bugün
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- yaşar dinleyen erkek8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- avm gezme kültürü7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- gocu kaç yaşında7
- gocu31
- atatürk diyor ki3
- yaprak sarması seven insan2
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak4
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- yeni parti tüzüğü5
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- çirkin insanlara acımasızca davranmak2
- kahvaltı9
- çocuğunu bir proje olarak gören ebeveyn2
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- nakit para taşımamak3
- nakit para akışı2
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- muhafazakar eşcinsel4
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- tissot la loche4
- akp'li şamil tayyar'ın mutlak butlan açıklaması2
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- sanane demek yanlıştır4
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek3
- sıcak içeceği soğutarak içen insan3
- başım belada2
- boyumun 2 cm kısalması22
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar2
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- uyudun mu mesajı14
- lahmacuna ketçap sıkmak3
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan5
- çorapla uyuyan erkek3
- çay tabağındaki çayı kafaya dikmek3
organizasyonun sadece ilk ayağına katılmış olmama rağmen, diğer ayakları anlatışıyla bile beni benden alan, diğerlerine katılmayacak olmanın burukluluğunu daha ilk ayağın ortalarında yaşatan, "bi dahaki zirvende en son ben ayrılcam" dedirten organizatör yazar.
yüzyüze görüşünce naber lan diyip ensesine patlatmak geliyor nedense içimden pek bir severiz kendilerini.*
böyle güzel zirveleri organize ettikçe değil ankara, münih' te bile olsa geleceğim yazar.
ankara'nın* en iyi zirvesine imza atmış olan canım arkadaşım. günler öncesinden koşturmaya başladı, yoruldu, didindi durdu. ne için, bize en iyi zirveyi hazırlamak için. mekanlar özenle seçilmişti, ilk defa bu kadar kalabalık olmamıza rağmen bir yerden atılmadık.* bize özel mekanlar yaratılmış, sonunda bir süprizle gece noktalanmıştı. tek kusur fotoğraf makinesiydi. o da gotiğimin değil başkalarının* hatasıydı. bir de belgeleseydik o güzel anları tam süper bir zirve olacaktı.
özetle; bizim için bu kadar emek harcadığın ve bu güzel zirvenin mimarı olduğun için teşekkürler gotiğim.
özetle; bizim için bu kadar emek harcadığın ve bu güzel zirvenin mimarı olduğun için teşekkürler gotiğim.
sanırsam müzik zevkimiz aynı olan, metale laf söyleyenlere en güzel ayarı veren yazar.
ağzı olan konuşuyor lafını ağzınıza tıkabilecek, bilgili, saygılı ve de sevgili*, organizatör ruhlu yazar.
organizasyon ile ilgili tüm övgüleri hak eden akşamın güzel geçmesinin en önemli sebeplerinden biri.
şahsımı ankara cemaatine kazandıran züper organizatör kişilik. özel mesajla dürtüp haber vermese zirveyle beraber pek cok kişiyle tanışma fırsatını da kaçırmış olacaktım. tesekkürü bir borc bilirim kendisine...
kardeslerin önde gideni ve hatta flama tutanı süperize kişilik. her zamanki gibi yogun ilgisi ve muhtesem organizatorluk yetenegi ile beni benden almış ve takdirimi tekrar kazanmıstır. iyi ki varsin diyorum kendisine. *
pek sevdiğim bişi. hep burda ol lan...
ne zamandır osurup kokutmak istediğim, en son zirvede biraz olsun bunu becerebildiğimiz yazar. ayrıca iki mandal taşımışım diye düşündüren kişi...
herkesin konuşmak istediği yazar meşguliyeti nedeniyle minor insanları istemsiz olarak elemek zorunda kalan insan. *
ilk önce böyle bir organizasyonu yaptığı için teşşekkürlerimi ilettiğim yazar. kendisi feci sevilmiştir tarafımdan. ilk tanışma sırasında insanları tek tek ayağa kaldırıp kendini tanıttırmış, ilkokul musameresi yaptırmıştır. * sonra kendisiyle guzel bir muhabbet edilmiştir. hakkikaten bundan sonraki yapacağı zirvelere gothic yaparda gidilmez midir? *
organizasyonuna öpücükler attığım yazar.*
(#1332442)
entrysinden 15 dakika sonra, aşklı maşklı bir entry girmiş;
(#1332504)
daha sonra sabaha kadar haber alınamamış. sabah da göt'le ilgili bir entry girmiş;
(#1333321)
tanım: (bkz: karrrrdeşim benim)
entrysinden 15 dakika sonra, aşklı maşklı bir entry girmiş;
(#1332504)
daha sonra sabaha kadar haber alınamamış. sabah da göt'le ilgili bir entry girmiş;
(#1333321)
tanım: (bkz: karrrrdeşim benim)
özel mesajlarımda 100. mesajın kendisine ait olması ile voice of the soul parçasını kazanan talihli yazar. *
gözünü budaktan esirgemeyen , kaliteli vakit geçirebilen , her an maceraya hazır delikanlı yazar.
acı acı calan telefon sesıyle guzellık uykumdan uyandıgım, lakın gelen super haberle vakıt kaybetmeden yetısebıldıgım dogum gununun sahıbı cok deger verdıgım arkadasımdır. allah saglıklı, uzun omur versındır. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar