bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak34
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- çok uykum var sözlük6
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi4
- bir bela geliyor9
- sabahları sevilen şeyler11
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek5
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- izmir'in mis gibi kokması10
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- fake yazar anlama kılavuzu5
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- salat namaz değildir12
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi6
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an3
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- bana müsaade2
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- bir gün herkes ak partili olacak14
- mezut barzani nin yahudi olması18
- atsızı sevmeyen türk2
- the odyssey4
- g i l d e d l i l y3
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- fransa6
- meksika açmazı macerası15
- emrah safa gürkan2
- enayimiknatisi9
- bu durumda ne yapardınız9
- iyi geceler6
- çocuğa israil diye isim koymak17
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- yüksek enflasyon4
- arkadaşlar çüş6
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- anın görüntüsü31
- hiç uykum yok amk3
- okul saldırısı7
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- cemil tugay7
- alfa romeo4
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- sarhoş olmak2
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
entry'ler (93)
hashasli revani
Artik eskisi gibi yuksek muzige tahammul kalmiyor, daha sakin ve sessiz mekanlarda oturup icmeye baslaniyor.
arkadaslarla sohbetler eski randimaninda gitmiyor. yorgun, herkes yorgun. goygoyu cevirecek mecal bile bulunmuyor.
6 gun calis bir gun yat aksama kadar.
yillar once "gelsin de konserine gideyim" dedigin grubun afisini yolda duvarda gorunce, goz cevirip yerdeki kaldirimlarin cizgilerine basarak yuruyorsun. eskiden basmadigin kaldirimin cizgilerine. obsesiflik de yoruyor cunku.
hic tanimadigin bir ulkeye geliyorsun. ait oldugun yerin neresi oldugunu unutuyorsun.
eskiden zamani elinde tuttugunu sanirdin, simdi kagitlara tarih atarken halen 2020 yaziyorsun. anlamamissin giden zamani.
atilla ilhanin dizelerini anlamaya baslayacaki yaslara geliyorsun :
"Hevesim olsa param olmaz,
Param olsa hevesim."
Kolumdaki saat 5 yildir halen ayni. pili bitmis. degistirmiyorum, zamani durdurmaya donuk baska bir silahim yok.
arkadaslarla sohbetler eski randimaninda gitmiyor. yorgun, herkes yorgun. goygoyu cevirecek mecal bile bulunmuyor.
6 gun calis bir gun yat aksama kadar.
yillar once "gelsin de konserine gideyim" dedigin grubun afisini yolda duvarda gorunce, goz cevirip yerdeki kaldirimlarin cizgilerine basarak yuruyorsun. eskiden basmadigin kaldirimin cizgilerine. obsesiflik de yoruyor cunku.
hic tanimadigin bir ulkeye geliyorsun. ait oldugun yerin neresi oldugunu unutuyorsun.
eskiden zamani elinde tuttugunu sanirdin, simdi kagitlara tarih atarken halen 2020 yaziyorsun. anlamamissin giden zamani.
atilla ilhanin dizelerini anlamaya baslayacaki yaslara geliyorsun :
"Hevesim olsa param olmaz,
Param olsa hevesim."
Kolumdaki saat 5 yildir halen ayni. pili bitmis. degistirmiyorum, zamani durdurmaya donuk baska bir silahim yok.
maaş almıyorum.
maaş veriyorum.
maaş veriyorum.
kendisini anlayacak bir kadının olmadığını bilen burcun erkeğidir.
özellikle günümüzde seviyorum diyeceği kadınlar tedavülden kalkmıştır.
özellikle günümüzde seviyorum diyeceği kadınlar tedavülden kalkmıştır.
sırf o seviyor diye hiç sevmediğin bir şarkıyı sevmek.
içtiğin sigara olmak isterdim, dudaklarına yakın olabilmenin tek yolu bu olsaydı eğer.Ama ne ben bir sigarayım, ne de dudakların bana yakın.
Sabah kalktığında baktığın ayna olmak isterdim. Gözlerine bakabilmenin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben senin odanda bir ayna bile değilim
Geceleri başını koyduğun yastık olmak isterdim.Saçlarının bana karışabilmesinin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben odandaki yastık da değilim
Senin için akıttığım tuzlu gözyaşlarımın hepsi gönlümde açtığın yaraları sızlatıyor zaten. O yaralara bana bakarak daha da tuz basma.
Bilseydim vazgeçer miydim? Tövbe kadınım tövbe. Evvelim sen oldun, ahirim de sensin.
