bugün

/888
Eski galatasaray olsaydı, taraftarı da eski taraftar olsaydı, bu yasin, tolga, selçuk denen yavşaklar galatasaray formasını ancak store'dan alırdı.

Hali perişan!
Teknik direktörün 3 antrenmanla hata yapmayan bir takım haline getirdiği takım.
Her maç kafa golü yiyen Defanstan eser var mı? Ben göremedim. Tudor bekleri güzel kullanıyor, emin olun sneijder bruma carole falan yokken riekerinkle bu maç en az 3 farklı yenilirdik.
Haftaya belli olacak sabredin, şampiyonluk bekleyip sik sik yorumlar yapıp ilk günden heves kaçırmayın.
Bu yıl gitti belki ama geri kalan 13 hafta adam gibi oynayan bir takım izleyeceğiz gibi.
Liverpool'dan 8,yakin tarihte kiev'den 6 yiyen tupcunun adamlari tinerciler bok bulmus sinek gibi yapismis buraya. tupcu varken olun olabildiginiz kadar sampiyon,sonra sonunuz trabzon gibi olur baskasinin muzelerinden kupa calarsiniz.
Gidişatı kötü olan kulüp.

görsel
Ilk yarida o kadar cok kosup pres yapmalari ikinci yarinin boyle gececeginin habercisiydi zaten.

Ilk yari oyle oynuyorsa atarsin 2 tane ikinci yari bu yas ortalamasiyla savunur kontraya cikarsin.
Ve tabi bu macta kadro darligininda sikintisini cektik, forvetsiz, sol beksiz ancak boyle oluyor.

Neyse olan olmus yapacak bisey yok, henuz erken bekleyip gorecegiz.
sayfalarca analiz kasmaya gerek yok; araziler peskes cekildi, tamamen surec tamamlaninca alayi siktir olup gidecek bi daha arasan da bulamayacaksin zaten. olan bu yillara oldu. otobus koltugu konforlu ucak gibi diyen gs baskani mi olur? allah hepiniz belasini versin amk kansizlari.
Takımının oynamaya çalıştığı futbolu konuşacağına, hala liverpool diyen malları görmemize neden olan takım.
Taraftarı böyle oldukça burnunun boktan çıkmayacağı aşikar. Şu takımın kadrosunun bir iki istisna oyuncu haricinde çöp olduğunun farkına varın artık.
maalesef bu yıl ilk 2 ye giremeyecek canım takimim...

ne diyelim sebep olanların allah tepesine meteor yağdırsin...
Dursun denen beceriksizin organizasyonuyla giderek anadolu takimina evrilmekte. Mal kacirir gibi anadolu takimindan hoca aliyoruz. Alinan adam da normal sartlarda bu kulupte calisicaksin deseler bir hafta kapinin onunde ac susuz yatacak kariyerde birisi.
Rikerinkle seviye o kadar dustu ki, tudora saldirinca taraftarin bi kismi yadirgamiyor.

Hos, olay hoca olayi da degil. Bu tasarrufcu yonetim goz gore gore takimi vasat ve alti oyuncularla dolduruyor. Ereninden tolgasina ahmetinden serdarina. Bunlar is yapmayacak adamlar diye demiyorum ama bu adamlarin cogunlugu olusturdugu takim aha iste anca bu kadar oluyor. Takimda fark yaratan, gol yapan 3 adam var. Bugun ikisi sahada yoktu. O yuzden bir puana basari olarak da bakilabilir.

Bir de sampiyonluk kovaliyormusuz. Guldurmeyin amk.
son maçta bir şeylerin düzeleceğinin sinyalini verdiğini düşünüyorum igor tudor'un.

dünkü rize maçına baktığımızda gözüme çarpan bazı gerçekler var.

mesela;

rize kötü top oynamadı. bir diğeri ise rizeli futbolcular özellikle rodrigues'e inanılmaz sert girdiler, hakem sadece faul çalmakla yetindi. mesela hangi oyunucu hatırlamıyorum ama defalarca faul yaptı rodrigues'e. bu adam kesinlikle sarıyı hak ediyordu ama maalesef kart görmedi.

sen kart vermezsen adamlar da faul yapa yapa yıldırır oyuncuyu. hatta kaç atağı faulle kestiler.

bugün beşiktaş galip gelse de ben şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum. bu hafta beşiktaş'ın berabere kalması ve haftaya galatasarayın beşiktaşı yenme ihtimalleri gerçekleşirse durumlar tamamen değişir. aradaki fark 2 ye iner.

he olur da haftaya beşiktaş'a yenilirsek o zaman şampiyonluk ihtimali çok zor.
dursun özbek ve avanesi varken maourinho gelse ne yazar ancelotti gelse ne yazar.
bjk yi yense ne olacak. gs bu oyuncu grubu ile deplasmanda mac falan kazanamaz. bence bjk'yide yenemez ama yense bile bjk'nin şampiyonlugunu engellemesi cok zor. bjk akhisar macı ile isi bitirdi.

tudor gelecek sezonu kurtarmak istiyorsa fizik olarak asınmıs yada sürekli sakatlanan tüm topcuları göndermeli. sneijder falan gönderecen, yerlerine tam saha basacak, rakibi bunaltacak ayagı sağlam topcular aldırması şart.

ha suda var, gs'nin basında bir yönetim yok, kulüp bosta dönüyor. dursun özbek ve tayfasına ver bakkal dükkanını 1 ayda kayyum'a devrolur, bu adamlar gs'yi yönetiyor. cok entresan. derinden cok işler dönüyor ama ne ise artık,

bjk'nin şampiyonlugu hayırlı olsun.
selçuk inan

sabri sarıoğlu

yasin öztekin

semih kaya

serdar aziz

ahmet çalık

ultraslan

levent nazifoğlu

dursun özbek

bu ve benzeri isimler galatasaray'ın marka değerine yıllardır büyük zararlar veriyor. bu isimlerin bir an evvel galatasaray'dan gitmesi gerek. bunların galatasaray'da işi ne?
bu ülkenin en büyük spor markasıdır.
neredeyse topunun oynadığı avrupa kupası maçından fazla tek başına avrupa'da maça çıkmış takımın 5-6 tane erteleme maçını örnek gösteren andavallar olmuş!
dursun özbek i eleştirenler bir zahmet ceplerinden 500 er lira çıkartıp hibe etsin galatasaray'a.

ulan adamlar enkaz devraldı,dursun özbek dediğiniz adam dünyanın parasını vermiş cebinden. fairplay'den ceza almamak için uğraşıyor, borçları sıfırlamak için uğraşıyor ama bizim mallar anca eleştirsin.

çok biliyorsanız siz de beşiktaş gibi vefa dersiniz, eliniz cebinize gider, sonra da konuşursunuz.

amk 5 kuruş takıma katkın olmasın, ama dursun özbek gitsin.
Beşiktaş maçında doğru 11 i bulması takdirde şikeci bjkyi zikertecek takimim. .

muslera
linnes
ahmet
hakan
carole
bruma (gerekirse serbest oynat)
selçuk
de jong
sneijder (açık alanlar yaratilmali)
poldi
eren... 4-4-2
taktik maktik yok bam bam bam..
4-4-1-1 oynamayı öğrenmesi gereken takım.
17 yıl önce avrupanın en büyük ikinci kupasını yani 'tenekeyi' alan spor kulübü.

galatasaray öyle büyüktür ki, leedsleri, monacoları, atleticoları, arsenalları geçerek aldığı kupaya, krasnodara elenen ezeli rakiplerinin teneke diyerek her yıl almaya çalışmalarını zevkle seyrettirir.

görsel
görsel
Kardeşim florya ya gidecek inşallah galatasaray kulübü kardeşimi seçer çocuk bildiğin snejder gibi ara paslar şutlar ne ararsan var çocukta yani kardeşimde inşallah seçerler ya.
başarısızlıklarını zenginlikleri ile örtmeye çalışanların her daim hakaretine maruz kalmış, maddi olarak şu an için kötü durumda olsa da paraya değil ruhuna aşık taraftarları tarafından asla terk edilmeyecek, futbolumuzun yüz aklarından, dünya kulüpler sıralamasnda birinci sıraya oturmuş tek türk takımı. Aynen kardeşim sana katılıyorum. Kıskananlar çatlasın.
Hangi ülkeye giderseniz gidin mutlaka bi Galatasaray hayranı bulursunuz ama Fenerbahçe taraftarı bulamazsanız hatta o takım da nerenin derseler şaşırmayın en büyük her zaman Galatasaray dir. Bunu unutmayin.
Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray yazar ne demişler büyük takımlar aldıkları kupalarla övünür. Küçük takımlar ise büyük takımları yendikleri maçlarla övünür. O yüzden kafanızı yormayın her zaman her yerde en büyük cimbom bi 6-0 iniz varya övünün durun bizim size geçirdiğimizin haddi hesabı yok saymakla bitmez. O yüzden ayağınızı denk alın. Yarın allah in izniyle Beşiktaş ı yenip ilk biraz daha yakınlasiriz onlar da ayağını denk almasını bilecekler hep federasyon ve hakemler sayesinde ilerliyorlar. Yoksa tirt lar. Bizim sabrı reyis onlaratek yeter.
Her yerde her zaman Galatasaray bağırın kardeşlerim sarıiiiiii kırmızı en büyük cimbom en büyük cimbom.
Puan farkını tek elle gösterebilme şansları var önlerinde bakalım başarabilecekler mi?
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026