/888
yalancı bir başkanla başı belada...
Bu yaşananlar bizim beynini siktigim taraftara az bile. Ünal aysal gibi bir başkanın başını yediniz. Siz hak ettiniz bunu.
1905 yılında ali sami bey tarafından kurulan, asıl amacı türk olmayan takımları yenmek olan türk takımıdır.
simgesi aslandır. renkleri sarı ve kırmızıdan oluşur. ek renkleri olarakta siyah ve beyaz renkleri bulunan takımdır.
Durup durup boş a4 olayı aklıma geliyor gülüyorum amk sebepsiz yere.

Hayır bursasporluyum, heriflerle bir alıp veremediğim de yok ama komik lan. Bizim salaklar yapsa da gülerdim.

Boş a4 ne lan ahahahaha...
sayın sayısız sığır salak yöneticilerimiz efendi efendi istifa eder misiniz lütfen!
hala daha bu lise mezunlar derneğinden medet umanlar var. beyler bu kulüp ya halka açılarak ya da milyarder birine satılırsa daha iyi bir şekilde yönetilir. yoksa bu dedeler taraftarı daha çok sömürür.
açıkçası bir galatasaraylı olarak bu namussuzlara para kaptırmam. renkdaşlara da tavsiyem bu lise vesayetine karşı sesleri yükseltmeleridir. aynı filmi izlemekten hala sıkılmadık mı?
sabri ve umut'u kesmemek için transferde skandala imza atıp rezil olmayı göze almış bir yönetime sahip olduklarını düşünen bir taraftar grubuna sahip takım. ulan böyle gülmedim ben. sanarsın dani alves ile neymar'ı kesmemek için bu hamle yapıldı. bunu ciddi düşünen biriyle oturup futbol mu konuşacağız? lan git. evet.
Bıktım.

Doğuştan galatasaraylı olarak söylüyorum. Bu takımın borcundan da liseli boklarından da bıktım. Sayısız sevinç yaratan takımım ile gurur duyuyorum. Ama ne zaman iyi gitse sıçmayı hep başardı. Yıldım.

Çünkü Türkiye gibi Vie ülkeye fazla bu takım. Arazisinden de Fatih'inden de bilmem Nesinden de bıktım.

Yokum. Artık her sene yaptığım minimum 1000 TL katkı yapmıyorum.

Başarılar...
Şampiyonlar ligini kazanma potansiyeli olan ancak o potansiyelin 5 te 1 ini ancak kullanan takımım.şampiyonlar ligine doğrudan katılıyosun ama sen hala göğsüne sponsor bulamamışsın yıllardır konuşulan riva arazi projeleri galatasarayı coşturacak lafını nerdeyse her gelen yönetim söylüyo ama daha yapabilen yok haldun üstünel gibi futbolu bilen bu takıma en sevilen transferleri zamaninda yapmış biri kimsenin listesine girmiyo (ya da istemiyo) elinde bursadan daha fazla imkan olmasına rağmen sen 4 5 senede 1 2 tane de kadronda yer alabilecek seviyede oyuncu çıkartıyorsun (bakin arda gibi deģil emre çolak semih diyelim daha çok) resmen klüp oligarşiyle yönetiliyo ve bu grubun kim olduğuda belli zaten kısacası rıdvan dilmenin tabiriyle galatasarayı 300 basabilecek arabasi var ama 70 80 le gidiyo bide kendi kendine hız sınırı koyduruyo ffp felan başına bela ederek aradada vitesi 3 ten 1 çekiyo ki o süreçleri hatırlatmaya gerek bile duymuyorum culio stancular mesela bir tanesi.
O kadar kötü yönetiliyor ki ;

uzun süredir evde kullandığım 3 yıldızlı galatasaray ev terliğimi, 3 ay önce haziran ayında, 4 yıldızlısı çıksın o zaman değiştiririm kararı almıştım. Hatta temmuz ayı içerisindeki doğum günümde eşimden istemiştim. Eylül geldi halen üretilmedi. terliği geçtim 4 yıldızlı bir kaç t-shirt haricinde mağazalarda ürün yok.
https://www.youtube.com/watch?v=H4qmdWK3lOQ
bir transfer bile yapmayı beceremeyen ezik spor kulübü.
Sikeyim transferini imzasini, senden soğuduğum gün öleyim.
beceriksiz yöneticiler ve hocalar elinde kaç senedir yerlerde sürünen kulüp. bakmayın öyle 4. yıldıza 3 kupaya. avrupa da dört dörtlük oynadık geçen sene.
türkiyenin en büyüğü.
Bin bir sıkıntı sorunun içinde yüzümü güldürensin.
en sevilmeyen takımdır. evet.
en asil renklerin takımıdır.
Takımdaki çeteler, çöpler mutlaka gönderilecektir. Onları gönderen hoca ne güzel hoca, Onları gönderen yönetim ne güzel bir yönetimdir.
Çocukluğumdan beri gönül verdiğim takımdır.
(bkz: Aşk)
(bkz: şak)
Fenerbahçemizin her zaman şak diye geçirdiği takım.
Günaydın aslanlar,bugün günlerden Galatasaray...
Tutun pişman olmazsiniz yıllardır memnunum .6 yasindan beri.
ya çok iyidir ya da berbattir. 110 yıldır bi ortasını tutturamadik şu işin amk..

Haziran ayindan beri bagriyoruz bu kadro artık iş yapmaz diye ama dinleyen kim.. neyse artık önümüzdeki yillara bakicaz.
© copyright 2005 - 2026