/887
boratın takımına yenilmenizi isterdim.
dedik ama anlatamadık.

bu defa yabancı oyuncuların hoca göndereceği takım olacaktır muhtemelen.

haklılar mı? master degree.
girdiği kısır sarmaldan kurtulamayacak gibi gözüken camia.

hamza hoca sezonu bitiremeyecek gibi duruyor. dursun da yeni sezonu göremez gibi. kaç senedir üst üste hem farklı teknik adam hem de farklı başkanla sezona başladığımızı harbi diyorum unuttum. bu sezonu geçtim önümüzdeki sezona da yine farklı isimlerle başlayacağız ki görünen de o.

sadece bu yüzden hamza hamzaoğlu başarılı olmasını diliyor, şaşırmak istiyorum belki de. ama o da sırtlanların çok etkisinde kalmış bir halde. takımla yeteri kadar ilgili değil gibi. onu geldiği günden beri çekmek istedikleri tuzağa düşmüş gibi. bunun aşırı yalnız bırakılmasıyla da alakası var elbette.

camianın geneline bakınca kim giderse gitsin kim gelirse gelsin bizlerin yine aynı şeylerden bahsedip yine aynı şeyler hakkında dert yanacağımız o kadar belli ki. uzun vadede beklediğim hiç sıradışı bir sürpriz yok açıkçası.
Pirekazi nin orta sahaden gol attigi takımdır. Benim için artik gs vardir. Her insan gs li doğmaz ama eninde sonunda gs li olur.
renkleri sarı kırmızı olan şampiyon takım.
Kötü bir taraftar profiline kavuşmakta olan kulüp.
Bir kulüp kötü dönemden geçebilir, uzun süre şampiyonluğun uzağında kalabilir ama büyüklüğünü yitirmez. Ancak Galatasaray taraftarı takımını sadece iyi günde hatırlamaya başladı. Kötü bir taraftar olmaya başladık.
Arkadaş, şike soruşturması geçiren, yıldızlarını kaybeden kulüpler bugün şampiyonluğa oynuyorsa Galatasaray da zamanı gelecek şampiyonluğa oynayacak, 11'i en az 6 Yıldızdan oluşacak. Güzel sezonlar gelecek.
Konu başka: Galatasaray taraftarı her geçen sene daha tahammülsüz, sabırsız olmaya, kötü, zor günde kaybolmaya başladı.
Tamam, yönetim, hoca, kadro hatalar yapıyor ama Galatasaray taraftarı da giderek kulübüne karşı daha az tahammülsüz ve sabırsız oluyor. Çoğumuz taraftarlık açısından sınıfta kaldık. Bu bir gerçek...
lider geliyor lider yar ele yar ele!! lider geliyor lider yar ele yar!

not: kriz bizim göbek adımız ulan!
(bkz: her zaman her yerde en büyük cimbom)
2-3 tane transfer yaparsa, şampiyon olur rahat.

fenerde teknik direktör yok zaten, trabzon formu bitti, osmanlı falanda düşüşte.
Başakşehir, Galatasaray'ı maç sonunda staddan Sezen Aksu'nun "Eller günahkar" şarkısı ile uğurlasın.
ezmiştir. böyle oynayın tribünleri yakalım. nihayet lideriz.
önce 19 eylül 2015 trabzonspor galatasaray maçında sonra da 3 ekim 2015 medipol başakşehir galatasaray maçında 3 puan alması hakem ''eli'' ile sağlanmış olan takım.

bu sezon tiyatro erken başladı.

5. hafta trabzon'da, avni aker'de, türkiye'Nin sözde en iyi hakemi denayer'in ceza sahası içindeki elle topa olan müdahalesine penaltı çalamadı. 7. haftaya geldiğimizde galatasaray'ın ilk golü olan ve galibiyet sürecini lehte hızlandıracak olan podolski golünün öncesinde top podolski'nin kendisine avantaj sağlayacak şekilde eline çarpmasıyla birlikte hakem devam kararı verdi ve şutun ardından gol geldi.

daha ligin başında hakemlerce bu şekilde desteklenerek 6 puanı bedavadan cebine indiren galatasaray'ın yolu harbiden de çok açık gözüküyor.

hakemler birilerini doğruyor, ama birilerinin de önünü açıyor.
bu tiyatro türünü de ilk defa görüyorum!

ek: (bkz: hamza hamzaoğlu/#29650537)
hakemler sayesinde daha 8. Haftadan iki galibiyet bir beraberlik almış takım.
Komik saldırılara maruz kalan kulüp. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor: bu takımlar ve süper ligdeki her takım lehine hakem hataları yapılmıştır.
Sanki diğer kulüpler hiç hakem hatasıyla puan kazanmamış gibi sadece Galatasaray' ı suçlamak yanlış olur.
Adalet arıyorsak önce kendi hatalarımızı göreceğiz. Kendi hatanı göremeyip başkasını eleştirince insanların öz eleştiri yapası da gelmiyor.
allah cidden bu kulübün belasını versin. yahu bu kadar kayrılan, lehinde bu kadar şaibeler olan başka bir takım var mı allah aşkına? kötü gidişatını engellemek için bariz hatalar yapılıyor her maçta. sene başından beri kaç puanı bedavadan cebe indirdi.

(bkz: süper lig 2015 2016 sezonu gs lehine şaibeler)
evveli konuşmaya gerek yok. bu sene hali içler acısı. ne diyeli Allah acısın
https://pbs.twimg.com/media/CQaa_55WIAAEcWJ.jpg

(bkz: 3 ekim 2015 istanbul başakşehir galatasaray maçı)

ekmek çıkmaz troller.
süper lig'te ölüsü bile lider olan takım...
3 farklı maçta topladığı 7 haksız puanla birlikte liderlik koltuğuna oturmuş takım. ölüsü lidermişmiş. ulan +7 puan hediye edildikten sonra bir zahmet lider oluversin artık.
ibne gibin puşt gibin bir kulüp.
sayıları yüzleri geçmeyen bir grup jakoben kılıklı heriflerin, küçük olsun bizim olsun cu ların yönettiği, lise ci lerin etkisinde kalmış türkiye nin hem yurt içi hem yurt dışında gelmiş geçmiç en başarılı, en büyük ve en çok taraftara sahip kulübü.
durum kötü,

galibiyet hatta son bir-iki galibiyet aldatmasın, sanki dağılmak için son parça kalmış pamuk ipliğinin kopmasını bekler bir durumda,
nedenleri çok ama uzatmayacağım.

ilk devreyi çok iyi bitirmeyeceğini ve maalesef hamza hocanın ikinci devreyi görmeyeceğini tahmin ediyorum.
ölmüş bitmiş yanmış sönmüş denilen sezonda, çokta iyi olmayan bir futbolla ligde 7 hafta sonunda milyon eurolar harcayan ezeli rakibiyle aynı puanda olup, lig liderinden 2 puan geride 2.sıradadır.
şike değil alın teri ile kazanan winner takım.
avrupadan men yemeyelim ama insallah transfer yasagi cezasi verirler, bunu coktan hakettik, zaten transfer yapmayida bilmiyoruz,

versinlerki bizim mallar bitik yildizlara, jem paul karacanlara, bilal kisalara para verecegine genclere yonelir sinan gumus gibi diger gencleri kazaniriz.
© copyright 2005 - 2026