bugün
- 3 kere üst üste 31 çekmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- robotların insanlara baş kaldırması4
- eyeliner çekme yöntemleri7
- yarragi olan adam4
- kahverengi göz kalemi6
- kömbe6
- makyajın ciltte pütür durması5
- inci sözlük8
- ters yönden gelen tuğralı doblo4
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak2
- game of thrones taki kerhaneci4
- tut şunun ucunu döşeyelim abi3
- yasin kol2
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması2
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- fatma betül sayan kaya64
- ciğer vs kokoreç8
- ciğer yiyen midesizler10
- araçta donanımın önemi3
- 82 musul 83 kerkük2
- koltuğuma kılıçdaroğlu oturdu napmalıyım2
- kürtjütsu2
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- atatürk ten sonraki en yakışıklı cumhurbaşkanı2
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- youtube4
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- rutkay aziz3
- yunan adalarına gitmek20
- koşturan biradere çelme takmak2
- dinci ahlaksızlığı19
- sol frame akmıyor3
- dertliyken dinlenilecek şarkılar3
- yunan aşığı tip15
- uludağ sözlüğü gizli belge kasası olarak kullanmak2
- yarın yataktan kalkamayacak yazar6
- bordo tırnak ojesi ve ombre saç2
- nervioya açılamayan utangaç gammaz3
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- ciğer yemediği için evde kalan kız5
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- yer fıstığı2
- sözlüğün iyice kızlarsoruyor com'a dönüşmesi2
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması6
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- rüyada nervio yu görmek9
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- aşk3
koyu bilal'in keçe kardeşlerden birini kelebek kıyafeti giydirip at pazarına yollamakla tehdit ederek yarmıştır.*
bir saat özet vermeye mecbur bırakılmış dizidir. ayrıca son bölümünde gizliden gizliye "iphone" reklamı yapıldığı gözlerden kaçmamıştır. demek ki neymiş: "yere hızla atılan iphone kırılmıyormuş."
gözümden kaçmış olabilir. -yanılıyorsam lütfen uyarın- bu bölümünde* şukufe karakteriyle cevahir karakterinin hiç ortak sahnesi yoktu. bu da akıllara acaba sette bi kavga mı oldu sorularını getiriyor. ayrıca da doktor hayat karakteriyle cevahir arasında da bi kıvılcımlanmalar oldu.
şukufe'yi çıkarmak için kıvranan dizi, galiba olayı oraya bağlayacak. zuhal topal'in diziden çıkma bahsi geçtiğinden beri eski randımanı vermiyor dizi. ya o sorunu bir yere bağlayın ya da eskisi gibi devam etsin dizi. *
haa bir de bu dizi vaktinde başlayıp vaktinde biterdi öyle 1 saat boyunca özet konup izleyiciyi sıkmazdı. bir şeyler değişiyor sanırım. inşallah son zamanların en başarılı yapımlarından biri daha olayın bokunu çıkarmaz.
şukufe'yi çıkarmak için kıvranan dizi, galiba olayı oraya bağlayacak. zuhal topal'in diziden çıkma bahsi geçtiğinden beri eski randımanı vermiyor dizi. ya o sorunu bir yere bağlayın ya da eskisi gibi devam etsin dizi. *
haa bir de bu dizi vaktinde başlayıp vaktinde biterdi öyle 1 saat boyunca özet konup izleyiciyi sıkmazdı. bir şeyler değişiyor sanırım. inşallah son zamanların en başarılı yapımlarından biri daha olayın bokunu çıkarmaz.
repliklerinin arşiv olan ayrıca şuan ulvi karakterinin facebook'ta 1 milyona yakın(şuan 818 bin)hayranı olan dizi.
dizi sevmeyen, izlemeyen insanlara bile kendini izlettiren dizi.
belediyenin verdiği yetkiye dayanamayan ulvi tanımlamasıyla bu hafta da izlenmeyi hak etmiş dizidir.
ulvinin jakuzide ramboculuk oynadığı sahne beni benden almiş,kanepeden düşmeme sebep olmuştur.
cevahir'in ulvi'ye tamladığı sıfatlardan bir derleme:
http://www.facebook.com/v...v=347159621927&ref=nf
http://www.facebook.com/v...v=347159621927&ref=nf
senaristlerinin sözlükteki tespit ve esprilerden beslendiğini görmemek için kör olmak gerekir.
edit: teşekkürler ilgisiz kisi zamiri
edit: teşekkürler ilgisiz kisi zamiri
kaygısızlar ve tatlı hayattan sonra gelen türk komedi dizilerinin en başarılı örneklerinden biri olmuştur.
çok güzel aforizmaları da olan dizi.
--spoiler--
devir: ben seni hep sevdim, gittiğin günü ayrı sevdim, geldiğin günü ayrı.
cevahir: bende kalp yetmezliği var komşu kızı, sana olan sevgim sığmıyor kalbime, yetmiyor kalbim sevgine.
mürsel: benimle kimse oynamaz nazan oynardı, düşerdim o kaldırırdı, hiç bir kız beni öpmez nazan öperdi, şimdi gitti.
