bugün
- yunan askerini selamlamak10
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması9
- taliban8
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen13
- evlenince kadınla napıyorsunuz16
- sari renkli seker17
- londra sokaklarını bok gotürmesi11
- ben gürcüyüm eşim arap9
- yaşar nuri öztürk12
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir19
- anın görüntüsü10
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- konya da 3 katlı binanın çökmesi25
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller13
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi26
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak12
- evlenmeden çocuk yapılır mı22
- sözlük yazarlarının ilk arabaları23
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- sudekiray silik yesin kampanyası16
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak22
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- grand kartal otel12
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara15
- hobileriniz17
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
- bakan olmak zorunda kalsan hangi bakan olurdun8
- tarlayı kadın mı çapalar erkek mi sorunsalı12
- ben caramel macchiato içmeye gıdıyorum9
- 2011 türkiye süper kupası neden oynanmadı12
entry'ler (3802)
Ben bu kızlardan çok daha iyi yapıyorum. Geçen bir profiterol yaptım akıllara zarar en son manit yerken parmağını ısırdı.
Çok iyi hissediyorum. 15k maaş gelir vergisini bile şirket karşılıyor 5 gün mesai 2 gün izin üstüne ekstralar yaşanılan yer insanların bolca tatile geldiği sahil kasabası . Daha nolsun.
Geçenlerde adliye çıkışı denk geldim çok güzel nezih bir ortamda ev yemekleri hizmeti sunuyorlar. Fiyatlar da gayet makul malum bodrum piyasası ancak bu fiyata bu tarz kaliteli ürünleri bulmak zor. Sanırım artık öğle yemeklerini yiyebileceğim düzgün bir yer buldum. En azından milaslı çingeneler işletmiyor.
Destek de veririm saygı da duyarım ama iş orospuluğa gelirse yallah kim siktiyse onun kucağına.
Bunu da duyduk çok şükür, yakın zamanda işinden olan bir kız var tanıdığım, meğerse bir haftadır işe diye çıkıp berkecan senin Mert benim Taner senin derken gezmedik ev bırakmamış, bir de reglim gecikti diye kriz geçiriyor utanmadan.
Sanırım beni gavat yerine koymaya çalışan bir flörtüm var, bir zamanlar bana iş sahibi ol seninle evlenip gitcem buralardan diyen kız seviştiği başkasını anlatıyor bana. ilginç ve hala utanmadan yüzsüz gelmiş ne zaman gidiyoruz diyor.
Seninle benim gidecek bir yerim yok. Hayır kimsenin kimseyle sevişmesiyle de derdim yok. Ama benimle flörtleşip başkasıyla birlikte oluyor ve bunu bana anlatıyorsan benim seninle bir saatlik bir ilişkim bile olmaz.
Seninle benim gidecek bir yerim yok. Hayır kimsenin kimseyle sevişmesiyle de derdim yok. Ama benimle flörtleşip başkasıyla birlikte oluyor ve bunu bana anlatıyorsan benim seninle bir saatlik bir ilişkim bile olmaz.
Mantıklı kızdır ancak iş güç sahibi olunca işsizken onunla olmayan erkeğin de o kıza yönelmesi ayrı bir gurursuzluktur. Belli ki senin paran kadar karakteri namusu şerefi var.
Yetersiz spiker. Birileri sayesinde bir yerlere gelmiş başarısız ama arkasındaki birileri sayesinde TRT'den iş koparabilen gundi.
görsel Cennetten yazıyorum.
Android Huawei harici çöp ve para israfı.
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan Ünal Karaman'a atılan iftiralar Beşiktaş'a yarın ecel teri döktürecek sonunda da stadı ağlayarak terk edecekler.
Çok büyük iddialar çok büyük laflar edilmiş bir tartışma, bakalım kim galip gelecek Sedat Peker'in iddiaları ceza evinde emniyet mensubu intihar ettirmeye kadar uzanıyor Süleyman soylu hakkında. Bakalım bakan nasıl bir eylem planına sahip pekere karşı. Merakla beklediğim süreç gerçekten.
Bu kömürü kim satiyorsa uretiyorsa sakın ama sakın olur da denk gelirsiniz almayın denemeyin. Ocakta pişerken sanki evin içinde çöp yakıyormuşsun gibi kokuyor. Şiddetle tavsiye etmiyorum. inşallah birisi bunu görür de faydalanır bu görüşten. Hayat kurtaracak nitelikte bir deneyim paylaşıyorum burada. Ben direk çöpe attım kutunun kalanını. Gerçekten zerre nargile kömürü olmakla alakası yok.
Koronasavar
Covidom.
Covidom.
Sonunda Huawei p30 cihazıma gelmiş bulunmakta. Ramazan ramazan mutlu etti beni.
görsel
görsel
görsel
Bugüne özel çukulatalı Mekke cheesecake'i yaptım.
Bugüne özel çukulatalı Mekke cheesecake'i yaptım.
islam Çok iyi be. Tam kapitalist dini varya. Fakiri terbiye ediyor açlık sınırında olanı terbiye ediyor. soran olursa öbür dünyada olacan Ali Koç değil mi
görsel
Az evel boyle bir profile denk geldim fake olmasına rağmen bu beni aşar ağa dedim kendi kendime. Olum 23 santim tarrak olmaz atık su tahliye borusu mu arıyon amk.
Az evel boyle bir profile denk geldim fake olmasına rağmen bu beni aşar ağa dedim kendi kendime. Olum 23 santim tarrak olmaz atık su tahliye borusu mu arıyon amk.
Öyle bir şey yok. Gotunuzden element uydurayın, ingilizlere ait güney Kıbrıs'ta sadece bir hava üssü var.