bugün
- yalarım8
- saraca silsüpüroğlu16
- kul hakkı yer misiniz9
- cumhurbaşkanı olunca yapılacak küçük şımarıklıklar16
- ups boobss'un poposunda ki ben13
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli15
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns17
- ups boobss'un online olması15
- melek mosso11
- tarkan'ı kim dinliyor22
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler16
- kızınca verilen tepkiler14
- 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı21
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti10
- çocukken sanılan şeyler14
- magicovento8
- true nickli yazar8
- mansur yavaş ve ekrem imamoğluna destek vermiyoruz16
- zebani efe'nin müslüman olması31
- true ve eloria aşkı8
- selanik te doğan türk olur mu12
- para bok huzur yok10
- anın görüntüsü8
- eloria vs iremga20
- mülteci düşmanlığının altında yatan temel neden12
- oflu kafakoparanus12
- true'ya evlenince ne takacaksınız20
- sayın kılıçdaroğlu kurultaydan güçlenerek çıkacak9
- istanbula artık arapbul denmesi gerektiği11
- kemalistleri her seçimde pert eden parti9
- 100 yıldır atatürk'e karşı zafer elde edememek33
- eloria31
- atatürkün namaz kılarken fotoğrafının olmaması16
- rakı içmekten siroz olmak11
- beşiktaş11
- günaydın deme selamünaleyküm de33
- akp nin 100 bin kişilik troll ekibi10
- türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması10
- içtim şarabı siktim arabı12
- en havalı meslekler14
- pandemi dönemini özlemek14
- içinde şu oyuncu varsa izlemem dediğiniz ünlüler16
- true'nun yetkili olması11
- yakışıklı erkeklerin kapılmış olması8
- güne bir ayet bırak10
- otomatik vites kullanan erkek9
- 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor10
- 26 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı21
- alucra'nın türkiye en güzel ilçesi olması8
- mauro icardi11

entry'ler (3803)
Ben bu kızlardan çok daha iyi yapıyorum. Geçen bir profiterol yaptım akıllara zarar en son manit yerken parmağını ısırdı.
Çok iyi hissediyorum. 15k maaş gelir vergisini bile şirket karşılıyor 5 gün mesai 2 gün izin üstüne ekstralar yaşanılan yer insanların bolca tatile geldiği sahil kasabası . Daha nolsun.
Geçenlerde adliye çıkışı denk geldim çok güzel nezih bir ortamda ev yemekleri hizmeti sunuyorlar. Fiyatlar da gayet makul malum bodrum piyasası ancak bu fiyata bu tarz kaliteli ürünleri bulmak zor. Sanırım artık öğle yemeklerini yiyebileceğim düzgün bir yer buldum. En azından milaslı çingeneler işletmiyor.
Destek de veririm saygı da duyarım ama iş orospuluğa gelirse yallah kim siktiyse onun kucağına.
Bunu da duyduk çok şükür, yakın zamanda işinden olan bir kız var tanıdığım, meğerse bir haftadır işe diye çıkıp berkecan senin Mert benim Taner senin derken gezmedik ev bırakmamış, bir de reglim gecikti diye kriz geçiriyor utanmadan.
Sanırım beni gavat yerine koymaya çalışan bir flörtüm var, bir zamanlar bana iş sahibi ol seninle evlenip gitcem buralardan diyen kız seviştiği başkasını anlatıyor bana. ilginç ve hala utanmadan yüzsüz gelmiş ne zaman gidiyoruz diyor.
Seninle benim gidecek bir yerim yok. Hayır kimsenin kimseyle sevişmesiyle de derdim yok. Ama benimle flörtleşip başkasıyla birlikte oluyor ve bunu bana anlatıyorsan benim seninle bir saatlik bir ilişkim bile olmaz.
Seninle benim gidecek bir yerim yok. Hayır kimsenin kimseyle sevişmesiyle de derdim yok. Ama benimle flörtleşip başkasıyla birlikte oluyor ve bunu bana anlatıyorsan benim seninle bir saatlik bir ilişkim bile olmaz.
Mantıklı kızdır ancak iş güç sahibi olunca işsizken onunla olmayan erkeğin de o kıza yönelmesi ayrı bir gurursuzluktur. Belli ki senin paran kadar karakteri namusu şerefi var.
Yetersiz spiker. Birileri sayesinde bir yerlere gelmiş başarısız ama arkasındaki birileri sayesinde TRT'den iş koparabilen gundi.
görsel Cennetten yazıyorum.
Android Huawei harici çöp ve para israfı.
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan Ünal Karaman'a atılan iftiralar Beşiktaş'a yarın ecel teri döktürecek sonunda da stadı ağlayarak terk edecekler.
Çok büyük iddialar çok büyük laflar edilmiş bir tartışma, bakalım kim galip gelecek Sedat Peker'in iddiaları ceza evinde emniyet mensubu intihar ettirmeye kadar uzanıyor Süleyman soylu hakkında. Bakalım bakan nasıl bir eylem planına sahip pekere karşı. Merakla beklediğim süreç gerçekten.
Bu kömürü kim satiyorsa uretiyorsa sakın ama sakın olur da denk gelirsiniz almayın denemeyin. Ocakta pişerken sanki evin içinde çöp yakıyormuşsun gibi kokuyor. Şiddetle tavsiye etmiyorum. inşallah birisi bunu görür de faydalanır bu görüşten. Hayat kurtaracak nitelikte bir deneyim paylaşıyorum burada. Ben direk çöpe attım kutunun kalanını. Gerçekten zerre nargile kömürü olmakla alakası yok.
Koronasavar
Covidom.
Covidom.
Sonunda Huawei p30 cihazıma gelmiş bulunmakta. Ramazan ramazan mutlu etti beni.
görsel
görsel
görsel
Bugüne özel çukulatalı Mekke cheesecake'i yaptım.
Bugüne özel çukulatalı Mekke cheesecake'i yaptım.
islam Çok iyi be. Tam kapitalist dini varya. Fakiri terbiye ediyor açlık sınırında olanı terbiye ediyor. soran olursa öbür dünyada olacan Ali Koç değil mi
görsel
Az evel boyle bir profile denk geldim fake olmasına rağmen bu beni aşar ağa dedim kendi kendime. Olum 23 santim tarrak olmaz atık su tahliye borusu mu arıyon amk.
Az evel boyle bir profile denk geldim fake olmasına rağmen bu beni aşar ağa dedim kendi kendime. Olum 23 santim tarrak olmaz atık su tahliye borusu mu arıyon amk.
Öyle bir şey yok. Gotunuzden element uydurayın, ingilizlere ait güney Kıbrıs'ta sadece bir hava üssü var.