bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- kiraz cicegi kolonyasi20
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- okan buruk9
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- bakarız diyen erkek18
- recep tayyip erdoğan14
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı4
- galatahahahahahaha7
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- gece gece bamya yenir mi5
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan2
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması4
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- cübbeli ahmet hoca9
- gta 78
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı14
- dereden altın bulmak5
- uğurcan çakır4
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- hala açılacak başlık bulunması4
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- sözlüğün sarması13
- sırlar denizi5
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- tacettin libosoglu3
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- arkadaşlar ben gudubet miyim3
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- fransız devrimi3
- avrupa fatihahahahaha3
- arkadaşlar lütfen uyur musunuz3
- çine neden bir şey olmuyor4
- ruhi çenet10
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
- sözlükten hatun indirmek5
liselilerin vazgeçilmezi 2d futbol oyunu.yazık yeni nesile.
http://www.haxball.com sitesinden oynanabilen , online (Çok Oyunculu) bir oyundur. Türkiye'de yaygınlaşmış olan bu oyun çeşitli forumlar üzerinden kullanıldıkça çok daha zevkli bir hale gelmektedir.
bayan bir yazar olarak "ay bir deneyeyim" diye girip tam bir messi olduğum oyun. çok eğlenceli aslında!
bir lig vardı ne oldu ona dediğim oyundur.
türk oyuncu piyasasının kalbinin attığı mekan. hangi türk futbolcu o dönem popülerse, bu oyunda alınan nicklerin yaklaşık olarak %47.5'i* de bu yönde oluyor.
mesela arda atletico'yla imzaladığı zaman ortalık arda'dan geçilmiyordu. melo galatasaray'da birkaç çılgın iş yaptı, ibre melo'yu gösterir oldu. fenerbahçe bienvenu'yu aldı, elini sallasan bienvenu'ydu. şimdiki moda ise burak yılmaz. haydi bre.
*: küsüratlı sayı verey.. evet siz anladınız.
mesela arda atletico'yla imzaladığı zaman ortalık arda'dan geçilmiyordu. melo galatasaray'da birkaç çılgın iş yaptı, ibre melo'yu gösterir oldu. fenerbahçe bienvenu'yu aldı, elini sallasan bienvenu'ydu. şimdiki moda ise burak yılmaz. haydi bre.
*: küsüratlı sayı verey.. evet siz anladınız.
avare sözlük olarak rakip aradığımız oyundur, 3 vs 3 ya da 4 vs 4 farketmez.
bu akşam lig olup olmayacağı merakla beklenen oyundur.
biri lig kursa da oyanasak dediğim oyun.
faq sorununun hala çözülemediği oyundur.
(bkz: lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim)
(bkz: lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim)
artık kabak tadı vermeye başlayan oyundur.
2 boyutlu hockeye benzeyen bir oyundur. fazla özelliğe sahip olmamasına rağmen zevkli bir oyundur.
icimdeki yara. burdan az önce göt gibi biraktigim elemanlara selam ederim. oglum oynayamayinca zevk vermiyor biliyor musunuz. haxball'in sabrisiyim derken ciddiydim ben.
simdi gelgelelim asil olaya haxball antrenmani lazim bana. söyle sabri (sabirdan türeyen) bol bir insan evladi olsa da beni yetistirse haxball'in maradonasi olsam.
(bkz: hayallerde yasiyor bazi ipneler)
simdi gelgelelim asil olaya haxball antrenmani lazim bana. söyle sabri (sabirdan türeyen) bol bir insan evladi olsa da beni yetistirse haxball'in maradonasi olsam.
(bkz: hayallerde yasiyor bazi ipneler)
daha yapılan ilk hatada banlamıyorlar mı sinir oluyorum. yaw işin ilginci normal hayatımızda yapılan hatalara, yanlışlara o kadar çok müsamaha gösteriyoruz ki bunu haxball da neden uygulamıyoruz onu anlamıyorum.
bir aralar bu durum yüzünden harbi harbi türk odalarında oynayamaz olmuştum. illa her pasın xavi pası olacak. aşağısı yok.
neyse işte o zamanlar almanyaya konuk oldum ve bu platformdan aldığım bütün zevki o odalardan aldım. alman odalarında şunu anladım, almanlar gerçekten bizim kadar hırslılar ve aynı zamanda zekalarıyla oynuyorlar.(zeka derken güzel üçgenler oluşturuyorlar paslaşırken) bizimki gibi sık sık kendi aralarında tartışıp, küfürleşip işin tadını bozmuyorlar. Zevk alıyorlar kısacası.
deutschland über alles ulan!
bir aralar bu durum yüzünden harbi harbi türk odalarında oynayamaz olmuştum. illa her pasın xavi pası olacak. aşağısı yok.
neyse işte o zamanlar almanyaya konuk oldum ve bu platformdan aldığım bütün zevki o odalardan aldım. alman odalarında şunu anladım, almanlar gerçekten bizim kadar hırslılar ve aynı zamanda zekalarıyla oynuyorlar.(zeka derken güzel üçgenler oluşturuyorlar paslaşırken) bizimki gibi sık sık kendi aralarında tartışıp, küfürleşip işin tadını bozmuyorlar. Zevk alıyorlar kısacası.
deutschland über alles ulan!
3 gündür girilemeyen oyun.
an itibariyle büyük ihtimalle ilkokullu bir çocuktan acemi lafını işitip gaza gelip,çocukla teke tek maçta 30 saniye içinde 5 gol atıp çocuğu özür diletmeye zorlayıp oyundan çıkmasını sağladığım oyun..egom şuan tavan yaptı *
orta okulda oynanan bozuk para maçlarına bezeyen oluşum.
özel masaj aracılığıyla ortak gün ve saat belirleyip 8-10 kişi oynanması farz olan 2d oyun. oda sayısı arttırılabilir.
son yeniliklerini pek beğenmediğim 2d oyun. yannız huge saha çok iyi olmasına rağmen kale boyutlarının artması kötü olmuş. adam gibi 5x5 yapsak bile o koca kaleler her geleni içeri alır. kalecilerin işi zor huge sahada.
bir başka saha tipinde toplar kenarlara çarptırıldığında roket gibi fırlıyor ne manyakça yapmışlar.
bir başka saha tipinde toplar kenarlara çarptırıldığında roket gibi fırlıyor ne manyakça yapmışlar.
----duyuru---- ON
sevgili sözlük yazarları, hafta içi hergün(mümkün oldukça) 21.30 gibi 12 kişi kapasiteli oda açmayı düşünüyorum. isteyen buyursun. şimdilik şifre koymayı düşünmüyorum.
oda adı uludag haxball otağı fln olacak.
----duyuru---- OFF
sevgili moderatörlerden anlayış bekliyorum.lüften silmeyiniz!!!
sevgili sözlük yazarları, hafta içi hergün(mümkün oldukça) 21.30 gibi 12 kişi kapasiteli oda açmayı düşünüyorum. isteyen buyursun. şimdilik şifre koymayı düşünmüyorum.
oda adı uludag haxball otağı fln olacak.
----duyuru---- OFF
sevgili moderatörlerden anlayış bekliyorum.lüften silmeyiniz!!!
oda açılması durumunda katılacağımız oyundur.
(bkz: adam arıyorum adam) *
can sıkıntısına deva iki boyutlu futbol eğlence oyunudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar