bugün

/887
ya çok iyidir ya da berbattir. 110 yıldır bi ortasını tutturamadik şu işin amk..

Haziran ayindan beri bagriyoruz bu kadro artık iş yapmaz diye ama dinleyen kim.. neyse artık önümüzdeki yillara bakicaz.
Bu yıl bu takımdan bi cacık olmaz.

Takımın götü ayrı oynuyor başı ayrı oynuyor.

Takım taktiğinin ne üzerine kurulduğunu anlayan varsa aydinlatsin.

Defans patates, semih topçu değil, sabri ofansif yönünü geliştirdi ama defansif yönünü unuttu. Burak desen beceriksizin teki. Yok abi bu takımın birbirine uyumu sıfır, futbolcuların kimyasınin birbirleriyle alakaları yok. Herkes kafasına göre top oynamaya çalışıyor.

Valla takım cidden çok kötü ve bu çok daha kötüye gidecek. 2-3 hafta sonra istifa sesleri yükselir.
Ben kadromuzun iyi olduğunu düşünüyorum. Şampiyon olabiliriz tabii ki . Ama takımda ruh oldukça oluruz. Ve şuan ruh yok. Hamza hamzaoğlu her zaman sene sonu göreceğiz gibi açıklamalar yapmaz ama ben yinede güveniyorum.
perşembenin gelişi çarşambadan belliydi zaten , alınan 3 kupa da çok ciddi söylüyorum ki şansın ve rakiplerin yardımıyla kazanıldı

ligde fener ve beşiktaş son haftalarda 1-1 berabere kalmak yerine 1-0 kazansalar şampiyonlardı , hakan balta ve selçuk antep ve konya maçlarında 85'te gol atamasalardı şampiyon değildik , 33.hafta hiçbir umudu olmayan beşiktaş bile arena'da bize 3.5 attırdı , hamza resmen o maçta ne yapacağını şaşırdı allah'tan sahneye sneijder çıktı da olası bir şampiyonluk kaybının önüne geçti

bursa ile oynanan ztk maçını hatırlayın , 2 tane direkten dönen top ve burak'ın gününde olması bizi tuttu maçta , aman aman oynayıp yenmedik bursa'yı , süper kupa finali ise tam felaket , maçın üstüne yatmaya çalışan bir anadolu takımı görüntüsündeydik

özetle skorlar ve başarılar aldatıcı , takım mancini gittiğinden beri top oynamıyor , kadro ben yetersizim diye bas bas bağırıyor(du) sen gittin bir de melo , telles , bruma gibi önemli oyuncularını sattın , yerlerini de dolduramadın

yahu bir takım düşünün ki sahadaki en iyi oyuncusu real madrid altyapısından bedavaya alınan jose rodrgiuez olsun , pasları isabetli , her topa basıyor , en çok koşan oyuncumuz o , dikine top sürebiliyor adam tam box to box , ondan başka sahada gözüme batan adam yoktu , burak bal yapmayan arı , yasin eh işte ne iyi ne kötü , diğerlerini sayma zaten , takımdaki herkes gergin belli yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu , 3 kupalı takımın taraftarı fenerbahçe'ye ezik düştü şu 3 aylık süreçte , aziz yıldırım allem etti kullem etti bir şekilde koltuğunu korudu yine , ama bizim değişen yönetim tam facia amk , salı günü bombalar patlıyor diyorsun üstünden 15 salı geçiyor ortada bir şey yok , aldığın adam bile şu anda yatıyor amk beceriksizlik yüzünden

özetle bu sene boş tribünlere oynayacak takımdır , taraftar armaya küsmez ama takıma ve yönetime küser , ne zaman ki birileri siktir olup gider taraftar o zaman yerini alır , ha daha kötüsüyse taraftarın küsmeyip bizzat gelip kelle istemesidir , işte o zaman sıkıntı gerçekten çok büyük olur kulağı büyük aklı küçük başkan için.
içinde bir sürü erkek barındırdığından başka bir şeyin önemli olmadığı takım.
bu sezon kuşlara dert olmuş takımdır. lan size ne aq? ister şampiyon olurız ister küme düşeriz. biz 4 yerken de ligi 9. bitirirken de bu takımın yanındaydık şimdi mi arkasında durmayacağız.
yeni sezona kötü giren takımım. değerlendirme yazısı: http://oyunkurucu10numara...9/gergin-galatasaray.html
denge dengeoğlu sayesinde tüm dengeleri alt-üst olmuş takım.
sadece kötü bir dönemden geçmekte olan kulüp. zamanı gelince iyi futbol ve seri galibiyetler başlayacaktır. eğer bugün başarısız ise sorumlusu tek kişi değildir. inceleyelim.

1-) yönetim: gereken takviyeleri gerçekleştiremediği gibi 3 transferin yeterli olabileceği kadroya 5" den fazla futbolcu transfer etmesi, transferin son gününde kilit bir orta saha oyuncusunu gönderip yerini doldurması istenen futbolcunun evraklarını yetiştirememesi önemli hatalardır.

2-) teknik heyet: oyuna gerekli ve zamanında müdahaleler yapamamaktadır. sistemi tam olarak oturtamamıştır.

3-) kadro: yaş ortalaması yüksektir. genç, heyecanlı, koşan, alan savunmasına uygun, çalışkan isimlerin eksikliğini hissetmektedir.

4-) taraftar: tartışmasız olarak yapıcı eleştiri yöneltemeyen, iyi günde görünüp kötü günde kaybolan en çok taraftar galatasaray" da bulunmaktadır. vur derken öldürüyor, ölçü tutturamıyor, kötü günde kayboluyoruz, biz de kötü gidişatta pay sahibiyiz.

eğer şapkasını önüne koyup hatalarını kendi içinde düzeltmek için uğraşırsa bu takım iddiasını devam ettirir. seneye geniş çaplı bir revizyona gitmek ise şarttır.
real madrid karşısında çıkan ilk 11'in bir benzeri çıkmalıdır. hızlı pas trafiği ve kompakt alan darlatma ve kapatma.
ne yaparsak yapalım bu başkan bu teknik direktörle floryanın değirmeni dönmez. inşallah sıfır çekmeyiz.

Tanım: bir takım. Sonsuz sevdamız. Tek aşk
saf sevgi. hangi aşık sevmiştir yarini bizim seni sevdiğimiz gibi?
Bu sezon ne kadar bizi rezil etse de hiç bitmeyecek sevda. Kravatlılar gider atkililar kalir.
nerden başlasak, nasıl anlatsak

durumu şöyle özetleyelim,

takım batmaya yakın derecede borç içerisinde,
takımın yöneticileri, bir birine güvenmiyor, taraftar hiç birine güvenmiyor.
takım futbolcuları arasında en az ,bir birine bilenen üç farklı grup var.
takım hocaya güvenmiyor ve inanmıyor,
hoca da bazı oyunculara hiç güvenmiyor, her an kendisini satabileceklerini düşünüyor

e hadi hayırlısı olsun bundan sonrası ne diyelim.
ne kadar dalga geçilsede ,

son katıldığı 3 şampiyonlar liginde 2 kere gruptan çıkmıştır.önceki sene katıldığı şampiyonlar liginde sneijder ön libero ve melo defans oynadığı için fiyasko olması normaldi.

yani durum o kadarda kötü değil.

şimdi diğer takım taraftarlarına soruyorum en son ne zaman şampiyonlar ligine katılıp gruplardan çıkmıştınız?
zamanında milan, juventus, real madrid

gibi takımlarla oynarken,

"yeneriz abi ne olacak" diye düşündüğümüz,

şimdilerde ise büyük ihtimalle astana maçı için bile,

"ulan inşallah kaybetmeyiz" diyeceğimiz takımdır.

ne hale getirdiniz lan güzelim kulübü.

keşke zerre kadar utanmanız olsa da çekip gitseniz.
tuttugum takım. fakir benim gibi. şans yok aga.
bu akşam atletico madrid tarafından feci silkilecektir.
Umarım bugün dokuz yer.

Bir takım.
Biz 2 sene önce bu madrid'in real olanına 4 diye bağıran taraftardık.iste o takımı bu hale getirenler utansın.
Birazdan kobrayi salacak olan takım.
bıyıklının bi el atması gereken takım. temizlenecek çok adam var bu takımda.
köklü kulüp ama avrupa'nın büyük takımlarına karşı iyi değil. atletico madrid bu akşam maçı 7-0'da kazanabilirdi isteseydi.
hamza nin fantezilerine kurban gitmis takimim, bundan sonraki maclarda ilk 11 boyle olmali.

muslera

denayer chedjou hakan balta carole

selcuk olcan

sinan gumus sneijder y.oztekin

burak yilmaz

bu kadro ile ciksa pozisyon verirmi, yine verir ama attiginin iki kati daha fazla gol atar, hamza bu kadro bu kadar, bu kadronun ederi bu, ched cok kotu zamanda sakatlandi yazik oldu..
aynı filmi izlemettirmekten bıkmayan klüp. e yeter artık.
© copyright 2005 - 2026