/888
Sahada, şerefle.
(bkz: Dursun özbek istifa)
Çeşitli takım taraftarının orul Orul bok atmaya çalıştıkları, şimdiye kadar türkiye'nin en büyük başarılarının sahibi takım.
Çok değil 4-5 sene önce bazıları bokuyla oynarken bu takım real madrid, juventuslu gruplardan çıkıp, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkamadığı için üzülüyordu.
Şimdi Şampiyonlar Ligi müziğini eurvision şarkısı sanan ve Şampiyonlar liginin hezimet rekorunu kıran takım taraftarınca karalanmaya çalışılıyor ya komik gerçekten.
fransa cumhurbaşkanını kapıda karşılayan yöneticilere sahip olan takım.

ayrıca fetöcü vatan hainlerinin yuvasıdır.
çamur at izi kalsın. şikeye bulaşmamış, her kulvarda başarılı olmuş, avrupanın fatihi olmuş bir takımdan fazlası. aldığımız kupalar ve başarılar, yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın teminatıdır.
ismi değişmiş fetösaray olmuş haberiniz yokmu.
efsaneleri hakan şükür ve arif erdem fetöcüdür.

dönemim bir çok futbolcusu fetö yapısının içinde yer almıştır. ayrıca sitesinden türkçe ve ingilzice harici fransızca dil seçeneği mevcuttur.

sanırım bu her şeyi anlatıyor.
(bkz: troll turnusolü).
rakibelerine zamanında nasıl koymussa hâlâ içlerinde kalmış çıkaramiyorlar..

yok efendim fetocu galatasaray
iş birlikci Galatasaray.

sizene lan amk.zamaninda 2-3 futbolcusu feto ile bağlantı kurdu diye suçu tüm kulübe üstüne atmak hangi kafa...

herzaman söylerim #türkiyedirgalatasaray...
Halısahada fetöye yenilenlerin hazmedemediği klüp.
https://youtu.be/uxuKLx1YZCA
Takimlari, Hakan sukur kadar avrupa maci oynayabilmis tipleri ciddiye almak.... ne bileyim, komik geliyor.
Teröristbaşı fetönün hocaefendi haşmetmeabları olduğu dönemlerde bir yöneticisi çıkıp da bizim hacılarla hocalarla işimiz olmaz, böyle kişileri kulübümüzde barındırmayacağız deseydi bu durumda o dönemki başarılarını kıskananlar ne bahane uyduracaktı acaba diye merak ettiren takım. Hükümeti kandıran adamlar bir futbol takımını kandırmış çok mu? Hem hükümetin devlet ve memur kadrolarında fetöcüleri temizlediği aynı zaman kulüpten fetöcüleri temizlemişlerdir. Fazla da şey etmemek lazım.
görsel
Adana
Başakşehir
fenerbahçe
bursaspor
bu dört maçtan 12 puan çıkarırsa %80-90 ligi 2. bitirecek takimim...
Kesinlikle değişim şart.
Başakşehir,bursaspor,fenerbahçe ile maçları olmasına rağmen 12 puanı hayal edebilen taraftarları vardır.
Aklı başında çoğu galatasaraylı enkaz kadronun buradan 12 puan çıkarmayacağını bilir.
(Adanaspor'u yenerler ona lafımız yok.)
Riekerink olsaydı şuan kesin ikknciydi.
Beter olun ulen..
En güzel duyguların katili takımdır. Siksinler ulan siksinler, bu sene başka maçını izlersem siksinler beni.
Umut, şevk, zevk hiçbir şey kalmadı. Yaşama Sevinçimi çaldı bu takım.
Hadi bi umut liderle puan farkını azalacak dedik olmadı. Bir Umut 2. Oluruz belki dedik olmadı. Bir Umut 2. ile puan farkı azalır dedik o da olmuyor.
Allah belasını versin topunun be, şerefsizler.
(bkz: hem yara bandım hem yaram)
Melo gittiğinden beri götünü doğrultamayan takım. Anlayın artık bu ortasaha ile olmuyor.
Bu hafta başakşehir'e farklı yenilmesi fenerbahçe açısından çok iyi olmayacak. Bu farkın öfkesini ve taraftar nezdindeki kötü durumunun acısını fenerden çıkarmak isteyecek ve ekstra motivasyonla oynayacaktır. Berabere falan kalsalardı da uyumaya devam etselerdi.
Yazıklar olsun maçları izledikçe acı çekiyorum. Eski takım ruhunu eski güzel günleri özledik.
an itibarıyla tecavüze uğrayan renkli takım.
ulan bu takım daha geçen sene en dipte olduğu sezonu bile iki kupayla kapattı. 2 yıldır derbi kazanamıyormuş. feneri türkiye kupasın finalinde ezen, beşiktaşı süper kupada yenen kimdi az takımınızın arkasında durun. biraz rakibi tebrik etmeyi de öğrenin yenildiğiniz zaman hemen bizim takım bizim yönetim az rakibi tebrik edin la.
© copyright 2005 - 2026