir kagit ve bir kalemle bu soylediklerini ispat etmek icin elindeki kagida birseyler karaladi. daha sonra karaladigi bu kagidi medya mensuplarina gosteren sabri "bakin buraya iki tane 5 yazdim, bu benim yillardir terletmis oldugum sari kirmizili formadaki numaram ve memleketim samsun'un plakasi. bu iki 5'in arasina bir arti isareti koyarsaniz ne olur?" diyerek medya mensuplarini sasirtan sabri, medya mensuplarindan gelecek cevabi beklemeden kendi sordugu cevabi 10 olur diyerek cevapladi. ben yillardir aslinda 10 numarayim, yillardir sesimi cikarmadim. kendimi yillarca bu arti isaretini koyarak teselli ettim. ama artik isyan ediyorum, ilkokul cocuklari gibi 5+5=10 demek istemiyorum diyerek bir gonderme de ilkokul cagindaki masum ogrencilere yapti. "madem kaptanligi vermediler, bari en azindan bosta duran su 10 numarayi ben alayim" diyerek fatih hocaya gonderme yapti. konusmasinin son bolumunde mhp genel baskani sayin devlet bahceli'ye de atifta bulunan sabri, "bakin burada iki tane 5 var. iki kere 5 10 eder. galatasaray'in yeni 10 numarasi futbol camiasina hayirli olsun" diyerek olayi oldu bittiye getirmeye calismasi medya mensuplari arasinda kisa sureli gulusmelere sebep oldu. konusmasinin ardindan soru sorulmasina izin vermeyen sabri baska tartismalara neden olarak, bu konunun ortbas edilmesini istemediginden soru istemedigini ek not olarak acikladi.
bakalim ilerleyen gunler nelere kadir olacak. arda'nin takimdan ayrilmasindan sonra bircok sorunla bas basa kalan yonetim takimda isyancilarin basini ceken sabri sarioglu'nu ikinci kaptanlikla susturmusa benzemiyor.
basin toplantisinin ardindan memleketi samsun'dan getirdigi meshur samsun pidesi ve simidiyle basin mensuplarinin gonlunu almayi basaran sabri basin mensuplariyla birlikte ifrarini actiktan sonra cep telefonundan 2868'e bos mesaj gonderek somali'ye 5tl' lik yardimda bulundu. yaptigi bu davranislar basin mensuplari arasinda sezon oncesi tribune oynamak olarak adlandirildi ve bunlari ilk 11'de formayi garantilemek icin yaptigi basin mensuplari arasinda fisildasildigi gozlendi.
dikkat cekmek icicn yapilan bir eylem oldugu asikar. zira gazeteye sarilan her icecek birada zannedilebilir.
belediyelerin sembolleridir.
Istanbul, Ankara ve Bursa gibi buyuksehir belediyelerinde minareler ve cami figuru birlikte kullanilarak, amblemlerin ana hatlarini olusturmaktadir.
Istanbul, Ankara ve Bursa gibi buyuksehir belediyelerinde minareler ve cami figuru birlikte kullanilarak, amblemlerin ana hatlarini olusturmaktadir.
panpa'nin hilal cebeci lehcesiyle soylenis tarzi.
yılın bu ayında bile hala soğuk ve rüzgarlı. üşümemek elde değil.
ama yine de buyuleyici bir guzelligi olan sehir. yillarca hic sikilmadan yasanilabilinecek bir sehir. bazen ozledikce gidilmesi gerekiyor. *
ama yine de buyuleyici bir guzelligi olan sehir. yillarca hic sikilmadan yasanilabilinecek bir sehir. bazen ozledikce gidilmesi gerekiyor. *
süpriz değil sürpriz.
yıllardır dinlemekte olduğum national public radio'da duyduğum cümle. *
iyi geceler amerika.
iyi geceler amerika.
dipnot olarak da gece hayatimda bitti ilave etmek.
hic sayi atmamasina ragmen aldigi 21 dakikalik surede 11 rebound ve 1 block ve +17 point le macin adami secildi. bir ara +21 leri bile gorduk. gercekten tebrikler. miami heat zaferinin en buyuk faktorlerindendi.
twitter'da en cok verilen tweetler arasindaydi bu gece. takasta neden kullanilmadigini bu gece herkese bir kez daha gosterdi.
twitter'da en cok verilen tweetler arasindaydi bu gece. takasta neden kullanilmadigini bu gece herkese bir kez daha gosterdi.
beşiktaş kiev'le yaşadığı yasak aşkı tarif eden en güzel cümle.
4 kisinin tuttugu attan duserek rekorlar kitabina girmis insan fotografi.