bugün

/65
soyunu sopunudur.
mezarını toprağını dur.
amerikan'nın oyunu olup arkasında da israil'in olduğu oyundur.
sabah sabah oynamakla cebelleşeceğim oyun. en yenisinden acemiyimdir. oynayan varsa beklerim. çok iddialıyım. *
lag ve noob kelimelerinin sürekli kullanıldığı eğlenceli bir futbol oyunudur.
yaklaşık 1 sene oynayıp az önce beyblade'den daha güzel olmadığına karar verdiğim efsanevi oyun. bence taksim meydanındaki dev ekranda ekşi-ulu maçı yapılabilir bu oyunda.
mına kodumunun zyxel modemi yüzünden giremediğim oyundur. yapacağın işi zyxel!
(bkz: axball)
kalecilikte döktürdüğüm oyun.
ilginç bir oyun.
aylardır sürekli oynadığım lakin şu 2 hafta içinde açmaya vakit bulamadığım 2 boyutlu futbol oyunu.
çok fena maçlar çevrilmekte son linkte.
q7 si quaresma sı eksik olmayan oyun. bu ne quaresma sevdasıdır arkadaş sanki beşiktaşta başka futbolcu yok.
insanları kaynaştırma konusunda facebook'a alternatiftir. kaynaşan insanların hepsinin erkek olması ise biraz düşündürücü.
ergenler yüzünden geç saatlerde oynanması gereken oyun. zira pas hatası yaparsanız türlü küfürlerle karşılaşabilirsiniz.
haha, eğlenceli bir oyundur. çok eğlendim la, haha.

- hi
- lan
- nasıl oynanıyor ilk defa oynayacam
play...
+ lan
+ şut at lan
3-0 ...

o değil de beni yenen o kişi umarım sözlükten değildir. hahaha, çok eğlendim lan.
parmak ağrıtan. çözmek için başında saatler harcadığım basit oyun. lanet ettiren.
Bu kadar küfür edilir mi ya?! Ayıp denen bişe var!
lagball desek daha doğru olur. *
garip bir şekilde türk odalarının hiçbirine giremediğim oyun. sorunun sebebi hakkında bir bilgisi olan varsa bilgilerinizi esirgemeyin.
her halükarda laglı oyun.
artık reklam almaya başlamış sitedir.
Kullanıcı adı olarak messi veya c.ronaldo kullananların %98'inin yeni başladığını düşündüğüm oyun. Kaptanlı odalarda bu isimlerden uzak durulması gerekir. Bir sonraki aşamaları Xavi'dir. Zorda kalındığında tercih edilebilirliği vardır.

Acilen 'odayı kuran sunucu* olur' sistemi yerine kendi sunucuları üzerinden oyunları oynatması gereken oluşum. Yoksa Türkiye şartlarında bu lag adamı sinirden öldürür.
an itibariyle yaptık http://imageshack.us/photo/my-images/833/capsy.jpg/
bağımlısı olduğum oyundur. ecnebilerin odalarına da dalarım arada ayrıca.
© copyright 2005 - 2026