bugün
- ne kadar yaşlısın16
- kendisiyle övünen insanlar11
- queen ravenna adlı yazar5
- trt tarafsız olmalı13
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- muhallebici açıyoruz isim önerileri4
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- fatma betül sayan kaya50
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- 0 0 7 bey birader3
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- asrın soygunu21
- insanlardan tiksinmek3
- sen milyar sen milyon3
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- sevgili6
- frankyfourfingers4
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- teoman çamaşır4
- bu nasıl hava lan7
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- kavga havasında olmak4
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi3
- from gold from dust6
- sigara böreği5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- koyu saç açık ten4
- fetöcüler bir konuda haklılardı2
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
- herkesle arası iyi olan tip2
- morkstar7
- asuman krause3
- yağmurlu gece7
- zulzula cin kabilesi5
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- placebo3
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- paranın devrinin bitmesi10
- barış alper yılmaz8
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- motorola razr v32
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- romanya53
- patates kızartmak4
- türkiye28
entry'ler (707)
hislerinin başkasına yöneldiğini fark ettiğinde bir şeylerin ters gittiğini anlayıp bunu ilişki içerisinde bulunduğu kadına açıklamaktan çekinmeyen erkektir.
sevgili hemcinslerim;
bir erkeğin size karşı olan hisleri bitebilir, başka bir kadına ilgi duymaya başlayabilir ve ona yönelmek isteyebilir. Ben bunda yanlış ve ahlaksız bir şey göremiyorum. Ama başkasına ilgi duyarken, yakınlaşırken, temas ederken hala sizinle devam ediyor oluşu ahlaksız ve yanlış bir şey. ikisinin farkını idrak etmek ise büyük bir erdem.
sevgili hemcinslerim;
bir erkeğin size karşı olan hisleri bitebilir, başka bir kadına ilgi duymaya başlayabilir ve ona yönelmek isteyebilir. Ben bunda yanlış ve ahlaksız bir şey göremiyorum. Ama başkasına ilgi duyarken, yakınlaşırken, temas ederken hala sizinle devam ediyor oluşu ahlaksız ve yanlış bir şey. ikisinin farkını idrak etmek ise büyük bir erdem.
Profil kelimesinin anlamını biliyor demektir, Kasmayın.
görsel
görsel
pigment eksikliği bulundurmamanın verdiği gururdur efenim.
kayısı ağacından ahıra düşmüş biri olarak bu başlık beni kırdı. o bokun içine bu günler için düşmemiştim...
eğer bir amip değilsem bana soru sormayan birine verecek cevabım olmaz. ha bir amipsem ve yanımdaki boş koltukta hak iddia edecek kadar şuurumu kaybetmişsem, umarım yanıma oturan beyefendi çekinip kalkmak yerine ağzımın payını bir güzel verir ben de yol boyunca göt olmanın utancını yaşarım.
stefan zweig beyin bilinmeyen bir kadının mektubu eserini ele alırsak bedenini kullanarak para kazanan kadın anlamına gelen hayat kadını, yani sizin kaba deyiminizle orospu olmak anne olmaya veyahut annelik içgüdüsüne engel değildir. Bu 1922'de de böyleydi, şimdi de böyle olmaya devam edecek. kudurun. hadi eyv.
7-şimdi sütümü içip yatmaya gideceğim.
zorunlu almanca hazırlığı olan üniversitelerden koşarak uzaklaşın. akıl sağlığınız için...
dile pelesenk etmekle sahip olunamayacağı bir türlü anlaşılamayan tutum ve davranışların tümü.
Erkeklerin yeğenlerini alıp tatlılıklarını kullanarak kız tavladığı dizi-film sektörünce gerçekleşmeyen bahtsızlıktır.
beylikdüzündeyim.
nerden çıktın karşıma bela mısın şer misin,
doldurup depomu, başımdan gider misin?
edit: eksi oyun sahibi pompacı yusuf herhalde.
görsel
doldurup depomu, başımdan gider misin?
edit: eksi oyun sahibi pompacı yusuf herhalde.
görsel
Sözlükte sıradan bir gece yarısı...
görsel
görsel
hayko cepkin-ölüyorum.
ikisinin de dizi-film sektörü yüzünden yanlış imaja kurban gittikleri kanaatindeyim.
nestea vardı bir dönem, hala var mı bilmiyorum ama onun kırmızı meyvelisi vardı, o kadar güzel bir içecekti ki... bir gün kendisini piyasadan kaldırdılar, nasıl bir kaldırmaysa gogıl amcaya yazınca bile bu içecekle alakalı bir şey çıkmıyor. lan yoksa sadece benim hayal ürünüm müydü diye sorguluyorum bazen. öyle yani.
Sensizim........
görsel
görsel