bugün
- velvet32
- migros'a sorulacak tek soru13
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi5
- tostumu yaptım5
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak3
- victor osimhen14
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- livakovic'in barcelona transferi5
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi2
- osuruktan şiirler58
- adnan menderes'in yıktırdığı tarihi eserler3
- aleksey batrakov20
- genelev3
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- abdullah öcalan13
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi2
- yasakçı zihniyet15
- bik bik kız kaçırdı9
- ekşi sözlük21
- yazarlara gelen son mesaj3
- alparslan kuytul13
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- tarhana çorbası7
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi3
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- yılmaz güney filmleri6
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- ismail kartal16
- kredi kartı2
- ona bir şey söyle5
- yıllık izin3
- avanosun nevşehirde olması5
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- bugün ne yapsam9
- yılmaz güney büyüklüğü4
- reels izleme bağımlılığı6
- her şeyi hatırlayan insan9
- müsavat dervişoğlu8
- bir uykusuz eleman var uyuyamıyor geceleri2
- muslettin amca6
en az 3 fark atması gereken maçta son dakika ecel terleri döküyor.
seri ben senin amk.
seri ben senin amk.
kısa bir sivasspor maçı değerlendirmesi yapalım..
öncelikle şunu belirteyim, diğer lig maçlarına nazaran bugün biraz daha iyiydik..
muslera'mız her zaman bildiğiniz gibi yine çok önemli bir kurtarış yaptı maçın başında.. stoper de oynayan ikilimiz marcao ve luyindama azcık toparlamışlar, bugün normal seviye de oynasalar da malca hata yapıp top kaptırmadılar..
beklerimizin değişmesi iyi olmuş, emre fena değildi, şener çok iyiydi, ben çok beğendim.. real madrid maçında ben olsam şener'le başlarım.. mariano'nun geri paslarını izlemektense...
ortasahada, belhanda'yı beğenmedim, kapasitesine lafım yok, ama çok iyi olabilir.. ömer bayram tarzını beğenmesem de çok iyi mücadele etti..
nzonzi, yıllardır bizdeymiş gibi oynuyor..çok iyi ayakları, eminim pas isabet oranı da şahanedir.. top ondayken çok rahatlıyorum.. nefes aldırıyor takıma..
seri sonradan oyuna girdi.. paris maçına nazaran bugün beğenmedim, çıkarken çok önemli bir top kaptırdı.. daha iyi daha dikkatli olabilir..
emre mor, iyi mücadele etti.. kafasını biraz daha fazla çalıştırabilir..
ryan babel ise malatya, brugge maçında net pozisyonları kaçırmıştı önemli galibiyetleri kaçırmıştık, bugün ise yine ilk yarı da çok net pozisyonu kaçırdı, 2. yarı ise zor pozisyonda şahane bir gol attı..
florin andone ise tam bir golcü, çok iyi mücadele ediyor, bugün 2 gol attı, ilk golü süperdi.. ara ara koşular yapıyor pas atılmıyo veya atamıyorlar, çok komple bir oyuncu andone, çok daha iyi yerlere gelecektir..
genel olarak ligin başından beri bakarsak en çok beğendiğim isimler; muslera, nzonzi ve andone.. bugün sivasspor'u 3-2 yendik, iyi oldu basit hatalar yapmaktan kaçınmalıyız, takım üzerindeki boşvermişliği bi an önce atmalı artık.. çok daha iyi olucaz..
neyse, hafta içi salı günü real madrid'i yendikten sonra; vodafone da beşiktaş'a koymaya gidicez, fiko defoldu gitti ( haziran'da yazmıştım hepsi defolup gidecek diye ) şu şikeci, tinerci rezil kimyacıları eze eze yenip kimyageri de köyüne yolluycaz..
babanız biziz..
ikileyin şimdi.. hadi bakayım *
öncelikle şunu belirteyim, diğer lig maçlarına nazaran bugün biraz daha iyiydik..
muslera'mız her zaman bildiğiniz gibi yine çok önemli bir kurtarış yaptı maçın başında.. stoper de oynayan ikilimiz marcao ve luyindama azcık toparlamışlar, bugün normal seviye de oynasalar da malca hata yapıp top kaptırmadılar..
beklerimizin değişmesi iyi olmuş, emre fena değildi, şener çok iyiydi, ben çok beğendim.. real madrid maçında ben olsam şener'le başlarım.. mariano'nun geri paslarını izlemektense...
ortasahada, belhanda'yı beğenmedim, kapasitesine lafım yok, ama çok iyi olabilir.. ömer bayram tarzını beğenmesem de çok iyi mücadele etti..
nzonzi, yıllardır bizdeymiş gibi oynuyor..çok iyi ayakları, eminim pas isabet oranı da şahanedir.. top ondayken çok rahatlıyorum.. nefes aldırıyor takıma..
seri sonradan oyuna girdi.. paris maçına nazaran bugün beğenmedim, çıkarken çok önemli bir top kaptırdı.. daha iyi daha dikkatli olabilir..
emre mor, iyi mücadele etti.. kafasını biraz daha fazla çalıştırabilir..
ryan babel ise malatya, brugge maçında net pozisyonları kaçırmıştı önemli galibiyetleri kaçırmıştık, bugün ise yine ilk yarı da çok net pozisyonu kaçırdı, 2. yarı ise zor pozisyonda şahane bir gol attı..
florin andone ise tam bir golcü, çok iyi mücadele ediyor, bugün 2 gol attı, ilk golü süperdi.. ara ara koşular yapıyor pas atılmıyo veya atamıyorlar, çok komple bir oyuncu andone, çok daha iyi yerlere gelecektir..
genel olarak ligin başından beri bakarsak en çok beğendiğim isimler; muslera, nzonzi ve andone.. bugün sivasspor'u 3-2 yendik, iyi oldu basit hatalar yapmaktan kaçınmalıyız, takım üzerindeki boşvermişliği bi an önce atmalı artık.. çok daha iyi olucaz..
neyse, hafta içi salı günü real madrid'i yendikten sonra; vodafone da beşiktaş'a koymaya gidicez, fiko defoldu gitti ( haziran'da yazmıştım hepsi defolup gidecek diye ) şu şikeci, tinerci rezil kimyacıları eze eze yenip kimyageri de köyüne yolluycaz..
babanız biziz..
ikileyin şimdi.. hadi bakayım *
Geçen seneki oynadığı futbolu aratacağı kesin.
Ama yine de şampiyon olacaz sıkıntı yok.
Ama yine de şampiyon olacaz sıkıntı yok.
inanılmaz kabız takım. Diagne haklı herkes kendine oynuyor bu yıl. Terim de gitmenin yolunu yaptığı için düzeltme uğruna bir çaba sarfetmiyor. O son falcaoyu almayacaktınız *
emre mor'un onyekurunun yerini doldurmasını ümit ettiğimiz takım.
17 kardeş takımı kolları altına alıp onlara babalık yapan dört yıldızlı yüce takım.
Hiç kimsenin ummadığı şekilde şampiyonlar ligi gruplarında ilk iki sırayı alacak gibi.
fetönün artık şampiyon yapamayacağı takımdır. yeter aq bedavadan en az 10 şampiyonluk aldınız.
eğer rea madrid ve 8taş maçlarını kayıpsız atlatırsa artık bu takımi
tanrı bile durduramaz
yavas yavas moda girmemiz lazım
belhanda
fegouli
falcao
lyundama
marcao hangi takimda oynadıklarını hatirlamalari lazım bir zahmet..
tanrı bile durduramaz
yavas yavas moda girmemiz lazım
belhanda
fegouli
falcao
lyundama
marcao hangi takimda oynadıklarını hatirlamalari lazım bir zahmet..
Ligdeki diğer takımlar o kadar zayıf ki şu haliyle bile şampiyonluğa adaylığını sürdürebiliyor.
Eğer trabzon arayı biraz açmayı başarırsa bu senenin şampiyonu tartışmasız trabzon olacak.
Bir galatasaraylı olarak fikirlerim budur.
Eğer trabzon arayı biraz açmayı başarırsa bu senenin şampiyonu tartışmasız trabzon olacak.
Bir galatasaraylı olarak fikirlerim budur.
sahaya 4-3-1-2 ile dizilmesi, topu hızlı dolaştırması, marcao'yu savunmanın soluna atması gereken takım.
bugün akşam birazdan şampiyonlar liginde dünyanın gelmiş geçmiş ve gelecekteki en büyük, en başarılı takımı real madrid ile grup maçında karşı karşıya gelecek olan anlı şanlı takımımız..
bugüne kadar 7 kez karşı karşıya geldik, bu maçlardan 3'ünü kazandık 4'ünü ise kaybettik..
bugün itibariyle 8. kez karşı karşıya geliyoruz real madrid'le..
21. yüzyılda real madrid'in elinden finallerde kupa alan tek takımız *
ırkçı rezil kara para aklayan ermeni kulübüyle şikeci tinerci kimyager in mal taraftarları, sizin mal rezil takımlarınız ne zaman çıktı real madrid'le resmi maça, dünyanın en iyi takımıyla maç yapma onuruna '' resmi '' maç yapma onuruna ne zaman eriştiniz ?
yoksa 100 yıllık kulüpleriz diye avunup ortada malca dolaşıyorsunuz, 100 yıllık rezil tarihinizde resmi maç oynama şansı hiç geçmedi mi elinize ?
aq malları.. bu rezillikler, mallıklar size yeter..
oturun evinizde bari maçta gs yenmese gol atmasa puan alamasa diye galatasaray - real madrid maçını izleyin, bu göt korkusu size yeter..
sizin neyinize aq şampiyonlar ligi ? real madrid'le resmi maça çıkmak falan..
mekanın sahibi imparator fatih terim,
babanız galatasaray..
hadi ikileyin şimdi..
bugüne kadar 7 kez karşı karşıya geldik, bu maçlardan 3'ünü kazandık 4'ünü ise kaybettik..
bugün itibariyle 8. kez karşı karşıya geliyoruz real madrid'le..
21. yüzyılda real madrid'in elinden finallerde kupa alan tek takımız *
ırkçı rezil kara para aklayan ermeni kulübüyle şikeci tinerci kimyager in mal taraftarları, sizin mal rezil takımlarınız ne zaman çıktı real madrid'le resmi maça, dünyanın en iyi takımıyla maç yapma onuruna '' resmi '' maç yapma onuruna ne zaman eriştiniz ?
yoksa 100 yıllık kulüpleriz diye avunup ortada malca dolaşıyorsunuz, 100 yıllık rezil tarihinizde resmi maç oynama şansı hiç geçmedi mi elinize ?
aq malları.. bu rezillikler, mallıklar size yeter..
oturun evinizde bari maçta gs yenmese gol atmasa puan alamasa diye galatasaray - real madrid maçını izleyin, bu göt korkusu size yeter..
sizin neyinize aq şampiyonlar ligi ? real madrid'le resmi maça çıkmak falan..
mekanın sahibi imparator fatih terim,
babanız galatasaray..
hadi ikileyin şimdi..
Bitik real Madrid'e yenilmiş sikik takım.
Madrid'in ölüsü tarihinizdeki en iyi kadroya koyar.
Madrid'in ölüsü tarihinizdeki en iyi kadroya koyar.
şu bjk'yi yenemiyorsa ligden çekilsin bu takım ya. yazıklar olsun hay sizin geri pasınıza marcao ve luyindama.
tarihin en iyi takımını değil en abartılmış takımını kurmuştur.
galatasaraya en büyük zararı taraftar veriyor. fatih terim hiçbir zaman rüştünü ispatlamış biri değil. kovulması ve yerine yabancı bir teknik adamın alınmaması lazım.
fatih terim ve avaneleri ne kadar erken kovulursa o kadar şampiyonluk şansı var. inat edip kovmazsanız siz o şampiyonluğu hayal etmeyi bırakın artık.
4 yıldır deplasmanda derbi kazanamayan fincan takımı.
hem real madrid'i hem beşiktaş'ı yenerek zidane ve abdullah avcı'yı istifa ettireceğini iddia ederken şimdi kendi teknik adamlarını istifaya davet eden taraftar grubuna sahip takım.
Son 8 resmî maçta sadece 1 galibiyet almış ezik takım. Benim bi kehanetim vardı 8'de 0 yapacaklar diye. Brugge, Malatya, Fenerbahçe, psg, gençlerbirliği, Sivas, real, Beşiktaş. Bu zorlu fikstürde bir maç dahi alamayacaklar demiştim, 10 kişi kalan ve penaltı kullandığı maçta Sivas'ı arenada 3-2 zor yendiler. Ki Sivas %100 3 net pozisyon kaçırdı 0-0'ken. 3-2'yken de karşı karşıya kaçırdı son dakikada.
Falzao nerde olum, kurtaramıyor mu sizi ahahaha.
görsel
Falzao nerde olum, kurtaramıyor mu sizi ahahaha.
görsel
zamanında beşiktaş'a dokuz fener'e yedi gol atmış türkiye'nin en büyük futbol kulübüdür. evet.
farketmez biz iyi gun cok gorduk..
biraz kotu gun gorelim..
tesislerde futbolcularini doven oc larina benzemeyiz
protestomuz bile asildir bizim.
gidin kendi basliginizda oynayin aq aclari..
akbaba gibi tunuyorlar .
biraz kotu gun gorelim..
tesislerde futbolcularini doven oc larina benzemeyiz
protestomuz bile asildir bizim.
gidin kendi basliginizda oynayin aq aclari..
akbaba gibi tunuyorlar .
2 senede 6 kupa kaldırınca nazara geldik. ocakta bir ayar gelir akbilcilerin dili fazla uzadı.
en büyük salaklığı rodrigez ve onyekuru yu kaybetmek olan takım. hatta buna fernando ve linnes te dahildir.bu adamlar diri oyuncu koşar mücadele eder takımı ateşler.sen git sırf para için türkiye gelen nzonzi falcao seri gibi çöpleri al.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar