bugün
- kedi sidiği kokmak3
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- aleksey batrakov4
- kurtar bizi müsavat16
- korkusuz korkak filmindeki herif3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- nervio17
- ellerim bos gonlum hos11
- çü be2
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken8
- sürekli övgüden rahatsız olmak3
- şener şen vs kemal sunal3
- baharın uzayıp yazın gelmemesi4
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü2
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- cin musallatı3
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- devran dönecek8
- pilav yapmak3
- ahmet baran yazgan10
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- sevilen kızın abi demesi3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- galatasaray14
- butlancıların birbirine girmesi5
- bağlama büyüleri3
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- babaların acayip huyları5
- yedi büyük günah2
- sözlük yazarlarının doğaüstü güçleri2
- yaratılmışların en üstünü4
- victor osimhen18
- nickli başlık açanlara pandik atılacak2
- monica bellucci bakışı4
- devran dönüyor mu2
- atla gel şaban filminde şaban olmaması2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- osurmandan önce ortanın akustiğine dikkat etmek2
- idam cezasının geri gelmesi6
- garip başlıklar5
- alevi kızların alev alev yanması11
- şark bülbülü filmindeki zafer işareti2
- kader2
- bencillik2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
1996-2003 yılları arasında en şaşaalı dönemlerini yaşamış ama 2003-2004 sezonundan sonra inişli çıkışlı bir grafik çizmiş takım. 2011 ve 2013 arası yine eski güzel günlerine dönmüştü ama tüpçü federasyonu yüzünden yine inişli çıkışlı haline geri döndü. Şu anda en büyük sıkıntısı yönetimidir bu yönetim yerine genç ve kendinden emin yöneticiler gelirse eğer ligde rakibi yoktur yine her sene şampiyon olur.
galatasarayda para yok, takım batma noktasına geldi.
galatasaray'a birileri sağlam para vermediği sürece galatasaray 3-4 yıl daha kendini toparlayamaz.
bana kalırsa riekerink durup hem sistemli bir takım oluşturacaktı hem de altyapıdan oyuncu çıkartacaktı.
ama bu medyanın gazıyla bu gerizekalı taraftar bu adamın başını yedi.
tudor'un kredisi var, ama böyle devam ettiği sürece sezon sonu emin oldun tudor da gidici.
artık şunu anlayın, bizlerin sorunu antrenör, yönetim vs değil. türk futbolunun ne iyi sorunu altyapıdan oyuncu çıkartamamaktır.
galatasaray'a birileri sağlam para vermediği sürece galatasaray 3-4 yıl daha kendini toparlayamaz.
bana kalırsa riekerink durup hem sistemli bir takım oluşturacaktı hem de altyapıdan oyuncu çıkartacaktı.
ama bu medyanın gazıyla bu gerizekalı taraftar bu adamın başını yedi.
tudor'un kredisi var, ama böyle devam ettiği sürece sezon sonu emin oldun tudor da gidici.
artık şunu anlayın, bizlerin sorunu antrenör, yönetim vs değil. türk futbolunun ne iyi sorunu altyapıdan oyuncu çıkartamamaktır.
Levent nazifoğlu nun demesine göre 4 aydır futbolcuların maaşını ödemeyen kulüp. Ayrıca çalışanlarının maaşlarını da ödemede sıkıntı yaşıyormuş.
görsel
Şu zamanlarını çok özlediğim takım. Drogbaya bak. Hey gidi.
Şu zamanlarını çok özlediğim takım. Drogbaya bak. Hey gidi.
Evet hakem hataları var, hatta haddinden fazla var, evet rakip takımlar kollanıyor evet bazı dış etkenler bu durumda olmamızda etken, ama kardeşim, takım top mu oynuyor allah aşkına? 3 pas yapamayan, yaptığı pasların yüzde 80'i geriye doğru olan, bruma alıp gitsin şino ara pası atsın ya da poldi uzaktan fursun belki gol olurdan başka hücum mentalitesi olmayan bir takımdan bahsediyoruz?!
