bugün

/888
ülkenin avrupadaki en başarılı takımı, sadece avrupa değil ligede de tarih boyunca en iyi takımdır aksini iddia eden kesin fenerlidir. çünkü başka bi takımın galatasarayı o kadar kıskandığını düşünümüyorum
Avrupa'da hiçbir zaman 8-0 lık bir seviyeye inememistir.
görsel
Bir diğer adı (bkz: himmetspor) olan güzide kulübümüz.
sizi gidi fetö'nün taşak yalayıcıları sizi.

bir takım düşünün ki tarihine geçmiş bir golcüsü (bkz: hakan şükür) tarihinin hiçbir yerinde yer alamıyor şuanda. puhaha

başka sözüm yok, iyi günler.

edit: eksilemekle tarihi de gerçekleri de değiştiremezsin himmetsporlu.
beşiktaşlı olarak yıllarca bana sempatik gelen spor kulübüydü fakat asıl nedenini çözemedim ve artık itici. fenerbahçe bile sevimli o derece..
Hala büyük takımdır.
kadrosunu, özellikle defans hattını, baştan aşağı yenilemediği sürece başarılı olamayacak ve taraftarını saç baş yoldurtmaya devam edecek kulüp. önümüzdeki sezona da aynı futbolcularla başlarsak düşüş olduğu gibi devam eder. bu kadar açık ve net...
görsel
- kazma selçuk ve yeniçeriler melo'nun kuyusunu kazdı. orta saha çöktü.

- kazma sabri ve yeniçeriler eboue'nin kuyusunu kazdı. sağ bek çöktü.

- kongrede yaşlı yeniçeriler osmanlı'daki ulema gibi ünal aysal'ın kuyusunu kazdı. galatasaray çöktü.

muslera-ujfalusi-melo-sneijder-drogba üzerinden, kale-defans-orta saha-forvet iskeletini kurmak galatasaray için şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynamaya yeter, tüpçünün ligi ne ki? bu iskeleti de eboue, riera ve elmander ile güçlendireceksin tabi. şampiyonlar ligi'nde yarı final, final ve kupa için ise 18 kişilik kadronun tamamı bu kalitede olmalı. bu işin matematiği, formülü bu.

galatasaray bu yoldaydı. peki ne oldu da ünal aysal gitti? kalması için iktidarla aynı düşüncede olması mı gerekiyordu? peki inal kıraç? niçin galatasaray taraftarı ve kongresi, ünal aysal'ın arkasında durmadı? ne dolaplar döndü ve dönüyor? aga selçuk nedir? sabri nedir ya? semih ne ya? yasin ne be? bir daha bu 4'ünü kadrosuna yazan silsin beni defterden. cenazeme bile gelmesin! dursun zaten malum! ne işi var bunların galatasaray'da? faruk süren, ünal aysal gibi winner adamları başkanlığa getiren derin galatasaray tekrar harekete geçmek için neyi bekliyor, ne zaman olacak bu? ne zaman gidecek kadrodaki kazmalar? taraftar bu zulümü kaç sene daha çekecek? 14 mü?

bu kafayla 2 senedir şampiyonlar ligi'nde herkesten 4 yedik! şampiyonlar ligi böyle oynanmaz. nasıl oynanacağını yazdım yukarıda. melo, drogba, eboue, elmander halen oynardı galatasaray'da. niye gittiler, nasıl gittiler galatasaray'dan? gerçek galatasaray geri dönecekse kalan tüm maçları kaybedelim. zaten küme düşmeyiz.

yönetim istifa!
şerefsiz sampiyonluklari tercih etmeyip ,adam gibi şampiyon olan.

-terleyerek (2007-2008 sezonu)
-kan dökerek (elmanderi de alnindaki kanida unutmadik)
-çabalayarak...

işte benim takimim..

bizim aşkımız saçma galibiyetlerle degil adam gibi sampiyonluklarla doludur..

