bugün

/887
Bir beşiktaşlı olarak slaven biliç dönemin'de 2 sezon hiç derbi kazanamadık ya berabera kaldık ya da yenildik hatta çoğun da yenildik şuan ligin ortasın da isterse morinhoyu getirsin pek bi işe yaramaz bence 34 haftanın tamamlanması beklenmeli.
sol kanata yasin'i koyup, sol bek'e linnes'i koymalı ya da hakan balta. belhanda'ya da bi çare bulması şart.
ortasaha hala sıkıntılı bu takımda. belhanda ve ndiaye ikisi de ofansif oynayan oyuncular. göbekte olmuyor.
lucescunun 2001-02 sezonunda bir lafı vardı
köpekler istedi diye atlar ölmez

şimdide kuşlar istedi diye davamizdan dönmeyiz.

#babanizCimbomulan.
Türk takımlarının köklü kulüplerinden birisidir. en çok şampiyonluk alan takımdır. dördüncü yıldızı ilk takan takımdır. ziraat kupasını en çok alan takımdır. UEFA kupası bulunmaktadır. ezeli rakibi Fenerbahçedir.
görsel

http://www.haberturk.com/...k-tazminat-davasi-1740519
alın hocayı fatıh hoca toplar bu işi.
Eşi ve benzeri olmayan ilklerin takımı aslan cimbom.
bugün günlerden galatasaray.
Günaydın renkdaslar
günaydin gardaşlar.

mesele tudur veya yağlı surat meselesi değildir
zaman galatasaraya bu aç köpeklere karşı sahip çıkma meselesidir..

unutmayın sadece bir tane Cim bomumuz var...
görsel

4 hafta önce neredesiniz göremiyoruz falan diyorlardı. Üste bak canım öpüyorum. Suni suni hem de. Evet.
(bkz: kuruyup kalmak)

Takımın hası ya. Üstüne tanımam.
şikesiz galatasaray'ın ne olduğunu geçen hafta gördük göt laleleri boşuna yırtınmayın.
4 yıl önce bugün juventus'u sampiyonlar liginden siktir edip real madrid ile birlikte tur atlamış takım.

Edit: evet mahluk, italyadaki ilk maçta da sahayı kazımıştık.
4 yıl önce bugün kendisine yakışır bir şekilde juventus'un atak yapacağı sahayı kazıp hak yemiş takım. o maçtan sonra da avrupa'da pek galibiyet görememelerinden gerçekler anlaşılıyor açık ve net.
akhisarı yendik ama bir takım orospu çocuklarına da kanırta kanırta koyduk.

fal taşı gibi açıldı piçlerin gözleri, sinirden kendilerini sikiyorlardı en son.
dün akşam düşük yıldızlı takımları göt etmiş takımım.
Beğenmedikleri leipzing karşılarına çıksa içeride dışarıda 5-5 atıp yürümezse hiç bir şey bilmiyorum. Elin gariban Anadolu takımlarını yenip. Baba takımlardan babayı alan takım.
kendisi de tudor da eleştirildi vah bu takım bitti vah bu antrenör kötü dendi.

ama haftanın lideri.
gelecek sezon avrupa'da 15 puanı silinecek olan takım. beşiktaş ve fenerbahçe'nin katılmadıkları sezon siliniyor bu da galatasaray'ı rakiplerinin epey bir gerisine düşürecek. 14,5 puanla başlayacaklar beşiktaş'ın şimdiden 57 puanı var açık ve net.
Bu kulübün en büyük iki handikapı var.

Birincisi; liseciler ile diğer gs li kulüp üyeleri arasındaki mücadeleler.

ikincisi; kendisine ultraslan diyen, iyi gün taraftarı olan, kulüp sevgisinden ve değerinden bir gram nasip almamış sözde taraftar topluluğu daha doğrusu holigan topluluğu.

Bu iki madde gs de olduğu sürece sıkıntıları bitmez. Gs çok değil, 4-5 sene şampiyon olmasın, o taraftar tt arena yı dozerle yıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum. igor a yaptıkları zaten ortada.
beşiktaş'ın evli sevgilisi kocaları fenerbahçeyi her sene aldadıp beşiktaşın altına yatıyorlar.kerhane orospuları bile galatasaraydan daha onurlu ve gururlu insanlar.bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.
Avrupa kupalarında en çok yenilgi alan Türk takımıdır.
sivas fatihidir.
dün yazdım ama yeniden yazmak oldukça keyifli;

gelecek sezon avrupa puanının 15 puanlık kısmı silinirken, östrejendursun takımına karşı aldıkları beraberlik sayesinde 0,5 puan eklenecek. yani 29,5 puandan 14 puana gerileyecekler. aşırı keyifli olay açık ve net.
Bu fetösporun taraftarları akıllarınca sekiztaş diye bizimle dalga geçerler ancak her maç 4 yedikleri sezonu çabuk unutuyorlar.
4or4mun4 4rsen4l.

19 golle Şampiyonlar ligi gruplarında en çok gol yiyen türk takımıdır.
© copyright 2005 - 2026