bugün

/889
2 büyük şikeci + 15 yrd. Şikeci Anadolu kulübüyle "tek başına " mücadele eden dev takımım.

inanmayanlar için kanıtlar;
g.antep-bjk
mersin-bjk
fb-antalya..
fenerbahçe yenildi , beşiktaş bu beklerle ve kaleciyle ligi götüremez, trabzon'un hali zaten belli.

hayırlı olsun, şampi...

yasin soldan, sinan sağdan götürürüz.olm bedavaya adamlar aldık yine şampiyonuz lan haha.
o kadar fırtınalar koparıldığı halde, işte mükemmel kadrolu fenerbahçe, lige tarihinin en iyi başlangıçlarından birini yapan beşiktaş vs denirken, bugün bir bakıyoruz en kötü galatasaray bu haliyle yine sadece 2 puan geride kalmış. şampiyonlar ligini söylemiyorum zira zaten atletico madrid'e evinde bile yenilmek gayet olağan sonuç. tabi iyi mi oynuyoruz, kesinlikle hayır ama zaten geçen sene başta olmak üzere uzun süredir iyi oynamıyoruz ama bir şekilde futbol şansı mı yoksa gerçekten büyüklüğün verdiği özgüven mi, bir şekilde toparlıyoruz.
evindeki mersin ve osmanlı maçlarını kazansa 3 puan ile liderdi.

Çok mu zordu ?
taraftarını kanser eden,ya harikalar yaratan ya da tavşanlı linyitspordan hallice top oynayan,yönetiminde çok garip şeyler dönen gönlümü verdiğim bir garip takım.
görsel
bekle size de arkadan saplayacak takım.
Bazi galatasarayli arkadaslari şaşırtan takımmış puan durumuna baktiginda. Tosunum benim fenerbahçe'nin ilk 5 haftada girdiği gol pozisyonuna sadece osmanlı maçında girdi bu takim 3 puan kaybetti, mersin maçında burak yilmaz altipasin icinden 3 gol kacirdi 2 puan kaybetti. Hepsini geçtim de Şaşırıp boyle kucumsemek falan olmuyo guzel kardeşim.

Not: aşığıyım.
Ölüsü şampiyonluğu alır.
bugün günlerden galatasaray!
(bkz: o sene bu sene son kupa müzeye)
Tek aşk tek sevda.
Umarım Hamza bey bugün beni kanser etmez ve umut bulut gibi kazma bir topçuyu oynatmaz
Yosma bjk ile şikeci fenerin hevesini kursağında bırakan takımım..

not:girdimi ulan Bilal kısanın borusu...
kazakistan'da puan bırakmış takımdır. üzülüyorum arkadaş ülke puanına, galatasaray kulübünün adının zedelenmesine ama şunu da düşünmeden edemiyorum her yıl şampiyonlar ligine gidiyorsun milyonlarca euro para giriyor kasana o parayı yöneticiler götlerine mi sokuyor? Avrupa'ya daha fazla ehemmiyet göstermeli kulüplerimiz ülke içindeki başarılar bu sınırlarda kalır lakin yurtdışında yakalanabilecek bir başarı ülke futbolunu üst seviyelere çekecektir.

not:elazığspor.

edit: kazakistan'da puan bırakmayan takım.

edit2: ne eksiliyorsun ibinetor yalan mı söylediklerim iyi temennilerde bulunuyoruz. holigan duygularınızı sikeyim.

edit3: alın aq 2*2.
benficanin atleticoyu deplasmanda devirmesi ile gruptan cikma sansi iyice zora giren takimim, gruptan cikabilmesi icin benficayi iki macta da yenmek zorundadir, kaldi ki astana da bile 3 puani koruyamayan takm gruptan 3. lukle cikarsa taraftar cok ta uzulmemelidir.
gerçekçi olup 3. hedeflememiz gereken takımım.
Tartışmasız TÜRKiYE nin en iyi takımı istatistiklere bakın yeter.
an itibari ile sabahın dördü. astana maçından sonra hiç çekilir gibi değil. son dakika sabri'yi oyuna sokmanın mantığını bilen biri açıklasın lütfen. neyse ya... canın sağolsun cimbomum. yaşattığın sevinçlerle bir süre daha avunmaya devam.
Yönetim ve hamza hocanın istifa etmesi gereken kulüp.

Bugün benim ile " dandini dandini astana" diye dalga geçtiler.
ilgilienen arkadaşlar için Onkolog tavsiye edebilirim .
Adettendir : BJK
astana maçı için atkısına iddiaya girdim, malum kış geldi. o kadar güvendim ki ikili ihtimali arkadaşıma verdim. astana ve beraberlik onundu, galibiyet benim. maalesef ki atkıyı kaybettim, üstelik atkı borçlandım.
herşeye her sonuca rağmen son sözümüz hep galatasaray. bugünde hergün olduğu gibi galatasaray.
Adamsınız.
boratın takımına yenilmenizi isterdim.
dedik ama anlatamadık.

bu defa yabancı oyuncuların hoca göndereceği takım olacaktır muhtemelen.

haklılar mı? master degree.
© copyright 2005 - 2026