Sorsalar en iyi neyi yaptın şu kadarcık ömründe. Seni sevdim derim. En iyi yaptığım şeyin beni bitireceğini hiç düşünmemiştim.
Sabah kalktığında baktığın ayna olmak isterdim. Gözlerine bakabilmenin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben senin odanda bir ayna bile değilim
Geceleri başını koyduğun yastık olmak isterdim.Saçlarının bana karışabilmesinin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben odandaki yastık da değilim
Senin için akıttığım tuzlu gözyaşlarımın hepsi gönlümde açtığın yaraları sızlatıyor zaten. O yaralara bana bakarak daha da tuz basma.
Bilseydim vazgeçer miydim? Tövbe kadınım tövbe. Evvelim sen oldun, ahirim de sensin.
Sorsalar en iyi neyi yaptın şu kadarcık ömründe. Seni sevdim derim. En iyi yaptığım şeyin beni bitireceğini hiç düşünmemiştim.
tıpkı benim seni bırakmam gibi.
dönüp dolaşıp yine telefonu alıp seni aramam gibi.
dönüp dolaşıp yine telefonu alıp seni aramam gibi.
liradan bir sıfır atmak.
o zaman 1 dolar = 0.4 tl eder yani 40 kuruş.
o zaman 1 dolar = 0.4 tl eder yani 40 kuruş.
şeker kamışı yiyerek, itlik hergelelik yaparak, sürekli taklalar atarak, vurdumduymaz bir şekilde yaşamak.
tam olarak istediğim bu.
tam olarak istediğim bu.
eğer erkek ise "akşama 7-8 halı saha maçı" var denir.
kız ise "mango'da indirim varmış" denir.
kız ise "mango'da indirim varmış" denir.
bir kaç yıl önce hoşlandığım kızın tiyatro oyununa çiçek sepetinden papatya göndermiştim.
kızla daha sonra çıktık ayrıldık. fakat halen bana çiçek sepetinden mesaj geliyor. her mesaj geldiğinde ben de o kızı hatırlıyorum ve yarıda kalan bir birliktelik için hüzünleniyorum. be vicdansızlar size kaç defa mail attım, aradım beni çıkarın diye mesaj listenizden halen bu inat nedir.
kızla daha sonra çıktık ayrıldık. fakat halen bana çiçek sepetinden mesaj geliyor. her mesaj geldiğinde ben de o kızı hatırlıyorum ve yarıda kalan bir birliktelik için hüzünleniyorum. be vicdansızlar size kaç defa mail attım, aradım beni çıkarın diye mesaj listenizden halen bu inat nedir.
+ Duyuyor musun ?
- Neyi ?
+ Sessizliğimi...
- Neyi ?
+ Sessizliğimi...
sanırım dünyada en mutlu olduğum anda bile beni sebepsiz yere efkara, kedere sahip bir soundtracka sahip olan film.
https://www.youtube.com/watch?v=Ituzi_-9RJI
https://www.youtube.com/watch?v=Ituzi_-9RJI
ikisi de de değil.
erkeğin karşılığı olarak düşüneceksek dişi denmesi lazım.
dişi aslan diyorsun, kadın aslan demiyorsun.
ama erkek aslana adam aslan demiyorsun erkek aslan diyorsun.
erkeğin karşılığı olarak düşüneceksek dişi denmesi lazım.
dişi aslan diyorsun, kadın aslan demiyorsun.
ama erkek aslana adam aslan demiyorsun erkek aslan diyorsun.
overrated ünlülerden biridir.
vasatın altında bir oyunculuğu vardır.
sinema oyunculuğu da en az dizi oyunculuğu kadar tırt.
vasatın altında bir oyunculuğu vardır.
sinema oyunculuğu da en az dizi oyunculuğu kadar tırt.
dünya yuvarlaktır diyen cahillerin evaplayamadığı soru.
madem güneş çok güçlü bilmem kaç milyon yıl öte ama dünyayı aydınlatıyor, uzayı neden aydınlatamıyor ?
çünkü güneş dünyanın içinde ve dünya düz.
madem güneş çok güçlü bilmem kaç milyon yıl öte ama dünyayı aydınlatıyor, uzayı neden aydınlatamıyor ?
çünkü güneş dünyanın içinde ve dünya düz.
kezbanus soyundan gelmektedir.
sanırım türkiye'de en iyi saksafon çalan müzisyen kişisi.
https://www.youtube.com/watch?v=IjcA2XpyYFE
https://www.youtube.com/watch?v=IjcA2XpyYFE