bugün

/889
görsel

(bkz: şampiyon)
son birkaç sezondur çoğu taraftarının iyi gün taraftarı, sabırsız ve tahammülsüz sıfatlarını hak ettiği, sadece rakipleriyle değil aynı zamanda çoğu taraftarının sabırsız ve tahammülsüz yapısıyla da savaşmak zorunda kalan kulüp.
ne yazık ki bir galatasaraylı olarak galatasaray" ın galibiyette gözüken, mağlubiyette kaybolan, daha takıma yeni gelmiş futbolcuyu, teknik direktörü resmi maça çıkmadan acımasızca eleştiren, yönetimlere ve gidişata destek vermeyen bir taraftar profilinin öne çıktığını söylemek zorundayım.
daha önce " galatasaray taraftarı" nın çoğu iyi gün taraftarıdır " diyene kızardım ancak bugün çoğuna hak veriyorum. öyle tahammülsüz, öyle sabırsız bir kesim oluştu ki, daha geçen sene dünya kupası şampiyonluğu yaşamış futbolcunun transferine bile yüz ekşitiyor. yeni gelen yönetimi, iki kupaya takımı taşımış hocayı yerden yere vuruyor hemen. hak ettiği krediyi vermiyor.
bu sene gerçekten seven taraftarının, iyi gün taraftarı, sabırsız ve tahammülsüz taraftarına karşı ciddi bir sınav vereceği kulüptür. başarılı da olacak olsa, başarısız da olacak olsa gerçekten galatasaray" ı seven eleştirisini ölçülü ve saygıyla yapacak, galatasaray için çaba gösteren futbolcuya " çöp " ve " kazma " gibi üzücü tabirler kullanmaktan kaçınacak ve desteğini takım şampiyon da olsa 8. de olsa, şampiyonlar liginde çeyrek final de oynasa gruptan çıkamasa da devam ettirecektir.
bir tane galatasaray vardır ve rakip takım iki tane ünlü futbolcu transfer ettiği için galatasaray" ı yerden yere vurmak galatasaray" ı seven birinin yapmaması gerekendir. sabretmeli, beklemeli, başarısızlık olursa da ölçülü eleştirmeliyiz. bu teknik direktör ve kadro bu desteği hak ediyor.
özellikle yeni nesil bir kısım taraftarında bir şımarıklık, bir çiğlik olan kulüptür. bu doğru.

ancak kar kış, yağmur çamur demeden seyrantepe gibi garip ötesi bir yerde sırf devlet havasını atsın diye stada haldır haldır yürüyen insanlara iyi gün taraftarı demek doğru değil.

son şampiyonluk herkesten önce taraftarının payı var bir kere, bunu söylemek lazım.

onun dışında tabi ki yersiz eleştiriler, yıpratmalar olmasın eyvallah ama büyük başın derdi de büyük olur derler. birtakım eleştirinin taraftarla falan alakası yok, böyle kulüplerde olur bunlar.

mesela beşiktaş da büyük takım olarak görülür ama kaç senedir şampiyon olmuyor, taraftarı da unutmuştur. kimse çıkıp hayırdır diyor mu? siktirin gidin diyor mu? demiyor.

öyle olunca da 20 yılda 3 defa şampiyon olup, 2.yıldızda kalıyorsun. bu kulüp kimliğiyle alakalı bir şey. adam baştan söylemiş sevinmek için sevmedim diye.

bu adamın antreman sahası basacak hali yok.

ama galatasaray'da işler böyle yürümez, yürüyemez. çünkü çıta belli bir yere çıkmıştır bir kere. artık ordan dönemezsin. dönersen bitişe gider.

fenerbahçe'de de durum keza aynı şekilde.

bu tepkiler zaten bence bir şey de değil. geçen seneki şampiyonluk kazanılmasa şu an bütün yönetime patates sıçırtırlardı. 2 tweet atıyor şimdi altı üstü millet.

e boğazından kesip takıma harcayan adamın da o kadar artisliği olur.
şöyle mallıkları var eray gibi yekta gibi olcan gibi umut gibi vasat adamları gönderebileceğini sanan bir taraftar güruhu var. Lan o adamlar gider mi? Üzerine para versen dövsen sövsen yine gitmezler. Bak Fener'e gönderebilmek için sözleşme sonunu beklediler. Kim alacak sizin Eray'ınızı Sercan Yıldırım'ı amk.
Mikrofon gördü mü dayanamayan Kulüp yöneticilerine sahip camia.

Hocasından, başkanına, menajerine kadar kim nerde kamera-mikrofon ikilisini gördü mü demeç veriyor. Doğal olarak da konuş konuş bir yerde saçmalamaya başlıyorlar.

Sonra da tabi iyi gün taraftarına malzeme çıkıyor.

Bir ara ihoo da aynı şeyi yapıyordu. Nerdeyse güvenlik kamerasına bile konuşuyordu ki arkasındaki büyük kamuoyu desteğini böyle saçma sapan konuşa konuşa kaybetmişti.

Bizimkilerin (fb'nin) iyi tarafı bu. Çok gerekmedikçe basın toplantısı dışında, maç sonları dışında konuşmuyorlar. Arada kulübün tv'sin de bazı futbolcularla kampta röportaj yapılıyor. Çok ekstrem bir durum olursa da kulübün kendisi basın açıklamasında bulunur, o mesele kökten haledilir. Kurumsallık bunu gerektirir.
Udinese ile hazırlık maçında olay çıkartan taraftarları olan kulüp. Kulüple hicbir sorunum yok da bu taraftarlar gerçekten utanç verici hareket yapıyorlar. Geri zekalılar kendi kalecilerine filan meşale atıyorlar.
25 temmuz 2015 tarihinde de santrafor transferi yapmamıştir.
Hazirlik macinda maci tatil ettirebilecek taraftara sahip kluptur.
26 temmuz 2015 tarihinde de santrafor transferi yapmamıştır.
Ruhumuz tek burcumuz.
Ne olur çıkmayın biraz ... geçelim.
Adam akıllı bi transfer yapın artık amk dedirten takımım. Elle tutulur gözle görülür tek transferimiz podolski. Bu kadroyla şampiyonlar ligi'nde ol-maz. Bu kadar net. Yönetim göremiyor mu bunu amk anlamıyorum ki.
real madrid altyapısından çıkmış oyuncuyu kadrosuna katan spor kulübü.
gerçi analizde pek bir iyi bahsedilmemiş ama burası türkiye, hiç belli olmaz ne olacağı..
http://abcspor.com/galata...transferi-jose-rodriguez/
27 temmuz 2015 tarihinde de santrafor transferi yapmamıştır.
Nice'den 4 yiyerek eski günlere dönme mesajı veren takım.
Nice maçındaki mağlubiyet umarım hayırlı olur da gerekli transferleri yapar ve çöpleri takımdan gönderir!
elin itleri konuşsun boş boş... sonunda tarih hep bizi yazar başarıda!
gsli olmama rağmen nice maçında 4-0 yenilmemize seviniyorum umarım gerekli dersler alınır ve sağlam 2 orta saha , sag sol beg bir de beg oyuncusu alınır inşallah. fenerinde bu günki top oynayışı ortada olduğuna göre türk futbolu bu senede kan ağlayacak gibi.
nice'dir 4 yemiyordu. belki silkelenir, belki bazı şeyleri görmüşlerdir derim de.

çok zor.

yani tek kurtuluşları var;

bizim cl'den elenmemiz ve gelecek ekstra meblağla birkaç iyi transfer yapmaları.

onun dışında hiçbir şansları yok.

ki biz arsenal'e elendiğimizde de yine tek başlarına gitmiş ve sonraki 2 senede ayakta kalmayı başarmışlardı.

muhtemelen tarih tekerrür edecek gibi.
Her sene gösterdiği transfer politikasıyla kafayı yedirten takımım, canım , ciğerim..
ya beyler tamam yaşım çok fazla değil ama ben but takımın akıllı bir transfer dönemini hatırlamıyorum hiç.

şampiyonluk bizim transflerle alakalı olmuyor ya resmen.
Daha ilk yarı bitmeden yönetim teknik direktör degisikligi olur diye tahmin ediyorum. forvet küsecek diye takıma forvet almamak nedir arkadaşım böyle saçma düşünce mi olur başarısız sonuclar gelince once teknik direktör sonra yönetim gider.
türkiye'de şu veya bu şekilde şans tanınmayacak son takımdır ama bunu anlamayacaklar bir türlü.

gerçi anlayanlar da çıkıyor bazen:

https://twitter.com/beyaz...status/564897574688010241

bu arada bu takım son şampiyon ve rakiplerine bildiğim kadarıyla messi, ronaldo falan gelmedi. bence erken tahminler yapıp sonra üzülmeyin.
çoğu taraftarının sabırsızlığı ve tahammülsüzlüğü, ligi 5. bitirmesinden, sezonu kupasız kapatmasından, şampiyonlar ligi gruplarını puansız tamamlamasından daha büyük bir sorun teşkil eden kulüp.
şimdi " 4-0 yenildik birader, eleştirmeyelim mi ? " diyenler olacak. güzel kardeşim, sen hamza hoca ile anlaşıldığı açıklandığında da, beşiktaş" ı 2-0 yendiğimizde de, dördüncü yıldızı taktığımızda da sabırsız, tahammülsüz, kırıcı eleştiri yapıyordun. bunun nice maçıyla bir alakası yok.
ne yazık ki galatasaray" ın çoğu taraftarı iyi günde, galibiyette, kupa, yıldız kazanıldığında ortaya çıkıp mağlubiyette, kötü futbolda, kaybedilen şampiyonlukta ortadan kaybolmaya başladı. sadece bir tane galatasaray olduğunu unutan çok kişi var.
şahsen 17. haftada 7. sırada, liderden 20 puan geride olsak da ben galatasaray" ı şampiyonmuş gibi sevmeye devam edeceğim, aralık ayına kadar da geçen sene zor şartlarda bize iki şampiyonluk ve dördüncü yıldızı kazandırmış teknik direktöre sırtımı dönmeyecek, yollar ayrılsa bile ilk olarak onu değil, galatasaray taraftarı" nın sabırsız ve tahammülsüz tutumunu eleştireceğim.
vefa" nın bozası ile ünlü bir semt olmadığını bilen, 15 sene şampiyonluk görmese de stadyumları terk etmemiş vefalı taraftarı seven biri olarak yense de yenilse de galatasaray sevgimi sürdüreceğim. başka galatasaray zaten yok.
isterse 27 yesin yine de gerçekleri göremeyecek insanlar tarafından yönetilen klübüm.
ilk önce Fener-bahçeyi tebrik ederim. O kadar transfer yaptı helal olsun hakettiler. Galatasaray ne yaptı? gitti bize küfür eder gibi Sabri sarıoğlu ile sözleşme uzattılar. Bilal kısayı aldılar. Bugün nice takımından 4 tane gol yedik as kadroyla çıkmamıza rağmen? Sen şampiyon oldun yıldız taktın Bursaspordan kupa aldın bu paralar nereye gitti? Hepsi sabriye mi gitti yoksa bilale mi ? Sneijderle Muslera ile sözleşme imzala eyvallah ama bu işler sabri ile yürümez herkesin bir sabrı sınırı var sağ beke acilen takviye yapılması lazım şampiyonlar liginde bu kadro ile gelen geçen bize 4 atar 5 atar bu kadar cimri olmayın. isyanım Sana Galatasaray.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026