Takımım köpek gibi saldırsa, çok değil 3 sene evvel ki gibi ileride bassa, rakibi evinde boğsa, yenmesin amına koyim baskı bile kursa bu bahsi geçen mevzulara algı operasyonuna kabulüm, ama kardeşim takım çok kötü lan! Beşiktaş maçında gördük dakika 75, evindesin, 1-0 yeniliyorsun, hücuma çıkamıyorsun ulan! Pas yapamıyorsun! Bırak baskı kurmayı pas yapamıyorsun 2 tane!
Bu durumda kusura bakmayın renkdaşlarım ama hakem federasyon falan demek iki yüzlülük gibi geliyor bana.
Takımım köpek gibi saldırsa, çok değil 3 sene evvel ki gibi ileride bassa, rakibi evinde boğsa, yenmesin amına koyim baskı bile kursa bu bahsi geçen mevzulara algı operasyonuna kabulüm, ama kardeşim takım çok kötü lan! Beşiktaş maçında gördük dakika 75, evindesin, 1-0 yeniliyorsun, hücuma çıkamıyorsun ulan! Pas yapamıyorsun! Bırak baskı kurmayı pas yapamıyorsun 2 tane!
Bu durumda kusura bakmayın renkdaşlarım ama hakem federasyon falan demek iki yüzlülük gibi geliyor bana.
kimlere kalmış dediğim aşkım takımım..
ulan defans desen üzerine toprak atılmış
orta saha bitmiş;selçuk,jong,Tolga,sneijder takımı hak etmiyor.
forvet deseniz ayrı bir olay burak reisden sonra bitiklere oynuyor.
Yönetim deseniz ayri telden çalıyor yarısı istifa edip g.tunu kurtarma çabasında yarısı darbe yapıp dursunu indirme pesinde..
yani önümüzdeki 1-2 yıl belki daha fazla kimse basari falan beklemesin
hani 2012 deki mucize olur yönetim futbolcu taraftar birleşirse başarı o zaman gelir.
bakin kadroya
muslera
eboue
ufa
semih
hako
engin
selçuk
melo
emre
baros
elmander.
ne kadar mütevazı kadro ama kadro
hamsiye 3,fenere 3,bjkye inönü de 2 gol atti..
yani yeni baskan yeni hoca yeni futbolcu inanmış taraftar.
işte mesele bu beyler...
ulan defans desen üzerine toprak atılmış
orta saha bitmiş;selçuk,jong,Tolga,sneijder takımı hak etmiyor.
forvet deseniz ayrı bir olay burak reisden sonra bitiklere oynuyor.
Yönetim deseniz ayri telden çalıyor yarısı istifa edip g.tunu kurtarma çabasında yarısı darbe yapıp dursunu indirme pesinde..
yani önümüzdeki 1-2 yıl belki daha fazla kimse basari falan beklemesin
hani 2012 deki mucize olur yönetim futbolcu taraftar birleşirse başarı o zaman gelir.
bakin kadroya
muslera
eboue
ufa
semih
hako
engin
selçuk
melo
emre
baros
elmander.
ne kadar mütevazı kadro ama kadro
hamsiye 3,fenere 3,bjkye inönü de 2 gol atti..
yani yeni baskan yeni hoca yeni futbolcu inanmış taraftar.
işte mesele bu beyler...
Bugünkü toplantılarını ilgiyle izlediğim kulüp. Adamlar ciddi ciddi saygı çerçevesi içersinde birbirini bombalıyor. Bu konuşulanlar Meclis'te konuşulsa en az 2 ölü çıkardı.
Hiç sevmiyorum ama Galatasaray en demokratik kulüp bence. Yani Aziz yıldırım ile versuslarsak epey iyi durumda.
Hiç sevmiyorum ama Galatasaray en demokratik kulüp bence. Yani Aziz yıldırım ile versuslarsak epey iyi durumda.
fetöcüleri ihraç etmemiş kulüp. işte şimdi sikti sizi tayyip!
O değil de zarar eden adam nasıl ibra edilir biri bana söylesin. Kulüp sonra ceza alınca ona buna saldiriyorsunuz. Dursun geldiğinden beri borcumuz artmış bu nasıl düzeltilecek. Kulübü katarlilara satın da kurtulunca bari. En azından doğru düzgün transfer görürüz.
üyeleri içerisinde ciddi manada ülke düşmanı, menfaatçi olduğunu düşündüğüm, masumca gönül verdiğim takımım.
tt arenanın nasıl yapıldığını, o dönem başbakan olan rtenin bu stadın yapımında nasıl katkıda bulunduğunu herkes bilir. bunu inkar edecek kadar kimse yüzsüz olmasın. ve o stad açılışında bu adamı yuhaladılar. mühim değil, her seferinde tribünlere siyaset taşımayın diyenler bu boku yediler, bir şey denmedi lakin daha iki gün önce vergi borçlarımızı taksitlendirip sırtlayan hükümet için bugün genel kurulda bir iki güzel ve yerinde kelam edildi diye yuhaladılar..
peki size soruyorum sayın utanmaz herifler, bu zamana kadar ve bugün, bu vergi borçlarını devlete ödetirken, erteletirken sesiniz çıkmıyor, stad açılırken aynı hükümetin büyük katkısı zamanlarda sesiniz çıkmıyorken şimdi neden yuhalıyorsunuz?
bir türk atasözü yiğidi öldür, hakkını yeme der.
ama 'türk' atasözü.
bunu utançla belirtmek isterim.
tt arenanın nasıl yapıldığını, o dönem başbakan olan rtenin bu stadın yapımında nasıl katkıda bulunduğunu herkes bilir. bunu inkar edecek kadar kimse yüzsüz olmasın. ve o stad açılışında bu adamı yuhaladılar. mühim değil, her seferinde tribünlere siyaset taşımayın diyenler bu boku yediler, bir şey denmedi lakin daha iki gün önce vergi borçlarımızı taksitlendirip sırtlayan hükümet için bugün genel kurulda bir iki güzel ve yerinde kelam edildi diye yuhaladılar..
peki size soruyorum sayın utanmaz herifler, bu zamana kadar ve bugün, bu vergi borçlarını devlete ödetirken, erteletirken sesiniz çıkmıyor, stad açılırken aynı hükümetin büyük katkısı zamanlarda sesiniz çıkmıyorken şimdi neden yuhalıyorsunuz?
bir türk atasözü yiğidi öldür, hakkını yeme der.
ama 'türk' atasözü.
bunu utançla belirtmek isterim.
devlet o kadar borca karşılık Sabriye el koysaydı keşke.
fetullahçı olduğu dün belgelenmiş kulüp.
zekeriya öz hüseyin avni mutlu gibi isimleri ihraç ederken arif erdem ve hakan şükürü üyelikten ihraç etmemiş kulübümdür.
hakan ve arif de ihraç edilmeliydi. belli ki yaşattıkları sportif başarıdan ötürü duygusal davranılmış. uefa kupamızı bileğimizin hakkıyla aldığımızı her zaman savunurum. ama ortada bir vatana millete ihanet olduğu için yaptırımı olmalıdır. çünkü futbol sadece futbol değildir.
sadece lisenin hakim olduğu yönettiği siyasetin içine ister istemez girdiği bir kulubün taraftarı olmak zor. sanki avrupada bir takımı tutuyoruz da olanları izliyor müdahale edemiyor gibiyiz taraftar olarak. ama fener ve bjk'de durum böyle değil isteyen genel kurul üyesi olabiliyor. biz lisenin esiriyiz malesef. renklere aşığız seviyoruz yine vazgeçmeyiz tabii ki ama durum öyle.
keşke yabancı zengin bir şirket satın alsa da baştan aşağı yenilese kulübü.
