bugün
- manifest grubu vs tarkan13
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak16
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- yeni parti54
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- kemal kılıçdaroğlu16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması5
- japon2
- diamond bosphorus26
- huzur2
- camlar açık çıplak yatmak3
- hikayeyi devam ettir54
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- g o k u2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- seni onaracağım diyen kadın3
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek3
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- ekonomi5
- cemil tugay2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- dansör3
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- nickten isim tahmini yapmak72
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- salat nedir2
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- cheeseburger2
- milliyetçi hareket partisi3
- sokakta kavga teknikleri15
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- alman finolarının ortak özellikleri2
- arkadaşlar bakar mısınız28
- türbanlı kızla sevişmek2
- mezoterapi11
- pilot bir erkekle sevgili olmak11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- izmirlilerin bilmedikleri şeyler2
- geceleri uyutmayan dertler4
- çekirge7
hilmi topaloğlu'nun mahsun kırmızıgül ile özcan deniz'le birlikte aynı zamnalarda piyasaya sunduğu kaliteli sanatçı. yapılan anlaşmaya göre 3lünün içinde albümü ilk çıkan sanatçı.
ortaokul ve lise yıllarında rock yapıyor diye dinlediğim ama müzik zevkim oturduktan sonra bayıcı bir müziği olduğuna kanaat getirdiğim şarkıcı. ama şu da su götürmez bir gerçektir ki çoğu rock müzik dinleyen insanlar halık levent dinleyerek başlamıştır. bir de kendini bitirmeye çabalamasa ne iyi olacak.
ne zaman ortadan kaybolsa bir dolandırıcılık olayı patlayan şarkıcı. 3 milyona bira satılan yerlerde çıkan ve sürekli cem karaca çalan dandik solistlerin atası olarak bilinir.
yollarda bulurum seni,
takvimlerden çalarım seni
dans ederim hayalinle
yine de yaşarım seni…..
ilk böyle girmiştin hayatımıza .. ne kadar bizdendi nağmelerin… ayrı bir lezzet ayrı bir tat.. yediden yetmişe herkes sana hayran olmuştu..konserlerinde baş sallamaya çalışan amcaları görünce gülerdim… yapmıştın işte, herkesin yüreğine dokunmuştun..
Hayatının yanlışı oldu prestij müzik…bildiğini sandığın bir denizde yitip gitmiştin bir sürü borcu yükleyip…o kadar iyi albümler yapıyordun ki insan hangisi daha iyi bu şarkıların diye kıyas bile yapamıyordu… sonraları yittinn be haluk um… o denizler götürdü ufkundakileri… ben artık seçebiliyorum albümünde hangi şarkılar iyi diye…
En son gazetede okudmm dolandırıcılıktan aranıyor diye haluk levent… olamaz dedim ki herkes böyle dedi.. haluk ki yardım konserlerinin n başında yer alan isim.. buram buram anadoludur haluk…adına leke çalmaya çalıştılar.. inanmıyorum ki benim gibi tüm sevenlerinde inanmıyor.. ben hala ;
zaman akar zaman gider bir sıkıntı iner bedenime
her dakika ve her saniye çırpınır yüreğim hasretine
şu insanlar arasında yapayalnızm yalnızlığım sensin
uzaktan da olsa konuş benimle bak gelecek sesin
alışamadım ben bu kente..
alışamadım sensizliğe….
bu tat şarkılar yapabileceğinin hayalini kuruyorum… eksiksinn hissediyorum…
takvimlerden çalarım seni
dans ederim hayalinle
yine de yaşarım seni…..
ilk böyle girmiştin hayatımıza .. ne kadar bizdendi nağmelerin… ayrı bir lezzet ayrı bir tat.. yediden yetmişe herkes sana hayran olmuştu..konserlerinde baş sallamaya çalışan amcaları görünce gülerdim… yapmıştın işte, herkesin yüreğine dokunmuştun..
Hayatının yanlışı oldu prestij müzik…bildiğini sandığın bir denizde yitip gitmiştin bir sürü borcu yükleyip…o kadar iyi albümler yapıyordun ki insan hangisi daha iyi bu şarkıların diye kıyas bile yapamıyordu… sonraları yittinn be haluk um… o denizler götürdü ufkundakileri… ben artık seçebiliyorum albümünde hangi şarkılar iyi diye…
En son gazetede okudmm dolandırıcılıktan aranıyor diye haluk levent… olamaz dedim ki herkes böyle dedi.. haluk ki yardım konserlerinin n başında yer alan isim.. buram buram anadoludur haluk…adına leke çalmaya çalıştılar.. inanmıyorum ki benim gibi tüm sevenlerinde inanmıyor.. ben hala ;
zaman akar zaman gider bir sıkıntı iner bedenime
her dakika ve her saniye çırpınır yüreğim hasretine
şu insanlar arasında yapayalnızm yalnızlığım sensin
uzaktan da olsa konuş benimle bak gelecek sesin
alışamadım ben bu kente..
alışamadım sensizliğe….
bu tat şarkılar yapabileceğinin hayalini kuruyorum… eksiksinn hissediyorum…
konserlerinde her zaman kağıt uçaklar yapılıp sahneye fırlatılan şarkıcı.
geçtiğimiz günlerde karakola alınan sanatçıdır.
az önce euro star'da yayınlanan bir haberde hakkında bazı organizatörleri ve antalya'da bazı emlakçıları dolandırdığı yönünde iddialar olan sanatçı.
PKK bayrağı altında konser veren biridir.
hakkinda eskiden bir demet tiyatro'da radyoda program yapan bir spikerin "simdi de radyosunun sesini kisabilen dinleyicilerimiz icin geliyor... haluk levent'ten gulendam isimli sarkiyi dinliyoruz" seklinde acayip komigime giden bir espri yapilmis sanatci.
10 günlük disiplin hapsi cezasına, mal beyanında bulunmadığından ötürü tabi tutulmuş olan sanatçıdır.
Kendini rockçı zanneden arkadaşların beğenmediği,Kendi tarzını yaratmış insan
mor ve ötesi dinleyerek rockçı olan gençlerin, rockçı olmamakla suçlamasına bir anlam veremediğim sanatçı. kaç tane şarkısını dinlediniz, kaç kere canlı performansını gördünüz ki çamur atma hakkını kendinizde buluyorsunuz. evet fazlasıyla arabesk şarkıları vardır, ahmet kayalık yaptığı şarkıları da mevcuttur ama bu ülkede rock müziğin var olmasını sağlayan adamdır. eğer bugün rock müzik namına türemiş onlarca pop grubu varsa hepsi bu adam sayesindedir.
not: anadolu rock zımbırtısı konusunda haklısınız. yorum yok.
not: anadolu rock zımbırtısı konusunda haklısınız. yorum yok.
söylentilere göre kız arkadaşı pamukkale üniversitesi öğrencisiydi. bu yüzden sık sık denizli'ye gelirdi. şimdi evlendi. gelip gittiği yok arkadaşın. Ha bir de açık hava tiyaterosunda verdiği konserde arka taraftaki evlerden türk kahvesi ikramı yapılırdı konser sırasında kendisine.
çakma rockçılardan kendisi. yaptığı müziğin önüne anadolu sıfatını koyup kitleleri peşinden sürüklemeyi hedefleyen müzisyen. apo posteri altında şarkı söyleyip yardım konseri vermek de ayrı bir dilemmadır. ayriyetten rockın anadolusu asyası olmaz! rock müzik rock müziktir!
(bkz: hani benim olacaktın)
(bkz: sahte doktor)
bir konserinde gise hasılatına haciz gelen dünyanın en komik rockçısı.
fikret kızılıok' un cenazesinde kameraları görüp,cenazeye gelen iki kişiye:
-"gencler üzülmeyin biz sanatcılar olarak onu yasatacağız" seklinde demeçler vermistir.
buna karsılık:
-"ya haluk bak entrymi sildirtme bana!" dedirtmistir.
bir konserinde gise hasılatına haciz gelen dünyanın en komik rockçısı.
fikret kızılıok' un cenazesinde kameraları görüp,cenazeye gelen iki kişiye:
-"gencler üzülmeyin biz sanatcılar olarak onu yasatacağız" seklinde demeçler vermistir.
buna karsılık:
-"ya haluk bak entrymi sildirtme bana!" dedirtmistir.
Türkiyenin doksanlı yıllardaki rock idolüdür. bugün onu eleştirenlerin çoğu ergenliğini 2000li yıllarda yaşayan bünyelerdir. 90 li yıllarda gençliğini yaşayan insanlar platonik aşklarını onun ankara şarkısı ile açığa vurmuş, ayrıldıkları sevgililerini bir gece vakti ile yad etmiş, çevre kirliliğine onunla birlikte gökova demiştir. rock müziğin bugün bu seviyeye gelmesinde onun emeği büyüktür.
18 temmuz da bayrampaşa stadı yanında chp nin müzik şölenine katılacak.
joe satriani ve grubunun cyristal planet parçasının introsunu derrule coverına uyarlayan bu aralar başı fuhuş çeteleri ile dertte olan şarkıcı.
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=256553
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=256553
yaptığı müziği popçular pop değil rockcılar rock değil diye sevmez. buna rağmen türkiye'de kendine özel dinleyici oluşturmuş ender insanlardandır. yaptığı müzikal işlerin "basit" olduğu iddia edilir; ama basit olduğu kadar etkilidir ki bu ülkede piyasada kendisi kadar uzun süre barınan ve kendisi kadar albüm çıkardığı her albüm belli satış rakamları yakalamış olan birilerine rastlanamamaktadır. ama olayın müzikal boyutunun ötesinde bir şey var: bu başlığın altında bu adamın karakterine dair edilmiş birçok kötüleme var. ama bunun karşılığında bu adamın sayısız yardım konseri var, elfida vakasındaki gibi yardım örnekleri var. bütün bunları da populistlik olsun diye yapmakta bu adam değil mi? mesela barış akarsu olayında da hastaneye ilk koşan adam olması, akarsu ailesinin kendileri adına konuşacak kişi olarak bu adamı seçmeleri hep tesadüf ya da adam kendi reklamını yapıyor bu sayede televizyonda gözüküyor ya... çemberimde gül oya klibini kazım koyuncu'ya adaması da demagojiden ibaretti... yardımseverliğini falan geçtim de bu adam bana vefanın istanbul'da bir semt olmaktan başka anlamlar da ifade ettiğini gösteriyor genelde ve sırf bu yüzden takdire şayandır. ha vefalı birisidir diye elbette ki yaptığı işi beğenin; adamı eleştirmeyin diyecek değilim sadece kendisinin bir de bu yanına ışık tutayım istedim nacizane bir biçimde...
son yıllarda popüler kültüre yakınlaştı gerekçesiyle haklı haksız birçok eleştiriye maruz kalmış kişidir. yıllar yılı yaptığı yardım konserlerini promosyon malzemesi yapmadığından olsa gerek, üç akordan öteye gidemeyen popçu-rockçı olarak karalanmıştır. oysa ki o üç akorla gitar çalmaya heveslendiğimizi unutup, piyasada çamura sıvanması gereken bir tabur da adamı geçip, hep bu adamda takıldık, çamurun en yapışkan kısmını ona attık.
şimdi radyolarda elfida diye bir şarkı döner, bu şarkının hikayesini bilen bilir. bilmeyenler için de en iyi kaynak ahan bu sözlük mecralarıdır.
yine en başa dönersek; bu adam da popüler kültürün şarabından içiyorsa eğer, popüler kültürün nimetlerinden faydalanıp bunu elfida gibi biçarelere sunuyorsa, az da olsa paylaşıyorsa eğer, diyeceğim şu'dur ki popüleri ben yiyim, kültür size kalsın...
bir an da olsa sürüden beri dur, kafayı çıkart arkana bak..kendine bak..
şimdi radyolarda elfida diye bir şarkı döner, bu şarkının hikayesini bilen bilir. bilmeyenler için de en iyi kaynak ahan bu sözlük mecralarıdır.
yine en başa dönersek; bu adam da popüler kültürün şarabından içiyorsa eğer, popüler kültürün nimetlerinden faydalanıp bunu elfida gibi biçarelere sunuyorsa, az da olsa paylaşıyorsa eğer, diyeceğim şu'dur ki popüleri ben yiyim, kültür size kalsın...
bir an da olsa sürüden beri dur, kafayı çıkart arkana bak..kendine bak..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar