bugün

Hoş gelmiş inşallah kızdır.
Bak bak gelir gelmez laflara bak ne kadar ayıp.
şu aralar itleri kudurtarak içimdeki yağları eriten yepisyeni bir yazar. kalemi aşırı kuvvetli. yazadur reyiz peşindeyiz.
Ben bu arada Antalyalı yım. Eniştem giresunlu. Bundan dolayi kendi memleketini bu hiyarlara karşı kendin korumalisin.
inşallah kızdır.
True kendi korkuyor bunu gazlıyoe ahahhaha. korkmayın yahu
itlerin korkulu röyası.
True kendi korkuyor bunu gazlıyor. Ama korkmayın ikinizi birlikte görelede döverim kabul müsünüz ?
Görele nere bilmem ama seni doverken bayıltrim. Doverken ses getiririm.
Gotunu parmaklarken boğazını sıkarım acı zevk karışımı ile gözyaşlarına bogulursun.
Lan işte Giresununuza gelcem. Siz korkaksınız ben gelirim korkmayın!!!
Sen önce istanbul a gel ben sultanbeyli deyim. Ersoy Hastanesi'nin arka tarafındayim. Biz seni bir hadım edelim.nsinra Giresun'a s.trip gidersin kendini becertirsin madem çok istiyorsun.
akp'nin başarısız, rezil, ezik bir trollü daha.
(bkz: üstteki entryleri refere eden entry)

iyi bir Sözlük yazarı olmak istiyorsa şu başlıkta yazılanları okuyup uygulamasını tavsiye ettiğim şahıs.
değerli bir türk vatandaşıdır . sağlıkla yaşasın.
13-14 yaşlarında aslan gibi tombik keratadır.
aynı linki 10 defadan fazla flood yaptı yapıyor.
Bildirdik, Çaylak loading.
çok iyi yazıyor . kalemi kuvvetli.
Tayyip bey nickli yazar mı acaba diye şüphelendim. Yazım tarzı benziyor ama o olmayabilir.
yardımsever, duyarlı bir yazardır.
adın gazanfer, osmalıca dediğimdir. her yer gibi osmanlının izleri var... umarım nefret etmiyorsundur geçmişinden.
Ben geçmişimden nefret etmiyorum ama insanları kandırarak mali goturen oyalayan Ve gelecegi geçmişe satan oe larindan nefret ediyorum.