bugün

yedinci nesil çaylak.
gidişin suskun olmuştu amaaa dönüşün muhteşem olacak. hadi bakalım. nice mutlu entryler.*
edit: artık enerjik bir yazardır kendisi. hayırlı olsun.
hoşgelmiş yedinci nesil yazar. sinirlenip tekrar kendini sildirmemesi dileğiyle.
sadece hoş gelmiş demek istemiştim...
yepyeni yazardır efendim.
Hoşgelen ve de halden anlayandır.*
hoşgelmiş yazardır. nice mutlu entryler.
nickinde mantık hatası olan yazardır. intihar ettiyse nasıl yazıyor ? penguen nasıl pc kullanır ? gibi soruları akla getirebilir. ayrıca nesildaşımdır , hoşgelmiştir.
aramıza geri dönmüş , yeniden hoşgelmiş yazar.

edit:nicki görünce "ölmüş mü lan o" diyesim geldi lan.
hoşgelmiş yazardır.
garibim o zavallı pengueni intihar ettirecek kadar yaratıcı ve deli bir nicke sahip olsa da bildiğin şekercik bu yahu... bana ithaf ettiği söze istinaden bende ona şu sözü ithaf ediyorum;
when i was babe i like toys now i am a girl i like boys... hadi hayrını gör * * .
hoş gelişler ola...
beyaz nasıl programına tarkan çıksın diye yalvarıyorsa, o şiddetle beni affetmesini diliyorum yazarı.*
http://media.photobucket....orry/JayC192008/sorry.jpg
tespitlediğim, gavur örtmeni yazarcık.
bursa'ya çağırıyor beni. baş başa zirve istiyor bir de , derdi ne anlamadım yazarı * . ama olsun, iskender ısmarlarsan gelirim *!...
sakin ol şampiyon, dökme tüm kirli çamaşırlarımızı ortaya yazarı... evet yaa içmeyecektik o son kadehi *!!!!....
soğuk sulardan kızgın kumlara çıkarak intihar edecek duygusal penguen. bir tarikat kursa üyesi olurum şerefsizim.
kesinlikle bir daha sahaları terk etmemesini dilediğim yazar. baya da nick altı yapmışın gı gözümden kaçmadı. *
uçamayan bir kuş olduğu yüzüne vurulduğunda penguenin verebileceği muhtemel tepki.
yeni gelmiş. hoşgelmiş. nickini çok mu düşünmüş. beğenmediğimden değil alakayı çözemedim.masumane bi yazar gibime geldi. acıdım mı?
====> yoo.
eskisinden çok daha iyi bir nik seçmiş meslektaşım. yolunun açık olması dileğiyle.
intihar etmesin pengueni.
memleketten dönüşüyle bizleri sevince boğmuş yazardır.
nickini görmemle acaip bir gerginlik yaşamama sebep olan yazar. ölme lütfen.
yerim seni yazarı. ee yerim ama * !...
entryilerini okuduğunuzda, takip etme arzusu uyandıran yazar. hep yazsın dursun inşallah.
darısı bana, hoşgelmiş yazarımız..nice entryler
(#9692460) hmmm demek öyle!... o zaman bu şarkı sana gelsin;

unuttum boyunu posunuuuuuuuuu, huyunu suyunuuuuuuuuuuuu.... * * *
© copyright 2005 - 2026