bugün
- sözlük yazarlarının salatalıkları20
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- serhat kılıç5
- hangi renksiniz11
- açık oylayan yazar ne demek istiyor4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam9
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- hardallı patates salatası5
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- sovuk kahve3
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- takı takmayı çok seven kız7
- dışkıyı poşete koyup camdan atan ihtiyar2
- sözlükteki şer çetesi9
- gocu50
- tarihi dizilerden öğrenip ahkam kesmek2
- kadir mısıroğlu3
- izmirbeyefendisi13
- allah belanızı versin ibneler2
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- kuzukulağı4
- sinoplular nasıl insanlardır7
- masum erkek6
- sivaslılar6
- dincilerin agresif olmasının nedeni3
- voleybol maçlarını izleyen erkekler3
- bıçak kemiğe dayandı6
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sözlükteki büyücüler5
- erkek yazarların yaptığı son yemek2
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- ağzıyla içemeyen insan6
- tarihin en kötü psg si3
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- menzil terör örgütü metö3
- islamcı entelektüeller3
- zeki demirkubuz4
- tai lung44
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- sinoplu diyojen4
entry'ler (93)
hashasli revani
Artik eskisi gibi yuksek muzige tahammul kalmiyor, daha sakin ve sessiz mekanlarda oturup icmeye baslaniyor.
arkadaslarla sohbetler eski randimaninda gitmiyor. yorgun, herkes yorgun. goygoyu cevirecek mecal bile bulunmuyor.
6 gun calis bir gun yat aksama kadar.
yillar once "gelsin de konserine gideyim" dedigin grubun afisini yolda duvarda gorunce, goz cevirip yerdeki kaldirimlarin cizgilerine basarak yuruyorsun. eskiden basmadigin kaldirimin cizgilerine. obsesiflik de yoruyor cunku.
hic tanimadigin bir ulkeye geliyorsun. ait oldugun yerin neresi oldugunu unutuyorsun.
eskiden zamani elinde tuttugunu sanirdin, simdi kagitlara tarih atarken halen 2020 yaziyorsun. anlamamissin giden zamani.
atilla ilhanin dizelerini anlamaya baslayacaki yaslara geliyorsun :
"Hevesim olsa param olmaz,
Param olsa hevesim."
Kolumdaki saat 5 yildir halen ayni. pili bitmis. degistirmiyorum, zamani durdurmaya donuk baska bir silahim yok.
arkadaslarla sohbetler eski randimaninda gitmiyor. yorgun, herkes yorgun. goygoyu cevirecek mecal bile bulunmuyor.
6 gun calis bir gun yat aksama kadar.
yillar once "gelsin de konserine gideyim" dedigin grubun afisini yolda duvarda gorunce, goz cevirip yerdeki kaldirimlarin cizgilerine basarak yuruyorsun. eskiden basmadigin kaldirimin cizgilerine. obsesiflik de yoruyor cunku.
hic tanimadigin bir ulkeye geliyorsun. ait oldugun yerin neresi oldugunu unutuyorsun.
eskiden zamani elinde tuttugunu sanirdin, simdi kagitlara tarih atarken halen 2020 yaziyorsun. anlamamissin giden zamani.
atilla ilhanin dizelerini anlamaya baslayacaki yaslara geliyorsun :
"Hevesim olsa param olmaz,
Param olsa hevesim."
Kolumdaki saat 5 yildir halen ayni. pili bitmis. degistirmiyorum, zamani durdurmaya donuk baska bir silahim yok.
maaş almıyorum.
maaş veriyorum.
maaş veriyorum.
kendisini anlayacak bir kadının olmadığını bilen burcun erkeğidir.
özellikle günümüzde seviyorum diyeceği kadınlar tedavülden kalkmıştır.
özellikle günümüzde seviyorum diyeceği kadınlar tedavülden kalkmıştır.
sırf o seviyor diye hiç sevmediğin bir şarkıyı sevmek.
içtiğin sigara olmak isterdim, dudaklarına yakın olabilmenin tek yolu bu olsaydı eğer.Ama ne ben bir sigarayım, ne de dudakların bana yakın.
Sabah kalktığında baktığın ayna olmak isterdim. Gözlerine bakabilmenin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben senin odanda bir ayna bile değilim
Geceleri başını koyduğun yastık olmak isterdim.Saçlarının bana karışabilmesinin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben odandaki yastık da değilim
Senin için akıttığım tuzlu gözyaşlarımın hepsi gönlümde açtığın yaraları sızlatıyor zaten. O yaralara bana bakarak daha da tuz basma.
Bilseydim vazgeçer miydim? Tövbe kadınım tövbe. Evvelim sen oldun, ahirim de sensin.