★★ yıldızlı davarlara duyurulur...
kalitesiz futbolcu oynatan kaliteli futbol beklemesin.
başarısızlık hiçbir zaman tesadüf değildir.
Ve bazen en büyük hizmet, istifa edip defolup gitmektir.

ve sen,
galatasarayım, "sana söz baharlar gelecek"
önümüzdeki sezon takımdan gönderilmesi gerekenler;
1. dursun özbek
2. selçuk inan
3. wesley sneijder
4. sabri sarıoğlu
bunlar gitmeden başarı gelmez. çünkü bu kişiler kredisini çoktan doldurdu.
ezeli rakip.

bir beşiktaşlı olarak son yıllarda izlediğim en kötü galatasaraydı. ama illaki çabucak toplanacaktır.
tabi bu dursun başkan ve kalibresi düşük oyuncularla olmaz. revizyon şart, onun için de para şart.
bu sezon ligi 2. olarak bitirip bir şekilde şampiyonlar ligi'ne katılmaya hak kazanması gereken takım.

geçen seneki rezalet sezonun sonlarına doğru şunu dediğimi hatırlıyorum: "neyse ya bahaneyle önümüzdeki sene bir yapılanmaya gidilir, kadrodaki çöplerin tamamı temizlenir.." falan. fakat gerek ağır sözleşme şartları, gerek uefa denetimi gerekse yönetimin basiretsizliği nedeniyle böyle bir yapılanmaya gidilmedi. bazı yeteneksizlerin sözleşmeleri feshedildi fakat bazıları hala 11'de oynuyorlar. kadronun %90'ının yenilenmesi lazım. yoksa önümüzdeki sezonun da kaybedileceği çok açık.
ilk 11in yaş ortalaması 32 olan takım.
Futbolcular koşmuyor yetersiz kalıyor diye eleştirmeye hakkınız yok, her gün ya hocaya ya kendine Trip atan yasin, bruma gibi oyuncular var.
Bu takımı bu sene kimse adam edemez, devre arasında tudora yetkiyi verin sneijder dahil selçuk sabri balta şecu falan gönderilip yerine bir kaç mücadeleci oyuncu alsın seneye başarı bekleyin.
Bir marcelo, beck, tolgay, cengiz ünder, mahmut tekdemir almak o kadar da zor ve maliyetli değil.
son 10 yılda 12 kupa bir şampiyonlar ligi çeyrek finali ile Türkiye'de en çok başarıya imza atmış ancak bi o kadar yerin dibine sokulmaya çalışan spor kulübüdür.
ayrıca fetö destekli falan diyen abidikler var ki fetö ortaya çıktıktan sonra yine bjk ve fb yi yenerek kupalar kaldırmıştır.
Ünal Aysal ve ekibi tarafından soyulup soğana çevrilmiş takım.
Koray gunter ve caroledan ne fayda gordygu merak edilen takimdir.
1905 yılında kurulan, renkleri Satı kırmızı siyah ve beyaz olan, sembolü aslan olan kulüptür.
yeni takım kurmuşlar. ama onda da kümeye oynuyorlar.

http://sampiy10.gazetevat...r-sporlar-sampiy10-haber/

görsel
Ballı takım.
Gelecek sezon için takımdan kesinlikle gönderilmesi gereken isimler.

1) eray işcan
2) chedjou
3) hakan balta
4) carole
5) cavanda
6) sabri
7) de jonk
8) s.inan
9) sneijder
10) yasin
+
11) podolski ( bunun gitmesini istemezdim ama gitti)

Bu isimlerin gönderilmesi;

1) Galatasaray içindeki yeniçeri ocağını tarihin karanlık sayfalarına gömecektir
2) Galatasaray'ın kadrosunu en az 5 yıl genclestirecektir.
3) oturduğu yerden top oynamaya çalışan zatların futbol anlayışını kulüpten tamamen def eyleyecektir.
4) koşan mücadele eden bir Galatasaray inşası için uygun ortam yaratilacaktır.
5) yüksek maaş almasına rağmen 3 kuruşluk iş yapmayan adamlar kulüpten uzaklastirilacaktir.

Not: bu takıma bir daha " eski yıldız " diye kamyon dolusu para verip 30 yaş üstü futbolcu transfer eden olursa onun ben ta ansnı skm. Yeter lan içimiz şişti mücadeleden kaçan pezevenkleri izlemekten. Takımda muslera ve bruma olmak üzere iki tane yıldızımız var zaten.. diğerleri de çalışarak yıldız olsun amk. Eskinin yıldızı olmasın.
antalyayi yenerek aynı bjk fb mhk ve tff şer odaklarınıda yenen takimim....
https://m.youtube.com/watch?v=vNj-CwOyulw

Yöneticisinin şike itirafı yaptığı takım. Bir takım telkinlerle puan kaybetmek neymiş? Evet.
© copyright 2005 - 2026