bugün
- diamond bosphorus denince akla gelenler14
- anasına sövdürmek için doğmuş insanlar6
- macron adamdır13
- filistin53
- üflüyo muyuz içimize mi çekiyoz memeleri3
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen27
- bursa'nın şeftalisi çok meşhurdur diyen kız3
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi4
- üç biradşörler2
- zafer partisi2
- eğer bir dizi veya film karakteri olsaydınız7
- sude kiray ismet gurbuz evliliği3
- sözlük prenslerinin fotoğrafları3
- ten uyumu vs kafa uyumu12
- kabir ziyareti6
- 2026 uludağ sözlük analizi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- düşman ülkeler4
- biranın tok karnına içilmemesi3
- neml suresi 90 ayet2
- 1 artı 1 havuzlu müstakil ev2
- ne kadar yaşlısın16
- antipanik sahipsiz değildir6
- fon kurdum para yatırır mısınız15
- megan fox6
- hiç kibir yoksa karakter büyük sıkıntı7
- sen özgür bir suriyelisin2
- galatasaray'ın tekrar lider olması2
- duyduğunuz en ağır laf4
- mossat yaptı abi heralde yani9
- anın görüntüsü26
- fussilet suresi 34 ayet2
- türkiye azerbaycan ilişkilerinde israil tartışması6
- fransız arabaları9
- birader bey olmayanlar4
- lgbt bireylerinin asıl amacı4
- uludağ sözlük akımları3
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu17
- türklere karınız nasıl diye sormak6
- yanan sıvı maddeler2
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi6
- kamal6
- yakışıklıksız sözlük erkeklerinin pazar kombileri4
- astral seyahat gerçek mi6
- sadece türkiye milliyetçi olsun düşüncesi2
- sigara satışında kimlik şartı tartışması4
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması8
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı3
- yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün7
entry'ler (707)
hislerinin başkasına yöneldiğini fark ettiğinde bir şeylerin ters gittiğini anlayıp bunu ilişki içerisinde bulunduğu kadına açıklamaktan çekinmeyen erkektir.
sevgili hemcinslerim;
bir erkeğin size karşı olan hisleri bitebilir, başka bir kadına ilgi duymaya başlayabilir ve ona yönelmek isteyebilir. Ben bunda yanlış ve ahlaksız bir şey göremiyorum. Ama başkasına ilgi duyarken, yakınlaşırken, temas ederken hala sizinle devam ediyor oluşu ahlaksız ve yanlış bir şey. ikisinin farkını idrak etmek ise büyük bir erdem.
sevgili hemcinslerim;
bir erkeğin size karşı olan hisleri bitebilir, başka bir kadına ilgi duymaya başlayabilir ve ona yönelmek isteyebilir. Ben bunda yanlış ve ahlaksız bir şey göremiyorum. Ama başkasına ilgi duyarken, yakınlaşırken, temas ederken hala sizinle devam ediyor oluşu ahlaksız ve yanlış bir şey. ikisinin farkını idrak etmek ise büyük bir erdem.
Profil kelimesinin anlamını biliyor demektir, Kasmayın.
görsel
görsel
pigment eksikliği bulundurmamanın verdiği gururdur efenim.
kayısı ağacından ahıra düşmüş biri olarak bu başlık beni kırdı. o bokun içine bu günler için düşmemiştim...
eğer bir amip değilsem bana soru sormayan birine verecek cevabım olmaz. ha bir amipsem ve yanımdaki boş koltukta hak iddia edecek kadar şuurumu kaybetmişsem, umarım yanıma oturan beyefendi çekinip kalkmak yerine ağzımın payını bir güzel verir ben de yol boyunca göt olmanın utancını yaşarım.
stefan zweig beyin bilinmeyen bir kadının mektubu eserini ele alırsak bedenini kullanarak para kazanan kadın anlamına gelen hayat kadını, yani sizin kaba deyiminizle orospu olmak anne olmaya veyahut annelik içgüdüsüne engel değildir. Bu 1922'de de böyleydi, şimdi de böyle olmaya devam edecek. kudurun. hadi eyv.
7-şimdi sütümü içip yatmaya gideceğim.
zorunlu almanca hazırlığı olan üniversitelerden koşarak uzaklaşın. akıl sağlığınız için...
dile pelesenk etmekle sahip olunamayacağı bir türlü anlaşılamayan tutum ve davranışların tümü.
Erkeklerin yeğenlerini alıp tatlılıklarını kullanarak kız tavladığı dizi-film sektörünce gerçekleşmeyen bahtsızlıktır.
beylikdüzündeyim.
nerden çıktın karşıma bela mısın şer misin,
doldurup depomu, başımdan gider misin?
edit: eksi oyun sahibi pompacı yusuf herhalde.
görsel
doldurup depomu, başımdan gider misin?
edit: eksi oyun sahibi pompacı yusuf herhalde.
görsel
Sözlükte sıradan bir gece yarısı...
görsel
görsel
hayko cepkin-ölüyorum.
ikisinin de dizi-film sektörü yüzünden yanlış imaja kurban gittikleri kanaatindeyim.
nestea vardı bir dönem, hala var mı bilmiyorum ama onun kırmızı meyvelisi vardı, o kadar güzel bir içecekti ki... bir gün kendisini piyasadan kaldırdılar, nasıl bir kaldırmaysa gogıl amcaya yazınca bile bu içecekle alakalı bir şey çıkmıyor. lan yoksa sadece benim hayal ürünüm müydü diye sorguluyorum bazen. öyle yani.
Sensizim........
görsel
görsel