hakan ve arif de ihraç edilmeliydi. belli ki yaşattıkları sportif başarıdan ötürü duygusal davranılmış. uefa kupamızı bileğimizin hakkıyla aldığımızı her zaman savunurum. ama ortada bir vatana millete ihanet olduğu için yaptırımı olmalıdır. çünkü futbol sadece futbol değildir.
sadece lisenin hakim olduğu yönettiği siyasetin içine ister istemez girdiği bir kulubün taraftarı olmak zor. sanki avrupada bir takımı tutuyoruz da olanları izliyor müdahale edemiyor gibiyiz taraftar olarak. ama fener ve bjk'de durum böyle değil isteyen genel kurul üyesi olabiliyor. biz lisenin esiriyiz malesef. renklere aşığız seviyoruz yine vazgeçmeyiz tabii ki ama durum öyle.
keşke yabancı zengin bir şirket satın alsa da baştan aşağı yenilese kulübü.
galatasaray fetöcüler kulübü! olduğu tescillenmiştir içinde bol miktarda kansızları şerefsizleri vatan hainlerini barındıran kulüptür fetösaray! tarih bunuda yazar..
Bu takımın adını ağzınıza desturla alacaksınız.
istanbul atatürk havalimanının dış hatlarını eskimeden gördüyseniz sebebi galatasaray dır.
(bkz: galatasaray türkiyedir)
istanbul atatürk havalimanının dış hatlarını eskimeden gördüyseniz sebebi galatasaray dır.
(bkz: galatasaray türkiyedir)
"ne şikesi be memleket elden gidiyor."
aziz yıldırım, 3 temmuz 2011...
zamanında haklının yanında olmazsanız, günü geldiğinde böyle götünüzden kanı alırlar işte.
aziz yıldırım, 3 temmuz 2011...
zamanında haklının yanında olmazsanız, günü geldiğinde böyle götünüzden kanı alırlar işte.
bugünlerde şikeci çipler tarafından fetocu olarak ilan edilen takimim..
ulan dürzüler siz g.tonuzdeki şike bokunu temizleyin amk...
ulan dürzüler siz g.tonuzdeki şike bokunu temizleyin amk...
Fetöcü olduğu buram buram kokan takım. Oy çokluğu ile terörist diye nitelendirilen bir kişinin yanında olduğunu söyleyen futbolcuları bünyelerinde barındırmaya devam etmişlerdir. Sonra da işi yine şikeye getiren andaval lar var. Fetöcü takımın ne idüğü belirsiz taraftarları.
yönetiminin ne kadar basiretsiz olduğunu bir kez daha gördüğüm takımım. koskoca 112 yıllık dev kulübü siyasetin ortasına çekmek için neler yaptıkları ortada.. feto denilen şerefsize sempati duyan bir kaç kişi yüzünden koskoca kulübü fetöcü ilan etmek de ayrıca bir orospu çocukluğudur.. bu yavşak dursun ve ekibinin yaptığı yavşaklığı takıma mal etmek akıl işi değil.. ayrıca fetö sayesinde gücü eline alıp sonra ters düşen birilerinin galatasaray gibi dev bir kulübü hedef almaları tamamen ahlaksızlık ve basiretsizliktir.
bu ateş üfleyerek sönmeyecek matmazel...
net şerefsiz yapıdır.
işinize gelince siyasetçilerin önüne çıkıp "vergi borcumuzu affedin" diye ağlarsınız.
fetöcüleri ihraç etmeyince, futbola siyaset karıştırmayın diye savunma yaparsınız.
şerefsizsiniz, şerefsiz.
işinize gelince siyasetçilerin önüne çıkıp "vergi borcumuzu affedin" diye ağlarsınız.
fetöcüleri ihraç etmeyince, futbola siyaset karıştırmayın diye savunma yaparsınız.
şerefsizsiniz, şerefsiz.
Türkiyenin köklü ve başarılı kulüplerinden futbolda başarılı taraftarlı coşkuludur.
bazılarının tek derdi Galatasaray olmuş demekki zamanında iyi koymuş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar