bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlükte bile yalnız olmak10
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- şapka takar mısınız12
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sarapci koala hatayi13
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- istanbul12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- mersin'in hristiyanları2
- aşk7
- ucan tekme atan hipopotam43
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sezen taş7
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- nervionun beni engellemesi10
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- cemil tugay11
- sinek as5
- tomtom mahallesi2
Geliyoruz avrupa kolla kendini, fenev ağlama.
tranfser yapması için diagne,mariano,nagatomoyu satacak kulübüm.
peki bunların yerine kim geliyor
rizenin çapsız forveti vedat muric
fenerin eskisi şener ozbayrakli
jimmy durmaz..
devam aslanlar böyle devam
şampiyonlar liginde vedat mi kurtaracak bizi
yoksa jimmy hatrick mi yapacak..
ağbi boğulacaksak büyük denizde bogulalim..
10 senedir avrupadan dışarı çıkmayan fener bile kolarov,feljia,max kruase diyorsa gidin kendinizi floryadan aşağı atın..
peki bunların yerine kim geliyor
rizenin çapsız forveti vedat muric
fenerin eskisi şener ozbayrakli
jimmy durmaz..
devam aslanlar böyle devam
şampiyonlar liginde vedat mi kurtaracak bizi
yoksa jimmy hatrick mi yapacak..
ağbi boğulacaksak büyük denizde bogulalim..
10 senedir avrupadan dışarı çıkmayan fener bile kolarov,feljia,max kruase diyorsa gidin kendinizi floryadan aşağı atın..
SON 5 YILDA ONLARCA KUPA KAZANMISTIR AMA HER SENE AGLARLAR TFF SUNU SAMPIYON YAPACAK, HAKEMLER SUNU SAMPIYON YAPACAK FALAN DIYE. ENTERESEN.
yüz yılı aşkın kültürü ve içinde barındırdığı galatasaray ruhu ile birlik ve beraberliğin yegane temsilcilerindendir.
*fernando nerde
-sevillada
*banega nerde
-yarın gelecek
*fernando nerde
-sevilladaaa
ulan bu bizim transfer işi (bkz: organize işler) deki araba nerde para nerde sahnesine döndü.,.
-sevillada
*banega nerde
-yarın gelecek
*fernando nerde
-sevilladaaa
ulan bu bizim transfer işi (bkz: organize işler) deki araba nerde para nerde sahnesine döndü.,.
en az 2 direk ilk 11 oynayabilecek ortasaha oyuncusuna, ozornwafor kiralanacaksa 2 kiralanmayacaksa 1 stopere(marcao ve luyindamaya yedek olacak. ahmet çalık güven vermiyor yedekte bile), 1 santrafora, 1 yedek kaleciye ihtiyacı olan takım. en önemlisi ise futbol dünyasında tanınan, oyuncu alıp, satmada usta olan bir sportif direktöre ihtiyacı olan takım. monchi tarzı birisi yani.
Tüpçü yok, mhk yok, serkan çınar yok, bülent yıldırım yok.
Bu sene kaos var. Bu sene ağlamalara doyamayacakları günler var.
Bu sene kaos var. Bu sene ağlamalara doyamayacakları günler var.
23. şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen takımım. temmuzların değil mayısların şampiyonu.
Çikarip masaya yine yeniden vuracak takimim çil yavrusu gibi dagilacaksiniz tinerciler.
bu sene iki önemli oyuncu (serkan çınar, bülent yıldırım) kaybetmiş, suriyelilerin gönül verdiği günahların takımı.
bence bu boşluğu dolduracak yeni hakem, pardon oyuncu transfer etmeleri şart. yoksa işleri zor. ilk 4'e zor girerler. ha ama bu iki hakem, pardon oyuncu boşluğunu doldururlarsa gene katakulli, şaibe, şike, türlü orospuluklarla şampiyon olurlar. bekleyip görelim.
bence bu boşluğu dolduracak yeni hakem, pardon oyuncu transfer etmeleri şart. yoksa işleri zor. ilk 4'e zor girerler. ha ama bu iki hakem, pardon oyuncu boşluğunu doldururlarsa gene katakulli, şaibe, şike, türlü orospuluklarla şampiyon olurlar. bekleyip görelim.
https://m.youtube.com/watch?v=9W-3c_C1JDI. Bu efsaneye katkıları için teşşekürler.
Yine şl maçları öncesi tüm lig maçlarını içerde oynayacak takım. Cuöa akşamı oynarlar hepsini de muhtemelen.
Fikstür oyunları devam ediyor. Yersen!!
Fikstür oyunları devam ediyor. Yersen!!
bu ülkenin ve asya kıtasının en büyük takımı. fiksür tabiki de galatasaray'a göre ayarlanacak. avrupada kupa bardağından başka kupa göremeyenler buna bile müdahale ediyor.
Bu amk fikstürünü metin oktay tesislerinde çekiyorlar heralde.
2015-2016-2017-2018-2019 sezonlarında bjk ve Trabzon maçalarını ikinci yarı kendi evinde oynayan takım. Bunlar hep tesadüf tabi.
Anca spor toto süper lig gibi bir çöplükte en büyük olduğunu iddia edebilecek kulüptür.
(bkz: Yarramın en büyüğü)
Avrupa'da her yıl izmirli kızlara dönüyorlar.
(bkz: Yarramın en büyüğü)
Avrupa'da her yıl izmirli kızlara dönüyorlar.
Bir takım.
Fikstürün gs için kolaylaştırılmış olduğunu iddia edenler geçen sezonki son 5 hafta oynadığımız takımlara bi baksın.
Mal olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.
Ancak spor toto süper ligde büyük olcak tabi aq serie a'da, la liga'da falan mi oynuyoruz?
Fikstürün gs için kolaylaştırılmış olduğunu iddia edenler geçen sezonki son 5 hafta oynadığımız takımlara bi baksın.
Mal olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.
Ancak spor toto süper ligde büyük olcak tabi aq serie a'da, la liga'da falan mi oynuyoruz?
Daha lig baslamadan billurlari yine birilerinin agzina yüzüne sürmüs camia.
Durun daha lig baslamadi o zaman aglarsiniz.
Durun daha lig baslamadi o zaman aglarsiniz.
derbileri ilk haftalarda oynasa, sezon basinda kimse Motive olmadan oynayacaklar saibe var denir, sezon sonunda oynansa herkes yorgun olacak kesin bir parmak var denir. cem yilmaz hesabi sen sicak yerde sürünüyorsuna gelir.
her takim 34 mac oynar. her galibiyet 3 beraberlik ise 1 puan. sene sonun toplanan puanlara neticeyi belirler. aglama duvarina cevirmenin mantigi yok. iceride oynamis, disarida oynamis Kücük düsünmeyin be arkadas.
her takim 34 mac oynar. her galibiyet 3 beraberlik ise 1 puan. sene sonun toplanan puanlara neticeyi belirler. aglama duvarina cevirmenin mantigi yok. iceride oynamis, disarida oynamis Kücük düsünmeyin be arkadas.
komik bir şekilde kuradan dolayı eleştirilen takım.
fatih terim çekmedi kurayı.
fatih terim çekmedi kurayı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar