bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı17
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- galatasaray11
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi16
- victor osimhen13
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- sözlükten birine telefon vermek3
- uludağ sözlük evreni9
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- çorum fk2
- davinson sanchez2
- barış alper yılmaz2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- monica bellucci bakışı3
- yunus akgün2
- whatsapp'dan görüntülü arayan yabancı numaralar2
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı4
- aşkım sakso ne demek diye soran kız2
- ishal olmak5
- brokeback dagindan ev almak3
- villach2
- çorum futbol kulübü2
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- qazi muhammed2
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı2
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- dursun özbek2
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- futbol21
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- bir bela geliyor8
- yakışıklı seri katil4
- ömer karakaş3
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- velvet15
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması4
- sebahattin şirin21
- mustafa4
- neredesiniz kızlar4
- ahmet baran yazgan5
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- iremga32
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- distopik film önerisi4
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
(bkz: genco arı)
(bkz: genco erkal)
(bkz: genco nun yalan dünyası)
türk halkının beğenisine sunulmuş ya da sunulmak üzere olan yeni bir lüzümsüz dizi örneği.
kanal d de başlayacak olan yepyeni üniversite gençlik dizisi*.Yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği dizinin başrollerini Alpay Atalan,Selen Seyven,Faik Ergin,Hazal Kaya,Emin Gürsoy,Çiğdem Tunç,Mehtap Altunok,Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı,Fatma Murat, Uygar Özçelik,M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, iris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen paylaşıyor.* senaryosu ise hakan haksun'a ait imiş.
nerdeyse sadece bilgi üniversitesi'nin Pr'ını yapmak için çekildiğini düşündürten yanılmıyorsam oyuncuların 3/4'ne başka insanların konuştuğu Bilgi Üniversitesi için iyi, diziyi izleyecek bol vakte sahip olanlar için kötü oluşum.
başrolündeki erkeğin herşeyi ben yaparım edasında olduğu, sırf maksat dizi olsun ekran dolsun anlayışıyla çekilen bir dizidir.
başrol oyuncusunun dizide uzaylı ya da ölü rolünde oynadığından şüphelendiğim, her ne kadar nefret etsem de kendimi tutamayarak, "şimdi uzaylı olduğunu anlayacaklar, kesin!" diyerek izlediğim dizidir.
smallville e çok benzeyen dizi.
daha ikinci bölüm esas oğlan şimdiden esas kızı 10 kere talihsiz bir sondan kurtardı.
daha ikinci bölüm esas oğlan şimdiden esas kızı 10 kere talihsiz bir sondan kurtardı.
step up filminin rüzgarından abartılı şekilde solumuş ucuz ya dizilerinden birisi.ben seyrediyorum ama sırf esas kızın adı pınar diye....
güzel bayanların toplandığı hoş bir dizi.
biraz once zap yaparken dünya güzeli 2 kızın oynadığını gördüğüm dizi.ben o kızı 2 rolde oynuyor sanmıştım meğerse ikizmiş onlar.*
(bkz: selen seyven)
zaman öldürmek için birebir yazlık dizi.
(bkz: tırt diziler)
(bkz: tırt diziler)
(bkz: genco aşireti)
kanal değiştirirken bir bakınma fırsatımın olduğu keşke bakınmasaydım rezalet diyerek kanal değiştirirken bunu izleyen tipleri düşündükçe daha bir ıyk olduğum dizimsi. kalite düştü bile diyemiyoruz ve hep birlikte kusuyoruz. hele o adamın bakışı beni bitirdi lan. küçük emrah'ın değişik versiyonu.
"başrol oyuncusu resmen polat* gibi, her bok var maşallah" derken bir baktım sesi de aynı.devlet adına çalışıyor bile olabilir..öyle bi dizi işte..
yaz sezonu saçmalıklarından olduğunu düşündüğüm dizi.
bilgi üniversitesinde paralı okuyan tikky gençliğin yaşadığı dejenerasyonu gözler önüne seren, oyunculardan adını bilmediğim, esmer,uzun saçlı,yeşil gözlü bir "aşık olunası" için tahammül ettiğim dizi.
(bkz: süper kahraman)
kapı merdiven kullanma alışkanlığı olmayan başrol oyuncusuna sahip dizi. kaçıncı katta olduğu, aşağıda ne olduğu farketmez atlar direk camdan aşağı.
kanal d'de başlamış olan az ömürlü yaz dizisi.başroldeki çocuk ki kendisi genco olur bayaa cengaver bi çocuktur.kötü adamların eline düşmüş esas kızı kurtarır,hiç düşünmeden yangından yine esas kızı kurtarır,korkusuzca alevlerin içine atlar,çıkan kavgaların içine dalar başına taş yer ama ne hikmetse taşın izi bile kalmaz.hatta son bölümünde çüş artık dememe neden olmuştur.esas kızın çantası denize uçmuştur.kız:eyvah çantam,eyvah notalarım diye dertlenirken genco yine gözü kapalı denize atlar ve kızın çantasını kurtarır.senaristler zamanında çok cüneyt arkın filmi izlemiş galiba.
süper kahraman sosunu biraz azaltsalar kalburüstü dizilerden biri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar