bugün
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- türklerin ileri olduğu konular20
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- deri ceketli serseri4
- sokakta gocu ile karşılaşmak3
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- caner taslaman7
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bir insanda en sevilen özellik3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- seninle şurada olabilirdik5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- ioçke'nin elleri4
- özlenen hissiyatlar6
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- abd vizesi4
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- 1018 karma olmuş evvvet2
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- kültürün bireyi boğması3
- geceye bir şiir bırak2
- dinsize inanır mısın17
- kim artıladı lan beni2
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- gocu pandela barışı3
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- salak yazarlar7
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- pandela6
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
sinema tarihimizin en gerçekçi diyaloglarını barındıran filmlerden biridir.
bu filmi normal kafayla izleyip, kurgulanan oyunun lezzetini almanın mümkünatı yok.
çok gomikmiş ebele gubele bir film değil, seks ticaretini, yetişmemiş erkek beyninin kadına karşı hissettiği vahşiliği , insanın ne kadar tehlikeli ne kadar bencil, ne kadar göründüğü gibi olmayan yaratık olduğunu , kurgularıyla işleyen eşsiz bir filmdir.
çok gomikmiş ebele gubele bir film değil, seks ticaretini, yetişmemiş erkek beyninin kadına karşı hissettiği vahşiliği , insanın ne kadar tehlikeli ne kadar bencil, ne kadar göründüğü gibi olmayan yaratık olduğunu , kurgularıyla işleyen eşsiz bir filmdir.
tokmak davulu delmemiş, değmediği yer kalmamış.
net!
net!
pezevengi öldür bir cinayet, kızı al iki adam kaçırma, kızı en az iki kişi sik üç ırza tecavüz, her gece esrara takıl nerden baksan dört içicilik, heriflerin cebinden paralarını al beş gasp... bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratına bakıp kusura bakmayın abi kaza oldu diyemezsin, adamın götünden kan alırlar kamil kan... hadi kız orospu ki bu ibneler bakireydi diyolar, bakire kız nasıl orospu olur ben anlamadım gitti. offf her şey karışık... neyse karı orospu siktik, herif pezeveng öldürdük paralarını aldık, demezler mi ulan siz misiniz bu kentin zaptiyesi? sikerler olum hepimizi sikerler..
her sahnesi çok iyiydi.
Film çok iyiydi.
erkan can ın oyunculuk performansı çok iyi olmakla birlikte şahsen ben, yönetmen serdar akar ın filmlerinde vahşet dışında herhangi başka bir duygu verebildiğini henüz göremedim. en iyi senaryo ve yönetmen ödülü almasına şaşırdığım filmdir.
restore edilmiş halini izlememiştim pişman oldum. onun dışında bildiğiniz üzere idris kaptan'ın replikleri efsane olmuştur ve capslerimizle mevcudiyetini sürdürmektedir idris kaptan. şunun gibi:
görsel
idris'in kamil ile kavga etmesi çok komikti. idriiis! ayıp ettin diyordu. bunca yıl kahrını çektikten sonra, siktir git demen, yakışmadı.
görsel
idris'in kamil ile kavga etmesi çok komikti. idriiis! ayıp ettin diyordu. bunca yıl kahrını çektikten sonra, siktir git demen, yakışmadı.
bir gün izleyeceğim bu filmi.
(bkz: meltem cumbul)
diyalogları ile ciddi manada insanın ufkunu genişleten filmdir. karakterlerin her birisi enteresan zaten. kaptan ve kamil ilişkisi mesela. boksör denen lavuğun ve ondan çok daha lavuk olan diğer elemanın halleri..
(bkz: ne yapıcaz be kamil)
(bkz: adamın götünden kan alırlar kan)
(bkz: ne yapıcaz be kamil)
(bkz: adamın götünden kan alırlar kan)
oyuncu performansının üst seviyede olduğu izlenmesi gereken yerli film.
türkiyede denizcilik adına yapılmış bir küfürdür. izlemediyseniz, sakın izlemeyin, uzak durun. insanlara denizciyı yanlış anlatan, farklı gözle bakmasına sebep olan, ahlaksız, edepsiz, mantıksız bir çalışmadan ilerisi değildir.
'... Benim bir başbakandan daha çok görevim var... ' sözleriyle başlayan, erkan can ve kaptanın aynı kişiler olduğuna inandırabilecek kadar iyi oyunculuk içeren pis film.
şu film ilk çıktığında daha velletim. tabi o zaman film sektöründe 'titanic' fırtınası vardı. dedim ki 'herhalde bu film titanik çakmasıdır' tabi çocuk aklımla...uzun zaman sonra filmi izledim ve diyebilirim ki: (bkz: sikerler kamil hepimizi sikerler)
vatsap fotom nabıcaz be kamil diyen erkan can'dır..
Hep bu film yüzünden..
çıktığında izlemiştim.. sonra bi 334 defa da izlemişimdir..
Hep bu film yüzünden..
çıktığında izlemiştim.. sonra bi 334 defa da izlemişimdir..
nabıcaz be kâmil?
(bkz: katil ibneler)
"elin zavallı kızını elini kolunu bağlayıp zorla sikiyosunuz, sonrada it gibi titriyosunuz"
"siz hakkatten kancıksınız lan".
"elin zavallı kızını elini kolunu bağlayıp zorla sikiyosunuz, sonrada it gibi titriyosunuz"
"siz hakkatten kancıksınız lan".
Pezevengi öldür, bir cinayet, kızı al, iki adam kaçırma, kızı en az iki kişi s*k, üç ırza tecavüz, her gece esrara takıl, nereden baksan dört içicilik, heriflerin cebinden paralarını al, beş gasp. Bütün bu bokları yedikten sonra polislerin suratına bakıp kusura bakmayın abi kaza oldu diyemezsin. Adamın g*tünden kan alırlar Kamil kan.
sanırım dünyada en mutlu olduğum anda bile beni sebepsiz yere efkara, kedere sahip bir soundtracka sahip olan film.
https://www.youtube.com/watch?v=Ituzi_-9RJI
https://www.youtube.com/watch?v=Ituzi_-9RJI
nabıcaz be kamil.
https://www.youtube.com/watch?v=uVf6eget04A
https://www.youtube.com/watch?v=uVf6eget04A
filme tek yorumum, iğrençsiniz ibneler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar