bugün

/887
dün aldığı yenilgi ile lig yeniden heyecan kazanmıştır.
Bilic li beşiktaş gibiler. Asla sonunu getiremeyecekler.
beş yemişler hala tudor değil ayhan akman'ı suçluyorlar. olm bu nasıl bir kafa! ben 3 hafta önce söyledim tudor balonu patlar, bilicten farkı yok diye. al işte ne oldu şimdi. *

kebapçının şamaroğlanı gelirse şampiyon olur. açık ve net. ha inşallah gelmez, biz de ligde mal gibi oynamayı bırakırız o ayrı.
ilk yarıdaki kalan 5 maçından en az 4 galibiyet 1 beraberlik alması gereken takımdır. Gerisi yalan ve daha fazla puan kaybı olursa Tudor'un koltuğu sallanacaktır.
O kadar güzel bir takım kurulmuş ki, hoca olmadan bile lider olabilecek kapasitede bir takım. Gözünüzü seveyim şu takımı Tudor’a hiç etmeyin. Bu atanamamış stajyer ile bu sezonun sonu görülmez ben söyleyeyim.
Başak şehirin hem sahada hem sosyal medyada taşak geçtiği takım

görsel
kazandığı son büyük maç deniz ateş bitnel'in yönettiği malum trabzonspor maçıdır. aradan bir 3 sene falan geçti sanırım bir de winner falan diyorlar kendilerine 2 yıldır ilk 3'e bile giremiyorlar ne winnerlık ama açık ve net.
igor a son bir şans daha verelim ne demek. bu adam icerdeki fb macından sonra kovulmalıydı, bi şans daha verelim dediler, ligin en bok takımı trabzonspor a karsı adım atamadık bi şans daha, başakşehirden 5 yedin yarın bjk 7-8 atacak sonrasında taraftarı nasıl bir araya getireceksiniz? bu kadar amatör altı insanlar nasıl kulüp yönetiyor anlamak mümkün degil.
turkiyede şampiyonlar liginin en iyi temsilcisi...

diğerlerinin taaa a.koyarim hemde köküne kadar.

yeter yaa ne bjkmis arkadaş. galatasaray gruptan 4 kere çıkmayi başardı..

bu amk yancilari tarihinde ilk kez yapti.
https://www.youtube.com/watch?v=sCc_hI9ZDtE
Sadece futbolda değil, yüzme, su topu, voleybol ve basketbolda da başarıları olan, şuursuz Fenerbahçe fanatiklerinin anlayamayacağı bir kaliteye sahip kulüp.

edit: gerçekler işinize gelmiyor şuursuz fenerbahçe ve beşiktaş fanatikleri değil mi ? kudurun, çıldırın !
ben bu fetöcü takımın haftaya Vodafone park ın çimlerini kirletmesini istemiyorum arkadaş. onca şirkete el konuldu,kapatıldı terör bağlantısından. bu gs'ye kayyım atayacak bir babayiğit yokmu! kafayı yicem yemin ederim. herifler resmen terrorist,ama super ligde şampiyonluk mücadelesi filan veriyor amk.
Taraftarının kalpleri ostersdgfj takımı ile bu sene,bir de övüyolar ki neyse yürüyedursun ostertuısdghjkjk.
Dip:oeester tamam faZla şaapmayın.
Küme mücadelesine oynayan takım.
Avrupa da kupa kaldırma başarısı göstermiş yegane türk takımı. Bunun dışında türkiye liginde en fazla şampiyonluk ve Türkiye kupası da Galatasaray'ın müzesindedir.
(bkz: sevgili)
Oyunlar oynanıyor diye ağlamaya başladılar. Beşiktaşlılar bitti bunlar başladı. Geçen hafta 5 yerkende üzerinize oyun oynanıyordu. Baya baya gururunuzla oynadılar. Evet.
Türkiyenin avrupa kupası kazanan tek takımı. Yav aga şimdi bize laf ediyorsunuz da kaç yıldır avrupa kupasıyla övünüyorsunuz diye siz neden avrupa kupalarında mücadele ediyorsunuz o zaman soruyorum size. Madem avrupa kupası almak övünülecek birşey değil mücadele etmeyin o zaman.

Türkiyenin avrupadaki gururudur. Kudurun ahahahahaha.
ilk türk futbol kulübüdür. beşiktaş, futbol şubesini 1909 yılında kurmuştur.
4-2-3-1 ve rodrigez degismemeli. birde derbi macta vurdugumuz gol olsun aq.
Kimseye boyun eğmez.

görsel
KADROMUZDA GOMiS BELHANDA MARiANO MAiCON FEGULi GiBi DERĞERLi FUTBOLCULARIMIZIN OLDUĞU LiG SIRALAMASINDA 1. OLAN EN ASiL RENKLERiN OLUŞTURDUĞU TAKIM
canım aşkım takımım.

bizi yenenin götü sevinçten tavana vuruyor.

önce fener geride kalmasın diye maçı 0-0 a bagladilar

ts maçında akhisardan 6 yiyen takım bize karşı futbol tanrısı oldu

basaksehir yine aynı. bize karşı neredeyse canını verecektiler ama gel görelim kayseri gibi dandik takıma 1 1 kaldılar.
2 senedir ilk 3'e giremezken adını unutan taraftarları gün yüzüne çıkmaya başlayan takım. beşiktaş içlerinden geçince kaçacak delik harcayacaklar yine açık ve net.
igor korkağı olmasa 13'te 13 ile ligi bitirmistik. igor'un herhangi bir katkısı yok. büyük hoca dedigin büyük maclarda belli olur. kadro kalitemiz ile anadolu maclarını alıyoruz. büyük maclar motivasyon özel teknik-taktik ister, oda igor'da yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026