bugün
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- elalem ne der4
- spiderman mi döver batman mi3
- scooter'a 6 kişi binmek3
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- stres yönetimi6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- yeni parti tüzüğü2
- 26000 entry2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- taksici muhabbeti2
- stres2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- kuran ı kerim meali7
- petrol3
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- gulmekicinyaratilmis11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- askerlik2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- rüşvet5
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- okulda itaat2
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- free ceuta2
- erotik şarkılar2
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- kylie minogue5
- true koş4
- gocu6
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- din3
entry'ler (355)
mastürbasyon yaparken ağlamaktır. ha ben kremin ayarını tutturamadığımdan ötürü yanlışlıkla elimi gözüme çarptırmıştım, ağlamam ondandır.
ağlar, ses kaydı alamadığı için ağlar. mahallede binbir türlü çakal çukala bunu kanıtlayamayacağı için ağlar, sonra göbek atar göz yaşlarını dökerken, sonra sara krizine girmiş gibi titrer pezevenk.
aldığı teklife göre, göreceli şanslı erkektir.
aldığı teklife göre, göreceli şanslı erkektir.
Kaç tane "farklı" nickli yazar olabilir ki? Sorusunu akıllara getiren durumdur. *
anal fist fuck.
atatürk dönse söyleceği ilk şey ve atatürk geri dönse söylenecek ilk söz gibi iki başlığın üst üste olmasından ötürü, açana da yazana da yapılmasının mübah olduğu cinayet türü.
Olan şey şu her dönem suçlanan gençlik oluşturuluyor... Emolar'dan önce Tikiler ondan önce Metalciler * daha sonra şimdi de apaçi adı altında yozlaşmış ama yaşamaya çalışan ve bunun içinde suçlanan bir gençlik oluşturuluyor. Yakında tekrar Metalcilere dönerler suçlayacak bir şey kalmayınca...
iki tek atılmayacağını düşündüğüm, iki tekin aslında bir çift ettiği ve kimsenin kafayken bunu düşünmediği sözcük öböyi. *
Saptanamaz bir önerme olup, doğruluğu hiç bir zaman kanıtlanamayacaktır. Günümüz dikkate alındığında insanların artık dine ihtiyaç duymadan kendikerini yönetebildiği bir yapı oluştuğundan Papanın bile ateist olma ihtimali doğru bir önerme olmaktan çokta uzak değildir.
hüseyin üzmez gibi insandır. 70 - 14'den bunu çıkarıyor insan.
Ne güzel, kendim gibi bir nerd buldum dedirten sevgilidir. Hemen 2. bir bilgisayar yanına konur aynı oyunu online, veya line üzerinden herneyse beraber oynanır arada kaybedince üzülürse kollarınızda teselli bulur. Sevinirse kucağınıza atlar... Ne hoş, ne güzel... *
fabrika açılması gerekirken okul açılarak yapılan saçma harekt. lastik ve pamuk fabrikaları türkiyeyi kurtaracak.
sürdükleri rujları bir yerlerine soktuklarından haklı önerme.
gereksiz bir festival.
birlik beraberliğe her daim ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda bunun sadece sporla sağlanabiliyor olduğu gerçeğidir. inkar edilemez öyledir, haklı mücadelelerindeki kürtler ve ermeniler bile bu dönemlerde birlik beraberlik ateşiyle yanarlar, destek çıkarlar, türkler ise bu mekruh milletlere hoş görü ile yaklaşırlar.
türkler olarak kanatları altındaki diğer milletlerle birlik olmalı. onlara hoş görü göstermeli. kimsenin birden şerefli olması beklenemez, onlara abilik ederek bu sağlanabilir.
türkler olarak kanatları altındaki diğer milletlerle birlik olmalı. onlara hoş görü göstermeli. kimsenin birden şerefli olması beklenemez, onlara abilik ederek bu sağlanabilir.
Bu Türkiye kupayı falan hak etmiyor, umarım evet yüzdesi kadar fark yeriz dedirten final maçı.
Türkiye' nin değil sadece 12 adamın finale çıktığının gerçeğidir. *
(bkz: lichtenstein) ordusu *