bugün

entry'ler (3776)

erkek yalanları

Bize gelişi bu abla.

filtre kahve

Hayatım boyunca şekerli sütlü nescafe peşinden koşmuş biri olarak ömrümün en yoğun, en debdebeli, en sıkışık, en salgınlı döneminde içmeye başladığım kahve türü. Galiba bu hayatın kahrını sütsüz şekersiz acı kahve içenler çekiyor...

şuan ne sizi mutlu eder

Çalışmaktan başka bi halt yapamayan biri olarak Kuru fasulye pilav.

saçı sakalı karışmış salaş giyinen erkek

bir başkadırdaki sinan'dır.

uzo

Rakı çeşitlerinden daha fazla çeşide sahiptir. Daha fazla markaya sahiptir. En iyisi barbayannidir. Rakıya göre daha yumuşak daha şekerlidir.

çift kişilik yatakta tek uyuyan yazar

Rahatına düşkün olmakla birlikte ‘hacettir bulunsun’ mantığı ağır basar.

stajyerken yapilan isler

Motor pistonundan kül tablası yapmak.

güzel kadınların bile evde kalması

Güzellik kadının lanetidir.

en iyi bira hangisi sorunsalı

Son zamlardan sonra (bkz: zagorka) (bkz: astika) (bkz: kaminetza)

yılmaz güney in kadın vajinasına yılan sokması

Amme hizmeti olarak belirteyim filmin adı canlı hedef’tir.

sevda gözlüm

küçük ceylan şarkısı. başka başka seksenli dönem arabeskçileri de seslendirmiştir. Buram buram burhan bayar kokar. son zamanlarda tiktok uygulaması videolarında hatrı sayılır sükse yapmıştır.

göz değmesin sakın mutluluğuna
dilerim hep böyle kal sevda gözlüm
mutsuzluk yakışmaz güzelliğine
dilerim her zaman gül sevda gözlüm

toprağa can veren yağmur gibisin
kırlarda dolaşan bahar gibisin
sen insan değilsin bence meleksin
hep aynı değerde kal sevda gözlüm

mutsuz geçen bir tek günün olmasın
ömrünce sevilip sev sevda gözlüm
gözünde kalmasın hiç bir muradın
ömrünce bahtiyar ol sevda gözlüm

buda süpürgeli teyze versiyonu:
https://www.youtube.com/watch?v=Qaw_vV55xEM

bir erkeğin fakir olduğunu anlamanın yolları

yüzüne bakın yüzü soğuksa fakirdir.
https://www.youtube.com/watch?v=_vBnA-oyX8E

babaya kızıp yemek masasını terk etmek

bizim toplumda oğul sofrayı terk edemez. tam tersi baba oğulu siktir eder sofradan.

(bkz: evlendirirken bana mı sordun)

hakan peker in trt de canlı yayını terk etmesi

reji hakan' a saksı muamelesi yapmıştır.

iyi aile çocuğu

kemal sunalın kabadayı cemal rölünde giydiği beyaz takım elbise ile ekose gömlekte ayrıca filmin diğer başrol oyuncuları gibidir. cemal gerdeğe bile bu takımla girmiştir. sanırım dönemin diğer kabadayı filmlerine bir göndermedir.

çiftlik bank

yatırım aracı olarak hiç düşünmemiştim zaten olaya çok çok sonraları vakıf oldum ki mevzuyu çözdüğümde dombili memelerini sıvazlıyordu.

o değilde bu tombalak bu tiple milleti nasıl öpmüş ben hala anlamadım. sahi harbidenaaazından mı öpmüş

uludağ sözlük yeni yılda hediyeleşiyor kampanyası

özelden yazan ilk kişiye bir paket kabak çekirdeği yollayarak katılacağım kampanyadır.

kağıt kesiğinden daha çok çok acıtan şeyler

el kadar liseli çocuğun duyduğu acının sebebi kağıt kesiği ise lise terk olup sanayiye çırak olan çocuktaki jet taşı kesiği nasıl bir feryat olur merak ediyor insan. Ne diyelim Allah başka dert vermesin.

love buddy

efendim zannedersem şöyle oluyor; biz aşık sevgili olmayalım ama biri saçımı okşasın belimi kütletsin, ara sıra dışarı çıkalım, beraber menemen yiyelim, bazı bazı sevişelim durumu. yada onun gibi bişey. ismi önemli değil bi hatun arkadaşım sırf hesap kitlemek için gezdiği çocuğu böyle kafalamış. bir nevi göster ama elletme durumu yani.

12 aralık 2016 dolar kuru

bankalar verdikleri kredileri geri çağırmadıkları sürece sorun yok gibi görülüyor. kredi geri çağrıldığı günün akşamı ahali yandım diye sokağa dökülüp memleketi bir zamanların arjantin' ine çevirmese bari...