bugün

christopher nolan'ın senaryosunu yazmaya başladığı film. kulislerde dönen haberlere göre 2. filmde di CAPRiO değil, brad pitt oynayacakmış.
christopher nolan varsa işin içinde o film izlenir arkadaş.
muhtemelen birinci bölümün sonundaki dönen totem'in durmayacağı ve yaşananların aslında rüya olduğu. karısının aslında ölmediği film olacaktır. ve karısı asıl inception 2'de ortaya çıkacaktır.
kesinlikle çekilmesi gereken film.
eğer 2. yi çekmeyeceksen filmin sonunda o totemi döndürmeyeceksin nolan gardaş. yarıda bırakıp da gitmek olmaz delikanlılığa sığmaz.*
tron gibi 2. filmi çıkması gerekendir.
Harika bir film olacaktır, şimdiden tavsiye edilebilir.
filmin sonundaki fırıldak günlerce rüyama girmişti.
ikincisi çekilsede soru işaretleri son bulsa, birde ricam olucak 2.sinde totem olarak hacıyatmaz kullanırlarsa iyi olur.
nolan 31 'ÇEKSE' izlenir.

heyecanla bekliyorum.
ilki kadar güzel olmayacaktır.
göndermeleri bitmek bilmez tükenmez.

ek:(#24071862)
fırıldağı anlamayanlanların beklediği film.fırıldak boru gibi düşüyordu amk.yeni filmde yeni konu olur bence.
Simdi benim anlamadigim film cekilecek mu yoksa cekilmeyecek mi ilk entry 2010 da girilmis 5 sene gecmis hala yazamadimi Nolan Gardas ?
inception'ın ikincisi.

de;

(bkz: spoiler nedir nasıl kullanılır)

tam izleyecektim birincisini bak fırıldak muhabbeti döndü şimdi. tadı kaçtı amk izlemiyom by.
heyecanla beklenen film.

(bkz: buradan yetkililere sesleniyorum)
çıkmayacak heralde bu ya (üzgün surat) filmi.
2017 yazında çekimlerine başlanmayacak, dolayisiyla da gösterime girmeyecek film.
© copyright 2005 - 2026