bugün

/887
(bkz: match fixingiyle ünlü futbol kulübümüz) dür.
tescilli şikecilerin hala dillerine ve kanlarına yerleşen şike ile bok atmaya çalıştığını görmek ne kadar keyifli! arsızlık ve yüzsüzlük diz boyu!!
transfer konusuna gelirsek; elin iti son 4 yılda 3 şampiyonluğu kaybetmiş. 3 yıldızdan sonra 4. yıldızı da galatasaray'a karşı kaybetmiş! kulübün en kötü başkanı olduğunu gizlemek için abanıyor şu an... kontrolsüz olarak büyümeye devam edecekler, daha da fazla alacaklar... ama tenleri ince... büyüdükçe inceliyor o ten... bekleyin biraz...

geleceklerini umarım mahvederler, daha da beter ve rezil olurlar! biz it olmadığımız için onlar gibi, temennilerimiz ve dualarımız kabul olur elbet!
çok bişey değil, hem ortada hem sağbekte oynayabilen iyi bir defans alınsa (kaboul kabulümdür), bir de alternatif forvet oyuncusu alınsa (niasse'a bile razıyım), melo elde tutulduğu sürece bence daha fazla transfer şart değil.

ayrıca; okuyorlarsa galatasaraylı yöneticilere seslenmek isterim. şu cüneyt tanman'ın görevi ne ise aynen talibim. onu gönderin beni alın! onun yaptığı, yapacağı her işi emin olun ben de yaparım. para da istemem; tamamen galatasaray aşkı için... ileri seviyede dil de biliyorum hem. salak sulak açıklamalar yapıp taraftarı da uyuz etmem. alın beni hacı! *
Beyler bu seneki şarkımızı şimdiden açıklıyorum

Mustafa ceceli - hüsran.

evet,bakıyorum transferlere hep boş adamlar,abi jan pol karacan kim ya,Bilal kısa kim Allah aşkına..

podolski desen 30 yaşında,hep muslera muslera nereye kadar bu çocuğa yükleneceksiniz...
bizim uefa kupamız var taraftarlarının takımı.
Seneye ligde siki tutmasi halinde avrupadan gelen para suyunu cekecek ve o zaman simdiki yonetim ve teknik heyet ne bok yedigini anlayacak.

Buyuk takimlar icin kuculerek tasarruf diye bir sey olmadigini anlamak icin besiktas'in fedasini bizim de mi yasamamiz gerekiyor. Kaldi ki biz bunu dilenecek duruma dustugumuz gunlerde yasamistik.

Sampiyon bir kadromuz varmis ve cok fazla transfer gerekmiyormus. Rahat olmaliymisiz. Sabri pereiradan iyi degilmis.
Ya suana kadar yapilan cercop transferler yerine kadrodaki maas yukunden baska bi boka yaramayanlari yollayarak 3 tane ust duzey futbolcu gayet de kadroya katilabilir, sampiyon yapan iskelet guclendirilebilirdi. Ki o iskelet de bas bas bagiriyor bana gotu yaslamayan ben kendimi zor idare ediyorum diye. Azicik tempo artinca dortluk oluyoruz, kor mu bu yonetim, teknik heyet.

Yazik ama avrupadan, ligden gelen gelirlere yazik. 10 milyona mal olan muslera ve sneijder takimi sampiyon yaparken kadrodaki 20 milyonluk cop ne boka yariyor? Bu copu at, iki winner daha koy kadroya iste aq. Ama ne oluyor, gidip 10 milyonluk cop daha cikariyorlar. Aklina sokayim boyle yonetimin ben. Bu kadar ongorusuz olunur mu lan. Aklinizi basiniza alin ya.
abi fenerbahçe'ye bakıyorum adamların ortasahası zaten sağlam, defans desen sağlam. geriye ne kaldı? kanat ve forvet, eee adamlar bunları da aldılar bomba gibi bir takım olma yoluna girdiler. kaldı ki uyum sağlansın bomba bir takım oldular bile.

peki galatasaray ne yapmaya çalışıyor? tamam podolskiyi aldın sol kanata, eee sağ kanatta göbekli olcan'ı mı oynatacaksın yoksa oynasa da güven vermeyen yasin'i mi?

peki defans? abi chedjou neyse de şişirdiğimiz semih çok mu iyi? adam dünya kadar hata yapıyor markajda. sağ bek? sabri, maxi pereira'dan daha iyiymiş, ya neyin kafası bu?

ortasahada melo'nun gelip gelemeyeceği belli değil, selçuk desen ciddi anlamda yetersiz ve çelimsiz, ee jem karacan nedir? akşamdan beri bu adamı neden almış olabileceklerini düşünüp duruyorum ama gel gelelim bir anlam veremiyorum. dzemaili var bu adamdan daha iyi, beğenmesek de hamit var, bilal kısa var. sen bu adamlardan daha iyi bir adam alacağın yerde neden cem karacan aklım mantığım almıyor.

forvet olayına ise hiç girmiyorum zaten. burak'la, umutla nereye kadar? şöyle adam akıllı ayağında top tutan, vurdum gol olursa olur mantığıyla değil de aklıyla oynayan bir forvet lazım.

--------------------burak

podolski-----------sneijder------------???????

------------selçuk---------???????

telles------semih----------chedjou-----???????

işte buradan görüleceği üzere takımın sağ tarafının ne olacağı olduğu gibi muamma.

inşallah hamza hoca ne yaptığını biliyordur.
Gökhan inler ve niasse gibi bitmiş adamlarla transfer yapmaya çalışan takımım.

gelenler
podolski
Bilal kısa
jan poul karacan
caroul

şimdi bu adamlardan hangisi takıma yardımcı olur.
yüksekten uçan takım...
sezonu sivasspor deplasmaninda acacaktir.
bu yılda her yıl olduğu gibi şampiyonluğun en büyük adayı olan takımdır.
gokhan inleri bitmis kabul eden taraftarlara sahip takimim. bu adamlar meloya razi geliyor bir de.
Cl de hedefleri olduğu halde düşünüp taşınıp reading yedeği j.p karacan i alan takımım.

Melo gidiyor. Şampiyon takımın sagbeki diye Sabriye zam yapılıyor, dzemaili de şampiyon takımın yedeği mesela, o da zamlansin.

Umut da şampiyon takımın yedek golcüsü o da zamlansin. Şampiyon takımın sagbeki ne aq?

Fenerbahçe hiç bi interneyşinil başarısı olmadığı halde interneyşınıl oyuncuları tek tek alıyor bizimkiler niasse alınırsa çok iyi olur derdinde. Yasin , podolski, Burak, umut , wesley.. Bunların arasında niasse kimi keser de oynar AMK ya.
hayırlı olsun..

1. hafta sivasspor - galatasaray
2. hafta galatasaray - osmanlıspor
3. hafta torku konyaspor - galatasaray
4. hafta galatasaray - mersin idmanyurdu
5. hafta trabzonspor - galatasaray
6. hafta galatasaray - gaziantepspor
7. hafta medipol başakşehir - galatasaray
8. hafta galatasaray - gençlerbirliği
9. hafta fenerbahçe - galatasaray
10. hafta galatasaray - eskişehirspor
11. hafta çaykur rizespor - galatasaray
12. hafta galatasaray - antalyaspor
13. hafta kasımpaşa - galatasaray
14. hafta galatasaray - bursaspor
15. hafta beşiktaş - galatasaray
16. hafta galatasaray - akhisar belediyespor
17. hafta kayserispor - galatasaray   
bu sene 4 ya da 5. olabilecek takım.

sıralamam şöyle:
1) Fenerbahçe
2) beşiktaş
3) antalya
4) Trabzon
5) Galatasaray
neden kucumsendigi anlasilamayan takimim.kalde dunya capinda bir kaleci var chedju ve semih iyi oyuncular selcuk kaliteli bir oyuncu wesley bolgesinin sayili adamlarindan yani kemik saglam. solda podolski saglam oyuncu ileriye biri alonacak. bence derdi bekler bu takimin. defansi cok iyi yapan iki bek olsa saglam takim olur.
Tüm umutlarımızı hamza hocaya bağladık bu takımı düzlüğe çıkarıcak adam hamza hocadır hadi hayırlısı.
sezon önceleri değil mayıslarda şampiyonluğu kucaklayan türkiye nin 4 yıldızlı en büyüğü. bakıyorum da bir grup ergen daha sezon başlamadan vurmuş. olum durun lan sakin olun, ötekiler başarisizligini transferle kapatir. biz sampiyonlukla. ayrica galatasaray transferde ortaligin amina koyacaktir. biraz bekleyin ergenlik yapmayin. paramız da, şampiyonlar ligimiz de garanti.
yasin fırtanasını, ne çabuk unuttunuz hırbolar.
Kesinlikle saçmalayan takimimdir, abi şampiyonlar ligindesin ya neyin hesabini yapiyosun kume dusmemeye oynamiyosun ki senin transfer butcen en az 15-20 milyon euro olmali bu sezon, podolskiyi 2ye almissin ver 5-10 milyon taş gibi bi forvet al ver 5 milyon melonun yerini doldur ver 5 milyon adam akilli bi sağ bek al yeter zaten. Fenerbahcenin sampiyonlar ligi garantisi bile yok adamlar deli gibi transfer yapiyo para harciyo. Bu hep hamza hocanin dar vizyonundan kaynaklaniyor iste, bu sezon sampiyon olma ihtimalimiz yok, insallah gruptan cikmayi basarabiliriz ama asil kotu olan fenerbahce derbilerinde cok terleyecegimiz gercegi.
Başkanı ayrı menajeri ayrı teknik direktörü ayrı saçmalayan kulübüm.

Bu sene fena sikiş dönecek beyler üzgünüm.
taraftarları genellikle 90 sonrası doğumlu ergenlerdir. eee ne de olsa çocuklukta görmüşler bi uefa kupası. başarı taraftarlığı bu olsa gerek.

not: suat altın inşaat kayseri erciyesspor.
maxi pereira'yı almalası durumunda transfer sezonunu kapatabilen takım. alın artık şu adamı amk kafayı yiycem. çok mu şey istedik , adam akıllı bir bek sadece.
....................muslera
transfer..chedju..semih..telles

selcuk..transfer
burak/yasin/hamit...wesley...podolski
transfer(huntelar/lorente)

kadrosuyla oynarsa ortami dagitabilecek takimdir.
Ben 2000' li yıllardan beri aynı şeyi düşünüyorum. Dünyanın hiçbir yerinde Galatasaray taraftarı kadar sabırsız ve tahammülsüz taraftara rastlanmıyor artık. Yanlış anlaşılmasın, bu son birkaç senedir güçlenen ama temeli 2000' Li yılların başında atılmış bir yanlış: Sezon başında teknik ekip, kadro ve transferleri yerden yere vuran, Podolski gibi bir dünya yıldızına bile yüz ekşiten bir zihniyet var. Tahammülsüzlük, iyi gün taraftarlığı var. Ben ki " Galatasaray iyi gün taraftarıdır " diyen Fenerbahçeli ve beşiktaşlıya kızardım ama artık hak veriyorum.
Takımın iki kupada şampiyon olmuş, kadronu Podolski gibi son dünya şampiyonunun yıldız forvetiyle güçlendirmişsin, kadrodaki futbolcuyu beğenmiyor, hakarete varan eleştirilerde bulunuyorsun. Hollanda ya da Çin' den Türk Futbolu' nu bilmeyen bir adam getirsek bu anlamsız, zamansız, ölçüsüz eleştirileri görse " 5. Mi bitirdi bu sene Galatasaray ? " diye sorardı.
Gelecek sezon başarılı olursa sadece rakiplerini değil çoğu taraftarını da mağlup edecek takımdır.
Unutmayın arkadaşlar, sadece bir tane Galatasaray var. 10 tane yıldız almak da başarı ve kupayı garanti etmez. Sahip çıkalım kulübümüze, vazgeçmeyelim bu kadar kolay.
© copyright 2005 - 2026