bugün
- sırrı süreyya önder29
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler10
- eski bir anı hatırlamak16
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye21
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri29
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması10
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü9
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı12

entry'ler (1768)
tozunu toprağını üfleyip gidiyorum başlığın..
yine ben geldim.. ölmezsem ya da sıkılmazsam bu geleneği hayatım boyunca devam ettireceğim. 5. senemde de bu başlığa yazıyorum işte dostlar.
tanım: doğum günüm.
tanım: doğum günüm.
bugün de içliyim sözlük.
buraya en son yazdığım zaman doğum günümmüş. 4. yılın zincirini bozmamak için yazmıştım ve sonrasında kötü bir bunalımdayken yazmıştım. 5. doğum günüme kadar da girmeyi düşünmüyordum açıkcası ama vakit biraz erken geldi.. nick değiştirme sayesinde zaten tanınmadığın bu platformu çok seviyorum. o kadar rhaat içimi dökebiliyorum ki. belki tekrar dönmek lazım ama bilemiyorum da. yine bi ilişki sonrası yazmışım en son. bu seferki biraz varoluşsal biraz bunalımsal biraz da sexsel bir itiraf diyebilirim. post ilişki bunalımından hallice bir vaziyetteyim.
buraya en son yazdığım zaman doğum günümmüş. 4. yılın zincirini bozmamak için yazmıştım ve sonrasında kötü bir bunalımdayken yazmıştım. 5. doğum günüme kadar da girmeyi düşünmüyordum açıkcası ama vakit biraz erken geldi.. nick değiştirme sayesinde zaten tanınmadığın bu platformu çok seviyorum. o kadar rhaat içimi dökebiliyorum ki. belki tekrar dönmek lazım ama bilemiyorum da. yine bi ilişki sonrası yazmışım en son. bu seferki biraz varoluşsal biraz bunalımsal biraz da sexsel bir itiraf diyebilirim. post ilişki bunalımından hallice bir vaziyetteyim.
doğum günümdür.
başlığa 4. seneki yazışım. buralar benim artık. bu başlık bana hibe edilmeli. sözlüğe sırf bu başlığın zincirini kırmamak için giriyorum her sene ahxhdhha
başlığa 4. seneki yazışım. buralar benim artık. bu başlık bana hibe edilmeli. sözlüğe sırf bu başlığın zincirini kırmamak için giriyorum her sene ahxhdhha
sizin küçük saadetinizi kıskanmadan benimseyen hangi dostunuz var? sizin bir küçük şerefinizi, ananız bile hiç olmazsa kendi için bir nümayiş yapmaksızın sevebilir mi?
falih rıfkı atay, bugün içliyim, 1923.
falih rıfkı atay, bugün içliyim, 1923.
bugün içliyim sözlük.
yıllar sonra biraz içimi dökmek için geri geldim buraya. tek tanınmadığım yere. bir nebze reel hayatımdan uzaklaşıp anonim kaldığım yere.
yeni sevgili yapmış. az önce öğrendim. buna pek üzülen biri değilim ama bir ay sonra, yakın dediğim arkadaşım bile bilirken, öğrenince kendimi çok aptal hissettim. kendi arayıp söylüyor bir de. ahh çok kötü bir duygu be. affetme sen de vur sözlük. herkes bana "ahahah amına kodumun aptalına bak" diyor gibi geliyor... iyi ki evdeyiz yoksa rahat bir hafta okula da uğramazdım. anksiyete, panik ve paranoya... her şeyi mixleyip lıkır lıkır içmiş gibiyim.
yıllar sonra biraz içimi dökmek için geri geldim buraya. tek tanınmadığım yere. bir nebze reel hayatımdan uzaklaşıp anonim kaldığım yere.
