bugün
- vampirov'a sorular12
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum9
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- anın görüntüsü9
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- masklavinin bu aralar çok gergin olması26
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu40
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak11
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler9
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8

entry'ler (130)
sakat bir futbolcunun sözleşmesini dondurmak yerine sezon sonuna doğru sakatlığı geçeceği için bir sonraki seneye hazır olması ve futbolcunun idmanlarını tam yapmasını sağlayan bjk nin akılcı politikası. ayrıca sözleşmesi dondurulsa da kalan ücreti verilecekti. bjk nin ve ibb nin mutualist politikası.
bedelsiz olarak i.b.b ye kiralanan eski bjk li futbolcu.
bir kadının neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterirmiş.
siyasi söylemde bulunursanız atarım sizi okuldan (okulumdan) diyebilen insandır.
bunun neden merak edildiğine anlam veremiyorum.
ayrıca ulu önder, menemen' i değil o olayları yaşatanları yargılamıştır.
hükümetin menemen olayları sonrasındaki kararı: artık bu adamların köküne kibrit suyu dökülmesi gereken zaman gelmiştir. bizzat mahkum kabul ettiğimiz menemende bir hadise çıkarılacak, hadiseye rejime karşı kıyam süsü verilecek ve ondan sonra sürek avı halinde din elebaşıları devşirilip birer birer ezilecektir. unutmayalım ki bu olay bazı ülkeler tarafından da kışkırtmalarla ortaya çıkmıştır. 28 kişi idam edilmiştir olay sonrasında ve idam edilenlerden biri josep adında bir yahudidir. devletçe de böyle bir olay çıkaralıcağı tahmin ediliyordu ve o yüzden yedek astteğmenler bile gönderilmiştir o bölgeye. ne yazıkki mehdilik iddiasındaki bir sapığın ardında, esrarkeş serseriler menemene girmiş ve giritli mehmet, kubilay' ın kafasını bağ testeresiyle keserken ayılabilmişlerdir. sonrasında ise hani bizim paramız? hani bize para verilecekti diyerek ne kadar da kriptolarla dolu bir cinayet olduğunu anlattı bizlere. ayrıca atatürk genç subayı devlet olarak gördüğünden bu olayı bir rest olarak görüp menemen' in adam edilmesi gerektiğini düşünmüştür ve gerekenleri yapmıştır.
(belgeli bir şey yazdim eksikler olabilir, yazimda da hata olabilir ama kötü oy veren arkadaşın amacını anlamış degilim doğru herzaman doğrudur.)
(belgeli bir şey yazdim eksikler olabilir, yazimda da hata olabilir ama kötü oy veren arkadaşın amacını anlamış degilim doğru herzaman doğrudur.)
atilla ilhan` ın atatürk adlı şiirinde ismi geçen ve hainler tarafından şehid edilen türk subayıdır.
(oy veren arkadasi anlamadim nesi yanlis bunun)
(oy veren arkadasi anlamadim nesi yanlis bunun)
para bulamamak ve artık ağzının sigara bile kokmamasi.
uzun eşşek oynarken arkadaşının veya kendi pantolonunun yırtılması her erkeğin hafızasında bulunan bir anıdır.
2000 tl' yi az gören zihniyetin acıtasyon yapması. düşünün ki polisler sadece istanbul, izmir, ankara gibi pahalı şehirlerde görev yapmıyorlar. o küçümsediğiniz 2000 lira ile 3 aile geçiniyor anadolu'da.
ha bir de lavaboda peçete bulamamak veya orayi pisletmek gibi bir durumda vardır.
misafirliktesinizdir ve çok sıkıştığınız anlarda tuvalete girmekle girmemek arasında kalıp sonunda girersiniz lavaboya. efendim muhtemelen wc oturma odasına yakındır ve çıkacak olan seslerden korkarsınız ve çıktığınızda suçlu bir çocuk gibi yüzünüz kızarır.
sorunlu bir kişilik. esasında zaten kişliği oturmamış bir çocuktur. ergenlik sorunları ve ailevi sorunlar bunu tetiklemiştir.
hafif çakır keyf.
zaman zaman en çok yaşadığım sıkıntı olmuştur. özellikle kredı ve burs için ayın 7 sini bekleyen bir öğrenci olarak o ayın ilk haftası sıkıntı olmuştur herzaman.
'sevgilim sinemaya gidelim mi?
vizyonda güzel film yok hayatım boşver, ayın 7 si gibi gelcek diyorlar o zaman gideriz'
diyen sevgililer tanıdım ki kontur sorun olmaz mı be hey öğrenci kardeşlerim..
'sevgilim sinemaya gidelim mi?
vizyonda güzel film yok hayatım boşver, ayın 7 si gibi gelcek diyorlar o zaman gideriz'
diyen sevgililer tanıdım ki kontur sorun olmaz mı be hey öğrenci kardeşlerim..
içmiş bir adam da olabilir. an itibari ile jack ve öküzgözü etkisiyle kendi dediğimi bile anlayamayan bir adam olarak tek sebebp olarak bunu söyleyebiliyorum. maldanamın içmemiş hali ile benim sarhoş halim eşit desene yazar kardeş.
şekil A'daki gibidir.
"kıroyum ama para bende" vecizesini çok sever ama hep palavradır onun için bunlar. parasızken de eğlenmeyi isteyen insandır. zira en heyecanlı ve unutulmayacak maceralar cepte beş kuruş yokken yaşanır.