Sorsalar en iyi neyi yaptın şu kadarcık ömründe. Seni sevdim derim. En iyi yaptığım şeyin beni bitireceğini hiç düşünmemiştim.
Sabah kalktığında baktığın ayna olmak isterdim. Gözlerine bakabilmenin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben senin odanda bir ayna bile değilim
Geceleri başını koyduğun yastık olmak isterdim.Saçlarının bana karışabilmesinin tek yolu bu olsaydı eğer. Ama ben odandaki yastık da değilim
Senin için akıttığım tuzlu gözyaşlarımın hepsi gönlümde açtığın yaraları sızlatıyor zaten. O yaralara bana bakarak daha da tuz basma.
Bilseydim vazgeçer miydim? Tövbe kadınım tövbe. Evvelim sen oldun, ahirim de sensin.
Sorsalar en iyi neyi yaptın şu kadarcık ömründe. Seni sevdim derim. En iyi yaptığım şeyin beni bitireceğini hiç düşünmemiştim.
tıpkı benim seni bırakmam gibi.
dönüp dolaşıp yine telefonu alıp seni aramam gibi.
dönüp dolaşıp yine telefonu alıp seni aramam gibi.
liradan bir sıfır atmak.
o zaman 1 dolar = 0.4 tl eder yani 40 kuruş.
o zaman 1 dolar = 0.4 tl eder yani 40 kuruş.
şeker kamışı yiyerek, itlik hergelelik yaparak, sürekli taklalar atarak, vurdumduymaz bir şekilde yaşamak.
tam olarak istediğim bu.
tam olarak istediğim bu.
eğer erkek ise "akşama 7-8 halı saha maçı" var denir.
kız ise "mango'da indirim varmış" denir.
kız ise "mango'da indirim varmış" denir.
bir kaç yıl önce hoşlandığım kızın tiyatro oyununa çiçek sepetinden papatya göndermiştim.
kızla daha sonra çıktık ayrıldık. fakat halen bana çiçek sepetinden mesaj geliyor. her mesaj geldiğinde ben de o kızı hatırlıyorum ve yarıda kalan bir birliktelik için hüzünleniyorum. be vicdansızlar size kaç defa mail attım, aradım beni çıkarın diye mesaj listenizden halen bu inat nedir.
kızla daha sonra çıktık ayrıldık. fakat halen bana çiçek sepetinden mesaj geliyor. her mesaj geldiğinde ben de o kızı hatırlıyorum ve yarıda kalan bir birliktelik için hüzünleniyorum. be vicdansızlar size kaç defa mail attım, aradım beni çıkarın diye mesaj listenizden halen bu inat nedir.
+ Duyuyor musun ?
- Neyi ?
+ Sessizliğimi...
- Neyi ?
+ Sessizliğimi...
sanırım dünyada en mutlu olduğum anda bile beni sebepsiz yere efkara, kedere sahip bir soundtracka sahip olan film.
https://www.youtube.com/watch?v=Ituzi_-9RJI
https://www.youtube.com/watch?v=Ituzi_-9RJI
ikisi de de değil.
erkeğin karşılığı olarak düşüneceksek dişi denmesi lazım.
dişi aslan diyorsun, kadın aslan demiyorsun.
ama erkek aslana adam aslan demiyorsun erkek aslan diyorsun.
erkeğin karşılığı olarak düşüneceksek dişi denmesi lazım.
dişi aslan diyorsun, kadın aslan demiyorsun.
ama erkek aslana adam aslan demiyorsun erkek aslan diyorsun.
overrated ünlülerden biridir.
vasatın altında bir oyunculuğu vardır.
sinema oyunculuğu da en az dizi oyunculuğu kadar tırt.
vasatın altında bir oyunculuğu vardır.
sinema oyunculuğu da en az dizi oyunculuğu kadar tırt.
dünya yuvarlaktır diyen cahillerin evaplayamadığı soru.
madem güneş çok güçlü bilmem kaç milyon yıl öte ama dünyayı aydınlatıyor, uzayı neden aydınlatamıyor ?
çünkü güneş dünyanın içinde ve dünya düz.
madem güneş çok güçlü bilmem kaç milyon yıl öte ama dünyayı aydınlatıyor, uzayı neden aydınlatamıyor ?
çünkü güneş dünyanın içinde ve dünya düz.
kezbanus soyundan gelmektedir.
sanırım türkiye'de en iyi saksafon çalan müzisyen kişisi.
https://www.youtube.com/watch?v=IjcA2XpyYFE
https://www.youtube.com/watch?v=IjcA2XpyYFE