yeni sevgili yapmış. az önce öğrendim. buna pek üzülen biri değilim ama bir ay sonra, yakın dediğim arkadaşım bile bilirken, öğrenince kendimi çok aptal hissettim. kendi arayıp söylüyor bir de. ahh çok kötü bir duygu be. affetme sen de vur sözlük. herkes bana "ahahah amına kodumun aptalına bak" diyor gibi geliyor... iyi ki evdeyiz yoksa rahat bir hafta okula da uğramazdım. anksiyete, panik ve paranoya... her şeyi mixleyip lıkır lıkır içmiş gibiyim.
an itibariyle kazandığım bölüm. güzel bir doğum günü hediyesi oldu.
bu başlığa 3. sene de yazıyorum... su gibi akıyor zaman.
birkaç gün önce, tam 1.5 sene sonra yazarlığımı onaylayan bir başka interaktif sözlük.
tam bir sene önce buraya yazmışsım zaman çabucak geçiyor.
buraya yazan herkesin gerçek hayattaki kişiliklerini ve nasıl göründüklerini tahmin etmeye çalışıyorum.
deniz kıyıları ayrı bir güzel ama insanının çekilmediği yer.
hakkında neden bu kadar az entry girildiğine şaşırdığım yayınevi.
baskıları ve tercümeleri kalitelidir.
alfa bilim altında güzel kitapları var buradan da ray kurzweil dan insanlık 2.0 adında bir kitaba sahibim gerçekten öneririm ilgisini çeken arkadaşlara.
ama sanırım bir eksiklik olarak zengin baba yoksul babanın yeni baskısını bir türlü yapmamaktadırlar.
baskıları ve tercümeleri kalitelidir.
alfa bilim altında güzel kitapları var buradan da ray kurzweil dan insanlık 2.0 adında bir kitaba sahibim gerçekten öneririm ilgisini çeken arkadaşlara.
ama sanırım bir eksiklik olarak zengin baba yoksul babanın yeni baskısını bir türlü yapmamaktadırlar.
kitaplarının basım kalitesine hayran olduğum yayınevi. belli bir standartları var kahverengi bir karton kapak ile basıyorlar sanırım kitaplarının genelini.
buranın şu anlık bir kitabına sahibim
(bkz: emprerrors new mind)
buranın şu anlık bir kitabına sahibim
(bkz: emprerrors new mind)
yapay zeka karşıtı, tübitak' ın 3 vilt ile basmış olduğu ve 2015 civarlarında koç üniversitesi yayınlarının tek bir kitapta güzel ve güncel bir şekilde bastığı kitap.
aşırı tuzlu bir tadı vardır ve gerçekten iğrenirsiniz. alışma süresi 2 haftayı geçmez alıştıktan sonra da bırakamazsınız. yaklaşık3 senedir falan kullanıyorum başka bir ürün kullanınca bildiğin şekerli geliyor ama şu sıralar farklı bir yöntem belirledim kendime,
paradontaxın beyazlatıcı olanları da var ama ben ipananın beyazlatıcısını sabah paradontax klasik' i de akşam kullanıyorum gerçekten de faydası oluyor öneririm.
paradontaxın beyazlatıcı olanları da var ama ben ipananın beyazlatıcısını sabah paradontax klasik' i de akşam kullanıyorum gerçekten de faydası oluyor öneririm.
herkese yakışmayan dekolte. belki göğüs dekoltesi ile bir kız yüzde 70 güzel duruyorsa sırt dekoltesi ile bu oran yüzde 20 lere kadar düşebiliyor.
uzun sözün kısası öyle herkese yakışmadığı için gerçekten yakışırsa giyiniz. temiz bir cilt şart.
uzun sözün kısası öyle herkese yakışmadığı için gerçekten yakışırsa giyiniz. temiz bir cilt şart.
insanı hüzünlendirir.
acaba ne bok yediler de silindiler? belki de kendileri bu fani dünyadan gitmek istemişlerdir. onları takipten çıkarken sanki son kalan toprağı da atıp gömmüş gibi hissediyorum.
acaba ne bok yediler de silindiler? belki de kendileri bu fani dünyadan gitmek istemişlerdir. onları takipten çıkarken sanki son kalan toprağı da atıp gömmüş gibi hissediyorum.