--spoiler--
okan bayülgen'le uzaktan yakından alakası olmayan dizidir. dizideki bütün espiriler, şiirler, ayarlar, aforizmalar tek bir kafadan çıkmaktadır. (bkz: cüneyt inay) hatta bir ara okan bayülgen'de nasibini almıştı bu ayarlardan.
--spoiler--
devir: ben seni hep sevdim, gittiğin günü ayrı sevdim, geldiğin günü ayrı.
cevahir: bende kalp yetmezliği var komşu kızı, sana olan sevgim sığmıyor kalbime, yetmiyor kalbim sevgine.
mürsel: benimle kimse oynamaz nazan oynardı, düşerdim o kaldırırdı, hiç bir kız beni öpmez nazan öperdi, şimdi gitti.
--spoiler--
okan bayülgen'le uzaktan yakından alakası olmayan dizidir. dizideki bütün espiriler, şiirler, ayarlar, aforizmalar tek bir kafadan çıkmaktadır. (bkz: cüneyt inay) hatta bir ara okan bayülgen'de nasibini almıştı bu ayarlardan.
mürselin oyunculuğunu kanıtladığı dizi. ayrıca bayülgenle alakası olmayan dizidir. internet özürlü olduğunu röportajlarda demiştir cüneyt inay. işim gereği alışmak için zorla da olsa netde takılıyorum diyen senaristi olan dizi.
cinsel içerikli espriye hafiften kaydığını hissettiren dizi. (bu bölüme özeldir inşallah)
cevahir, mürsel ve koyu bilal'in ön planda olduğu yeni doblo reklamının dizisi. *
hiçbir saniyesini bile kaçırmak istemiyorum bu dizinin. hayatımda ilk defa bu kadar dikkatli şekilde bir diziyi izliyorum.
geniş aile'deki oyuncular değil de bilal, şukufe diye hitap ediyorum onlara sağda solda. o derece...
geniş aile'deki oyuncular değil de bilal, şukufe diye hitap ediyorum onlara sağda solda. o derece...
hamilelik testinde kopya isteme kısmıyla yarmış dizidir.
(bkz: geçen senenin hamilelik testi soru ve cevapları)
(bkz: geçen senenin hamilelik testi soru ve cevapları)
cevahir'in dedesi, halit akçatepe ile kareem said üzerinden oz'a da selam çakarak tüm fenomenlerimizi hatırlayan dizi.
cevahir'in banka soygunu olayı sonrasında kuddusi'ye:
- oğlum cevahir içeri düşerse içerde benim bir arkadaşım var ona selamımı söyleyin. adı kerim said.
cevahir'in banka soygunu olayı sonrasında kuddusi'ye:
- oğlum cevahir içeri düşerse içerde benim bir arkadaşım var ona selamımı söyleyin. adı kerim said.
bu haftaki bölümünde işlenilecek konu bulamadıkları için pek bir varlık gösterememiştir bu gün yayınlanacak bölümü.
paraya ihtiyacı olan cevahir in ulviyi de yanına alıp kör dilencinin önünden para çalması , inşaatta yevmiyeleri dağıtılırken araya girip para almaya çalışmasıyla yarmış dizi. (bkz: 32 bölüm)
Bu bölümde* mobil kumarhane farklı bir enstantene olarak karşımıza çıkmıştı. Gerçeğinde mobil kerhane gördük. gazetelerde günlerce yer aldı. bu mu olmayacak şey? *
--zekai spoiler--
-burası yan gelip yatma yeri değil.*
--zekai spoiler--
--bilal spoiler--
müfit cevahirle şukufenin kol kola gezdiğini haber verir ve koyu patlatır olayı
- şukufe beğenmemişmi çektiğim fotoları?
+ ???
- tabi bilemezsin nerden bileceksin. sen ancak benim alehime şeyleri bilirsin Öküz aleyhisselam *
--bilal spoiler--
--pırıl spoiler--
-yap zekai, yararlan, ben zaten sana niye hak yolu gösteriyorum ki? sen önce hep çok yolunu tercih edersin. *
--pırıl spoiler--
--zekai spoiler--
-burası yan gelip yatma yeri değil.*
--zekai spoiler--
--bilal spoiler--
müfit cevahirle şukufenin kol kola gezdiğini haber verir ve koyu patlatır olayı
- şukufe beğenmemişmi çektiğim fotoları?
+ ???
- tabi bilemezsin nerden bileceksin. sen ancak benim alehime şeyleri bilirsin Öküz aleyhisselam *
--bilal spoiler--
--pırıl spoiler--
-yap zekai, yararlan, ben zaten sana niye hak yolu gösteriyorum ki? sen önce hep çok yolunu tercih edersin. *
--pırıl spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar