bugün

/63
stanford'da doktora yapan iki öğrenci, larry page ve sergey brin, google'ı 1998'in 27 eylül gününde 1 milyon dolar yasal sermayeyle kurduğu site.
edit: google'ın 1998'deki görünüşünü görmek için: http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Dosya:Google98.png&filetimestamp=20090124131105
anneler gününe selam çakmıştır an itibariyle.
Ünlü dansçı Martha Graham'ın 117. doğum günü için harika bir konsept hazırlamıştır.
(bkz: 11 mayıs 2011 google logosu)
chrome kullandığım için pek girmediğim site.
(bkz: google doodles)
2 saatte açılan site, sebebi martha graham içerikli google logosu.

kasıyor bildiğin.
19 mayısı unutmuş olması muhtemel web arama motoru. maalesef bugün google'ı açanlar bekledikleri 19 mayısa ait doodle logosunu göremediler.
istanbul' un fethi için bir doodle hazırlamayan site. elinize mi yapışır lan niye yapmıyorsunuz bir şeyler.
en fazla tıklanan siteymiş.tabi öyle olur,ttnet sağolsun 2 dakikada bir düştük mü acaba diye tıklıyoruz.
şu günlerde kendini savunacak bir avukat arıyormuş.
Türkiye'de internet reklamcılığından elde ettiği gelirler için kesilen vergi cezası 71 milyon lira olunca paçaları tutuşmuş anladığım kadarıyla.
türkiye ye 71 milyon lira olan vergi borcu yeniden yapılandırmayla(torba yasa) 35 milyon liraya düşmüş, maliyeye başvurmuş ve bunu 2 ayda bir toplam 18 taksitte ödeyecekmiş.
internette en ünlü arama motoru. okunuşu kişiye göre değişir. goğgıl, gugul, gagıl gibi.
şu anda gitar çalmayı fare hareketleriyle mümkün kılan arama motoru.
(bkz: gibson les paul)
öğrencimin "bir sabah uyandığında hiçbir kuş olmadığını görsen ne yaparsın?" konulu ödevini bile çıkaramayan becereriksiz(!) arama motoru.
les paul'un 96. doğum günü google tarafından harika bir işle anılmıştır.

google gene yardırmış!
les paul'un doğum gününe atfen ana sayfaya gitar koymuş moto gp.
les paul jesti yapıp girişe gitar koymuş arama motor. bu sabah google 6 sularında google da gitar tıngırdatırken uykum geldi uyumayacaktım ama uyudum. alttaki klavyeden çalma özelliği kullanılınca daha kolay çalınabilir olmuş.
arama motoru. an itibariyle gitar çalıyorum.*
`http://www.google.com.tr/`
klavye ile çalmanız şiddetle tavsiye edilir.
Kuruluş amacı arama motorluğu yapmaktır . Türkiye ' deki ve dünyadaki en popüler arama motorudur . Milyon dolarlarla ifade edilebilecek yıllık kazançları vardır . Türk gencinin herşeyidir . En zor günlerinde hep yanında olmuştur .
bugünkü web dizaynıyla çok keyiflendirmiş ve gitar çaldırmış arama motoru. bir de bunu dizayn ettikleri için para alıyorlar, ne güzel iş. aklına bir fikir geliyor ve bir gün boyunca bütün dünya internette eserini görüyor.
kendimi müzisyen gibi hissettiren arama motoru. resmen klavye çalıyorum lan!

daha dün annemizin şarkısı için; aabbnnbvvccxxa aabbnnbvvccxxa bbvvccxbbvvccx aabbnnbvvccxxa.
sen ağlama; bnmmmm-bnmmmm-bnmkmmnnbkmnnn-vbnnnn-vbnnnn-vbnmnnbbvvbc.

herkese de yapmam bu iyiliği.
the godfather'ı çalmak için;
d h k j h k h j h f g d
© copyright 2005 - 2026