bugün
- ismail kartal12
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- ona bir şey söyle17
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler11
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- yolda olmak2
- kızla konuşmaya çalışmak3
- oğuz çetin2
- bir daha doğmayacak olmak5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin6
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- şu anda ne yapıyorsun19
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- muhafazeküler4
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 30 lu yaşlar14
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- 2026 dünya kupası13
- kilo verdiren gıda4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- bir gün ölecek olmak6
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- güne bir şarkı bırak14
- org vs synthesizer4
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- en iyi terapi6
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- kemal derviş5
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- en iyi yanık kremi5
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- sözlükte altın günü yapmak12
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
herr mannelig adlı isveç halk şarkısı yorumlarıyla gönlümü kazanan grup.mutlaka dinleyin.
işte işini iyi yapan adamlar!
dinlemeye doyulmaz eserler ortaya koyan senfonik rock grubu.
dinlemeye doyulmaz eserler ortaya koyan senfonik rock grubu.
"in a full moon procession"
birçok müzik türünü içinde barındıran gruptur. senfoni metal, new age, death metal, klasik müzik, rönesans müziği... favorilerim :
(bkz: eppur si muove)
(bkz: herr mannelig)
(bkz: per aspera ad astra)
(bkz: final victory)
(bkz: in a pale moon s shadow)
(bkz: the observer)
(bkz: awaking the centuries)
(bkz: eppur si muove)
(bkz: herr mannelig)
(bkz: per aspera ad astra)
(bkz: final victory)
(bkz: in a pale moon s shadow)
(bkz: the observer)
(bkz: awaking the centuries)
son yılların en iyi senfonik metal yapan müzik gruplarından biridir. parçalarını dinlediğinizde adanmışlığı hissediyorsunuz. tenor/soprano size klasik bir tat verirken, brüt vokalle damarlarınızdaki kanın hızlandığını hissediyorsunuz. sabahladığım üniversite gecelerinde en büyük yandaşlarımdı kendileri.
şubat 2011'de istanbul ve ankarada konser vereceklerini açıkladılar, bekliyoruz heyecanla.
v for vendetta yı izlerken herr mannelig isimli şarkılarını duyduğum daha sonra da kim la bunu yapanlar diye bakarak farkına vardığım aşmış grup.
herr mannelig'i insanı alıp götürür..
yeni yıldan beklediğim tek iyi şey... biraz gecikmelide olsa yılbaşı hediyemi vereceklerdir. şubat ayında istanbul'a ve ankara'ya geleceklerini açıklamış mükemmel grup.
en kalabalık metal grubudur.istanbul yeni melek konserinde, istiklal marşımızı çalarak gönlümüzde yer etmeyi becermiş alman senfonik metal grubudur.
yeni konser programı belli olan grup. kendi sitelerinde yayınladılar.
18.03.2011 (TUR) Istanbul - Refresh
19.03.2011 (TUR) Ankara - 312 Arena
20.03.2011 (TUR) Eskisehir - 222 Park
http://www.haggard.de/
18.03.2011 (TUR) Istanbul - Refresh
19.03.2011 (TUR) Ankara - 312 Arena
20.03.2011 (TUR) Eskisehir - 222 Park
http://www.haggard.de/
zamanında türkiye'deki konserlerini kaçırmadan izlemeye gittiğim grup. sonra albüm çıkarmayı bıraktılar, ben de konserlerine gitmeyi bıraktım. güzel gruptur ama.. müziklerindeki barok hava ayrı bir hava katıyor. bir de alessandro mudur gianluca mıdır nedir bi gitaristleri var, her konserde bi hatunu götürüyor ipne.
bu arada, 312 arena eğer tahmin ettiğim yer ise, bar grubu değil lan bunlar. ne işleri var orada? yuh diyorum. tahmin ettiğim yer değilse sktir edin, ciddiye almayın beni.
bu arada, 312 arena eğer tahmin ettiğim yer ise, bar grubu değil lan bunlar. ne işleri var orada? yuh diyorum. tahmin ettiğim yer değilse sktir edin, ciddiye almayın beni.
gotik-barok abi abla topluluğu. bunları dinleyenler klasik müziğe de ilgi duyuyorsa tadından yenmez. (bkz: aa benim lan bu)
klasik müziği kemalpaşa tatlısı olarak düşünürsek * haggard da kaymaklı kemalpaşa olarak öngörülebilir.
klasik müziği kemalpaşa tatlısı olarak düşünürsek * haggard da kaymaklı kemalpaşa olarak öngörülebilir.
herr mannelig şarkısıyla beni büyülen grup.
konserleri candır.
dinlerken insanı kendinden geçirir.
19 mart 2011 ankara konseri heyecanla beklenen grup. lakin biletleri hala satışa çıkmadı. üstelik 312 arena denilen mekan hakkaten bara benziyor.
Senfonik metalin dibine vurmuş insanlar. Haggard dinleyen insanın uzun süre başka müziklerden zevk alması düşünülemez. Ayrıca Ankara'da ATO Kongre Merkezi'nde ücretsiz konserleri olacakmış. Meraklısına;
[null http://www. facebook. com/#!/event. php?eid=164361940281972]
[null http://www. facebook. com/#!/event. php?eid=164361940281972]
13 mayıs cuma günü itüfest de sahne alacaktır.
herr mannelig şarkısını nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama, eğer dünya dışından yardım almadıysalar şu an yer yüzünde tekler.
eppur si muove şarkısıyla insanı dünyadan dünyaya taşıyan aşmış senfonik metal grubudur.
13ünde itü'de verdikleri konserde the final victory'i herkese söylettirebilmiş, gerçekten mükemmel anlar yaşatmış güzide insanlar topluluğu.
he bir de, lafı geçmişken; itüfest yapacağın organizasyonu sikeyim. kırmızı ablalarımıza rezil olduğumuz yetmezmiş gibi haggard reyizin de klavyecisine sahnede yer ayırmamışsınız resmen adamcağız yerlerde oturdu.
he bir de, lafı geçmişken; itüfest yapacağın organizasyonu sikeyim. kırmızı ablalarımıza rezil olduğumuz yetmezmiş gibi haggard reyizin de klavyecisine sahnede yer ayırmamışsınız resmen adamcağız yerlerde oturdu.
awaking the centuries şarkıları vurucu olan alman gothic metal grubu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar