bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- sarapci koala73
- salih mirzabeyoğlu5
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- radyo mavi2
- rafael leao31
- ben geldim naneler8
- sözlük yazarlarının nahları9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- arkadaşlar hesabı silicem14
- para harcamayı sever misiniz6
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- birader bay beyler3
- futbol9
- hayatı dar eden aile4
- tai lung36
- bir şey soracağım5
- melih gökçek6
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- fenerbahçe23
- günün sözü24
- galatasaray8
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- velvet23
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- s'i l v'e r m'i s t4
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- victor osimhen3
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- uyumayın konuşalım3
- türkiye18
- anna faris2
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- osuruk kokusu3
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- insanların kötü olması2
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- mauro icardi5
Bu yıl sampiyonlar liginde ve annemizin liginde iki farklı galatasaray olacak ligde çok zaman sallayan ama clde umulmadık sonuçlar alacak olan bir galatasaray izleyecez bu şimdiden gözükebiliyor zaten birde şu sneijder in kafayı rahatlatırlarsa takımın ivmeside yukarı doğru çıkar zaten.
Muslera-carole chedjou hakan sabri-melo selcuk-podolski sneijder yasin-burak 11 ile konyaspor karsisina cikmasi gereken takimim, hamza hoca yine fantazi denerse malesef taraftar, yonetime ve kendisine cesitli fantaziler denemek isteyecek.
carole, rodriguez ve denayer 3 maç arka arkaya forma giysin bir daha alamazsın zaten de bizim vasat yerli sevici hoca ne yapar bilinmez!
iyi günde kötü günde biricik aşkımız. değil 14 yıl, 14 asır şampiyon olmasa yine de galatasaray.
Mali AÇıdan Türkiye nin Yunanistan ı. 1 ay sonra saraya Çıkıp borcumuza bir Çare padişahım diyeceklerdir. Yalaklar kulübü.
Bu sene yarınki sınava 'şimdi yatayım sabah erken kalkıp Çalışırım' diyen Çocuk Galatasaray ise günü güne ders Çalışan Çocuk FenerbahÇe'dir. Galatasaraylıyım, hiÇ bir takıma düşmalığım da yoktur ancak insan üzülüyor rakiplerinden geri kalınca.
isterse küme düşsün taraftarının yalnız bırakmayacağı takım. 14 sene şampiyon olamamayı da gördü bu taraftar , yine olsun yine yaparız. bunu aşağıda yazdıklarımın savunması olarak yazıyorum. yarın öbür gün refere edilmesin diye.
bu takımı sahipsiz sanan , her dediğini dikta edecek , maneviyatı sikip atıp maddiyata yönelecek yöneticilere de dur demesini biliriz , bilmeliyiz de. vizyon sahibi olmayan abi kardeşler yine iş başında.
felipe melo: geldiğinden beri artıları ve eksileri tartışılsa artılrıları ağır basar. gitmesi gerekiyorsa gider. yönetim ve hoca istemezse yine gider , eyvallah. ama yerine ikamesi olmayan ve o bölgeye adam akıllı bir takviyesi yapılmayan adam transferin son gününde gönderilmez. bu bir hatadır ve galatasaray gibi bir klübün yöneticilileri bunu yapamaz.
yeni alınan sağ bek: adı çok zor google dan aratmaya üşendim. evet eleman iyi , birçok maçını da izledim. ama son zamanlarda yaşadığı sakatlık , taraftarla sürekli papaz olma durumu , taraftara döner dürüm fırlatma gibi birçok olay. bu adam sürpriz yumurtadır. son anda bu hatayı yapamazsın. yaparsan götünde patlayabilir.
umarım yönetim haklıdır. eğer haklı çıkıp beni göt edecekse razıyım.
bu takımı sahipsiz sanan , her dediğini dikta edecek , maneviyatı sikip atıp maddiyata yönelecek yöneticilere de dur demesini biliriz , bilmeliyiz de. vizyon sahibi olmayan abi kardeşler yine iş başında.
felipe melo: geldiğinden beri artıları ve eksileri tartışılsa artılrıları ağır basar. gitmesi gerekiyorsa gider. yönetim ve hoca istemezse yine gider , eyvallah. ama yerine ikamesi olmayan ve o bölgeye adam akıllı bir takviyesi yapılmayan adam transferin son gününde gönderilmez. bu bir hatadır ve galatasaray gibi bir klübün yöneticilileri bunu yapamaz.
yeni alınan sağ bek: adı çok zor google dan aratmaya üşendim. evet eleman iyi , birçok maçını da izledim. ama son zamanlarda yaşadığı sakatlık , taraftarla sürekli papaz olma durumu , taraftara döner dürüm fırlatma gibi birçok olay. bu adam sürpriz yumurtadır. son anda bu hatayı yapamazsın. yaparsan götünde patlayabilir.
umarım yönetim haklıdır. eğer haklı çıkıp beni göt edecekse razıyım.
ibrahimovic konusunu yalanlamamalarina kizmiyorum. Bir sekilde cimbomumuz gundem oldu. iyi kotu fark etmez. Biz heveslendik, ote taraf lan gelir mi diye gerildi falan. Heyecan oldu.
Fakkaaat, aga bu mali konular nedir ne degildir bunlarin aciklanmasi lazim. Taraftar yeminle yonetimden daha ilgili lan teknik ve idari konulara. Bari mali tablolari da ortaya koyun, taraftar sponsoru da, transferi de butceye gore ayarlayip koysun onunuze. Valla daha cok icraat goruruz.
Gs muhabirleri bile borc durumunu, ffp konusunu tam olarak bilmiyor. Ben kulubun batik durumda olduguna inanmiyorum. Hele de besiktastan zorda oldugumuza kesinlikle inanmiyorum. Dort senede ne kadar cikti olduysa bir o kadar girdi oldu. Borclanmayan kulup zaten yok. Hee, mesele satmadan alamamaksa o da yonetimin beceriksizligidir. Sowu 17ye okuturlarken sen uc bes adam satamiyorsan beceriksizin onde gidenisindir. Pandev, cemali, amrabat, dany belki semih, olcan uc bes neyse satilamaz miydi aq. Bire ikiye bakmadan bunlari okutup hic bonservis vermeden iki uc net transfer yapilirdi. Bunun ffp ile alakasi yok. Tamamen capsizlik.
Lan her seyi gectim, trabzon batmiyor da galatasaray nasil batiyor aq.
Fakkaaat, aga bu mali konular nedir ne degildir bunlarin aciklanmasi lazim. Taraftar yeminle yonetimden daha ilgili lan teknik ve idari konulara. Bari mali tablolari da ortaya koyun, taraftar sponsoru da, transferi de butceye gore ayarlayip koysun onunuze. Valla daha cok icraat goruruz.
Gs muhabirleri bile borc durumunu, ffp konusunu tam olarak bilmiyor. Ben kulubun batik durumda olduguna inanmiyorum. Hele de besiktastan zorda oldugumuza kesinlikle inanmiyorum. Dort senede ne kadar cikti olduysa bir o kadar girdi oldu. Borclanmayan kulup zaten yok. Hee, mesele satmadan alamamaksa o da yonetimin beceriksizligidir. Sowu 17ye okuturlarken sen uc bes adam satamiyorsan beceriksizin onde gidenisindir. Pandev, cemali, amrabat, dany belki semih, olcan uc bes neyse satilamaz miydi aq. Bire ikiye bakmadan bunlari okutup hic bonservis vermeden iki uc net transfer yapilirdi. Bunun ffp ile alakasi yok. Tamamen capsizlik.
Lan her seyi gectim, trabzon batmiyor da galatasaray nasil batiyor aq.
bu sene yine ve yeniden bizleri kemoterapiye sokacak takım.
Sağbekin kralını aldı
stoperde danayeri aldı
ama forvet yok.
yani umut,Burak,podolskiye talim.
ulan ibra gelecek diye kandırdı dursun bizi..
stoperde danayeri aldı
ama forvet yok.
yani umut,Burak,podolskiye talim.
ulan ibra gelecek diye kandırdı dursun bizi..
dursun özbek tarafından içi boşaltılacak! ha, transfer yapmazsın anlarım, sorun değil! ama yalanlar atıp, salı günü bomba patlayacak deyip deyip ibra gelecek deyip taraftarı aklı sıra kandırmaya çalışmak affedilecek değil!
Bu sene rakiplerinden geride kalan takım. Hem yönetim hemde teknik olarak bu eksiği hissedecektir.
Verilen sözler yerine getirilmedi ve taraftar herzamanki gibi mağdur kaldı. Unutmayın yönetim gelip geçicidir.Taraftar daima aynıdır. Ama biz bunları söylerken bu gsli kardeşlerimiz "Ünal başgan,zuhahah paraya bak be,bizde sorun değil alırız hepsini" gibi konuşup bugünleri unuttular.ne ekersen onu biçersin sözünün tekrardan hayata geçtiğini gördük.
Verilen sözler yerine getirilmedi ve taraftar herzamanki gibi mağdur kaldı. Unutmayın yönetim gelip geçicidir.Taraftar daima aynıdır. Ama biz bunları söylerken bu gsli kardeşlerimiz "Ünal başgan,zuhahah paraya bak be,bizde sorun değil alırız hepsini" gibi konuşup bugünleri unuttular.ne ekersen onu biçersin sözünün tekrardan hayata geçtiğini gördük.
Üniversitesine bayıldığım takım.
Sanırım çoğu galatasaraylı benle aynı fikirdedir.Şampiyonlar liginde işleri çok zor.3.olsalar yeter diye düşünüyorum.
eğer başarısız olunursa bu dursun özbek kaçacak delik arar benden söylemesi... melo gibi adamı elde tutmamak büyük bir başarısızlık ve aymazlık örneğidir...
Denge dengeoğlu,umut bulut , olcan, sabrı gidene kadar hiçbir yenilgisine üzülmeyeceğim takımım.
Acilen başındaki başkandan kurtulması gereken takımım. Son dönemde bi kulüp hiç mi adam akıllı birini başkan seçemez.
Taraftarının %20si mal olan takımım.
Tabi bu oran kuşlarda daha fazla.
Tabi bu oran kuşlarda daha fazla.
sözlükte ergenlerin desteklediği takım. evet.
Yönetimi ve teknik direktörü sezon sonunu göremeyecek olan takım.
açık ve net, iyi yönetilemeyen kulüp. kevin grosskreutz skandalından sonra şampiyonlar liginde hangi takıma nasıl mağlup oluruz düşünmek bile istemiyorum. bomba patlatacağız diyorlar, haftalar geçiyor, sağa sola harcayacak paramız yok diyorlar, nokta atışı yapacağız diyorlar, daha oyuncuyu alamadan kritik oyuncuları gönderiyorlar, tam son dakikada nokta atışı yaptılar diyoruz, onu da beceremiyorlar. ne duygun yarsuvat, ne dursun özbek; iki dönemdir rezaletler ile yönetiliyoruz. teknik direktörü desen, fatih terim'den sonra ayrı bir facia. ilginç ilginç adamlara "evlat" deyip milyon dolarları yediriyorlar. türkiye'nin en köklü, en donanımlı eğitim kurumundan bu kadar vizyonsuz ve ahmak adamlar nasıl çıkıyor hiç anlamıyorum.
Bi transferi bile beceremeyen takımdır. Fifa'nın dediğine göre galatasaraydan gelen evrakların tamamı boş ve imzasızmış. Komedi ya rezillik.
Tuttuğum takımdır. NE olursa olsun heryerde GALATASARAY.
yönetimi maldır orası net. aslında kemer sıkma politikalarını takdir ediyorum ama medya-p.r. felan ve genel anlamda kulüp yönetimi konusunda çok tecrübesizler amk...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar