bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- affetmenin gücü6
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- and the oscar goes to2
- en sevdiğiniz sayı3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- de niro vs pacino3
- bir kadini dövmek2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- 30 yaşına girmek4
- silver ile evlenecek erkek52
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- hristiyanlık7
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- euro 20162
- kadın nefreti4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlükteki satranç taşları4
- sözler köşkü6
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- nazilerin haklı olan yanı2
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- sarapci koala58
- dün gece ne oldu13
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- mauro icardi11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
- geceye bir söz bırak2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- tefal2
6. sezonda insan ilişkilerini öğreten dizidir. nasıl kurgudur kardeşim ayakta alkışlıyorum!
hayatım da izlediğim en güzel dizilerdendir. dizi de geçen tıp kelimelerinden hiç bir şey anlamasamda izlemesi çok zevklidir.tıp okumaya falan karar verdim gregory house yüzünden.
foreman'ın geçtiğimiz bölümde ibnelik yapıp allison'a şırıngarı geçirdiği dizidir.
elde kağıt kalem izlenmesi gereken dizi.
aynı zamanda dizilerdeki konuk oyuncular da bu kadar mı iyi olur kardeşim. bir de bizim arka sokaklar dizisindeki yardımcı oyuncuları düşününce... off gerçekten berbatlar.
aynı zamanda dizilerdeki konuk oyuncular da bu kadar mı iyi olur kardeşim. bir de bizim arka sokaklar dizisindeki yardımcı oyuncuları düşününce... off gerçekten berbatlar.
hangi beyin yazıyor, hangi beyin kurguluyor, hangi beyin çekiyor. bu kadar iyi oyuncuyu hangi kast buluyor deyip merak ettiğim dizi.
az önce * tnt den tekrar izlediğim 2. sezon finaliyle beni mest eden dizi.
7. sezonunda dr. cameron u göremeyeceğimiz dizi.
http://uk.eonline.com/ube...y_jennifer_morrisons.html
http://uk.eonline.com/ube...y_jennifer_morrisons.html
izledikçe tıp bilgileri bile öğrenebilirsiniz. * ama illa her bölümde lumpus hastalığı olmak zorunda mı yahu? paso lumpus paso lumpus.. koy biraz fıtık ne bileyim işte tedavi edemesinler sonra greg house bardak çekicez deyip tedavi etsin falan. yani bizide katın olaya abi.
sürekli tavsiye edeilen dizi.
zaten her şeyi mükemmelken müzikleriyle de baştan çıkaran aşmış dizi.
seni seviyoruz house.
seni seviyoruz house.
adamın götüne bakıp gırtlak kanseri olduğunu anlayan aşmış doktor. doktor demeye bin şahit ister aslında, bağırsak işlevini düzeltsin diye hastasını cigaraya da başlatıyor bu yauşak. bir de karizma ki sormayın, bastonu var ve mavi gözlü, üf diyorum bir de ilaç bağımlısı, bu adama vermeyeceksiniz de kime vereceksiniz ey kızlar?
* * *
* * *
galaksiye gelebilecek en iyi dizi. gerisi tam anlamıyla traş.
bu diziyi izledikten sonra doktor olmak isteyen insanları birleştirirsek bilecik ilini elde edebiliriz. *
"Eğer kendi hayatını başka bir insanın hayatından değerli olarak görüyorsan tüm organlarını bağışla ve hemen intihar et" gibi bir cümleyi duyabildiğim ilk dizidir. Aslında senaryo sadece senaryo değil bir akım yaratma çabasıdır sanki. Yazıktır, ayıptır. Yazamayanı da vardır onlar da düşünülmelidir.
tnt de bir gece gördüğüm harika ötesi dizidir kendisi.
çok keyifli bir dizi. yönetmen de en az senaristler kadar iyi iş çıkarıyor.
(bkz: everybodylies) (bkz: hugh laurie)
Hugh Laurienin mükemmel ötesi oyunculuğu sayesinde aşmış dizidir.
izlediğim bir çok dizi arasında, beni adam akıllı etkileyen en zeki karakterdir house. onun gibi olmak isterdim dediğim ender insanlardandır.
fakat maalesef dizi, doktorlar ve doktor adaylarının, üniversite kaydından 1 saat sonra izlemesi gereken bir diziymiş gibi lanse edilmektedir türkiyede. bunun sonucunda benim gibi diziyi izleyip, çok büyük keyif alabilen mühendis adayları hor görülmektedir.
fakat maalesef dizi, doktorlar ve doktor adaylarının, üniversite kaydından 1 saat sonra izlemesi gereken bir diziymiş gibi lanse edilmektedir türkiyede. bunun sonucunda benim gibi diziyi izleyip, çok büyük keyif alabilen mühendis adayları hor görülmektedir.
21 Eylül' de yedinci sezon başlayacak ve bir buçuk ay içinde bitirdiğim altı sezon sonrasında can sıkıntısından lie to me dizisine başlatan ve ölmeden önce klasmanına koyacağım yabancı dizilerin değişmez birincisidir.
Religion is not the opium of the masses, it's the placebo of the masses." sözüne taptığım heriftir kendisi .
ayrıca (bkz: no pain no gain!)
dizinin neredeyse tüm bölümlerini izlemişimdir .
bu arada bu adam köşeyi çok pis dönmüştür bu diziyle *
ayrıca (bkz: no pain no gain!)
dizinin neredeyse tüm bölümlerini izlemişimdir .
bu arada bu adam köşeyi çok pis dönmüştür bu diziyle *
can sıkıntısı ile geçirdiğim şu dakikalarda tüm sezonu bir anda oturupta izlesem diye sitem ettiren dizidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar