bugün
- karı kıza para yedirir misiniz16
- kadınların piç erkek tercihi15
- şişman kızların çok neşeli olması5
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği11
- seksli rüyalar görmek6
- osururken götten alev çıkması12
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- evlenilmeyecek kız tipi11
- en çok hoşa giden doğa olayı9
- elle yemek yemek4
- 9 temmuz 2026 süper lig fikstür çekimi2
- besle kargayı4
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- türk ekonimisi harika5
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak2
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona2
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- yön duygusuna sahip olmamak10
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- telefonun aşırı ısınması7
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak3
- zayıf erkeklerin agresif olması2
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- karımın maaşına dokunmam diyen erkeğin kalmaması2
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- cemaat evinde maklube yememiş insan4
- kötü bir insan olmak5
- 7 temmuz 20262
- sersem herif11
- avustralya2
- elle yiyip şişeden içenler2
- araplar bilimde ileriydi kanka2
- uysalyakoben kim yahu2
- zihni göktay13
onu anlamak emek ister. onu anlamak zahmet ister. onu sadece yaptıklarını basit bir şekilde düşünerek anlayamazsınız. oturup adam gibi muhabbet edeceksiniz bu değerli insanla ki değerinden bir parça sizinle de paylaşabilsin. adam gibi adamdır o. keşke onun gibilerle daha sık karşılaşsa bu dünya *.
organizasyonun sadece ilk ayağına katılmış olmama rağmen, diğer ayakları anlatışıyla bile beni benden alan, diğerlerine katılmayacak olmanın burukluluğunu daha ilk ayağın ortalarında yaşatan, "bi dahaki zirvende en son ben ayrılcam" dedirten organizatör yazar.
yüzyüze görüşünce naber lan diyip ensesine patlatmak geliyor nedense içimden pek bir severiz kendilerini.*
böyle güzel zirveleri organize ettikçe değil ankara, münih' te bile olsa geleceğim yazar.
ankara'nın* en iyi zirvesine imza atmış olan canım arkadaşım. günler öncesinden koşturmaya başladı, yoruldu, didindi durdu. ne için, bize en iyi zirveyi hazırlamak için. mekanlar özenle seçilmişti, ilk defa bu kadar kalabalık olmamıza rağmen bir yerden atılmadık.* bize özel mekanlar yaratılmış, sonunda bir süprizle gece noktalanmıştı. tek kusur fotoğraf makinesiydi. o da gotiğimin değil başkalarının* hatasıydı. bir de belgeleseydik o güzel anları tam süper bir zirve olacaktı.
özetle; bizim için bu kadar emek harcadığın ve bu güzel zirvenin mimarı olduğun için teşekkürler gotiğim.
özetle; bizim için bu kadar emek harcadığın ve bu güzel zirvenin mimarı olduğun için teşekkürler gotiğim.
sanırsam müzik zevkimiz aynı olan, metale laf söyleyenlere en güzel ayarı veren yazar.
ağzı olan konuşuyor lafını ağzınıza tıkabilecek, bilgili, saygılı ve de sevgili*, organizatör ruhlu yazar.
organizasyon ile ilgili tüm övgüleri hak eden akşamın güzel geçmesinin en önemli sebeplerinden biri.
şahsımı ankara cemaatine kazandıran züper organizatör kişilik. özel mesajla dürtüp haber vermese zirveyle beraber pek cok kişiyle tanışma fırsatını da kaçırmış olacaktım. tesekkürü bir borc bilirim kendisine...
kardeslerin önde gideni ve hatta flama tutanı süperize kişilik. her zamanki gibi yogun ilgisi ve muhtesem organizatorluk yetenegi ile beni benden almış ve takdirimi tekrar kazanmıstır. iyi ki varsin diyorum kendisine. *
mükemmel organizasyon ile tekrar gönüllerde taht kurmuş kişi. o kadar 4. nesil arasından sürekli benimle dalga geçmesi gözümde değerini daha da büyütüyor o ayrı**. hem istediği çay olsun ne olacak, uğruna gerekirse çinden çay getirelecek bir arkadaş bu**.
edit: yeşil çay sevmiyormuş kendisi. artık rizeden getireceğiz çayı ama olsun mesafe önemli değil nasıl olsa.
edit 2: gothic'e yazdığım bütün entryleri eksileyen arkadaş sana bu: sanane kardeşim!
edit: yeşil çay sevmiyormuş kendisi. artık rizeden getireceğiz çayı ama olsun mesafe önemli değil nasıl olsa.
edit 2: gothic'e yazdığım bütün entryleri eksileyen arkadaş sana bu: sanane kardeşim!
pek sevdiğim bişi. hep burda ol lan...
ne zamandır osurup kokutmak istediğim, en son zirvede biraz olsun bunu becerebildiğimiz yazar. ayrıca iki mandal taşımışım diye düşündüren kişi...
herkesin konuşmak istediği yazar meşguliyeti nedeniyle minor insanları istemsiz olarak elemek zorunda kalan insan. *
ilk önce böyle bir organizasyonu yaptığı için teşşekkürlerimi ilettiğim yazar. kendisi feci sevilmiştir tarafımdan. ilk tanışma sırasında insanları tek tek ayağa kaldırıp kendini tanıttırmış, ilkokul musameresi yaptırmıştır. * sonra kendisiyle guzel bir muhabbet edilmiştir. hakkikaten bundan sonraki yapacağı zirvelere gothic yaparda gidilmez midir? *
organizasyonuna öpücükler attığım yazar.*
(#1332442)
entrysinden 15 dakika sonra, aşklı maşklı bir entry girmiş;
(#1332504)
daha sonra sabaha kadar haber alınamamış. sabah da göt'le ilgili bir entry girmiş;
(#1333321)
tanım: (bkz: karrrrdeşim benim)
entrysinden 15 dakika sonra, aşklı maşklı bir entry girmiş;
(#1332504)
daha sonra sabaha kadar haber alınamamış. sabah da göt'le ilgili bir entry girmiş;
(#1333321)
tanım: (bkz: karrrrdeşim benim)
özel mesajlarımda 100. mesajın kendisine ait olması ile voice of the soul parçasını kazanan talihli yazar. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar