bugün
- ekonomi8
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- çerçeve yasa10
- eşitlik mi özgürlük mü8
- kainattaki değişim2
- emekliler2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- emeklilik2
- sonradan olma2
- yaşlandığının farkına varmak9
- ekşi sözlük referans17
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- müzik dinlemek5
- tarım3
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- kartoncu birader vs erecto bey3
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- allah3
- mekke anlaşması20
- asosyal ve çirkin olmak4
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- sözlüğün çok durgun olması6
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- almanya12
- clean girl akımı4
- sıcak hava vs soğuk hava6
- sigara içmeyen erkek4
- namaz5
- evlenmeme nedenleri5
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kedi3
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- eva mendes2
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- 11 ağustos 20262
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ulu parti5
- hesaplama3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- günlük tutan erkek19
- adavet2
- baliye balayına gitme ezikliği4
süper ligde ilk 2'ye girer.
şampiyonlar ligi çeyrek final,
uefa'ya kalırsa final oynayacak takım.
türkiye kupası zaten garanti.
şampiyonlar ligi çeyrek final,
uefa'ya kalırsa final oynayacak takım.
türkiye kupası zaten garanti.
Türk futbolunun avrupa ya açılan kapisidir. Diğer kapıların hepsi görüldüğü gibi cadı sila'ya çıkıyor. *
bu sene patlayacak takım. evet.
Ulan bu yazilanları gorene kadar fenerbahcenin elenmesine uzuluyodum ama simdi galatasaraya bok atanlari gordukten sonra iyi olmus diyorum. Abi once bi bu takimin basarisina ulasin sonra bok atin allah askina cocukmusunuz ya lutfen.
türkiye'nin ikinci büyük spor kulübü.dikkat edin "spor" diyorum.
birincisi için (bkz: fenerbahçe sk)
birincisi için (bkz: fenerbahçe sk)
muhtemel 11
------------------muslera---------------
nagotomo----semih(chedjou)--------transfer-------carole
----------bilal(düşük ihtimal transfer)-------selçuk----------
----volkan şen(yasin)--------sneijder-----------podolski----
---------------------------------burak---------------------------- .
------------------muslera---------------
nagotomo----semih(chedjou)--------transfer-------carole
----------bilal(düşük ihtimal transfer)-------selçuk----------
----volkan şen(yasin)--------sneijder-----------podolski----
---------------------------------burak---------------------------- .
avrupa, lig, türkiye kupası, türkiye süper kupası ( Devlet Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve Atatürk Kupası)...
amına koyim artık aklına ne gelirse, hepsinde en iyisi. görece konuşmuyorum hafız, zoruna gitmesin.
amına koyim artık aklına ne gelirse, hepsinde en iyisi. görece konuşmuyorum hafız, zoruna gitmesin.
asalettir, asalet!
hayallerin bittiği yerde başlamasıyla ünlüdür.
Galatasaray bir his takımı.... Yüzlerce maçı vardır. içimizdeki hissiyatla ve duyguyla maçı kazandığı....
bu sene yıldızlar da dahil olmak üzere dünya kadar transfer yapıp kendi evinde ve deplasmandaki ilk avrupa denemesinde tecavüze uğramasına rağmen kendisine taş atabilen aklıselim rakip taraftarları bulunan büyük kulüptür.
bjk ile birlikte avrupa da ülkemizi temsil edecektir. ama en üst düzey avrupa liginde yine tek tabancadır.
bjk ile birlikte avrupa da ülkemizi temsil edecektir. ama en üst düzey avrupa liginde yine tek tabancadır.
şampiyonlar ligi'nde yolu açık olsun ama ne yapacağınız henüz kestirenediğimiz türkiye'nin en başarılı futbol kulübüdür. 2 transfer daha yapıp 21. şampiyonluğu da kazanacaktır sezon sonunda.
bu senede şampiyonlar liginde ne yazık ki tek başına temsil eden kulup.
Gururumuz. Cem Yilmazin deyimiyle uzerinde galaksi var.
ilklerin ve enlerin Takımıdır. Cem Yılmazında dediği gibi üstünde galaksi var.
borçlarını kapatmak için 1868 e mesaj isteyecek kadar fakir ve rezil takım. ama durun onlar real le maç yapacak(!).
bir galatasaraylı olarak üzüldüğüm takımdır şampiyonlar liginde böyle kadroyla oynarsa dörtten fazla yer.
Yeni sezona kupa kaldırarak başlamış, inşallah daha da kupalar kaldıracak tek büyük.
kupa beyi.
stoper, orta saha ve forvet ihtiyacı bariz. Sağ bekten vazgeçtim, bunları alın yeter. Zira sağ bek şampiyon yapmaz ama bunlar yapar!
stoper, orta saha ve forvet ihtiyacı bariz. Sağ bekten vazgeçtim, bunları alın yeter. Zira sağ bek şampiyon yapmaz ama bunlar yapar!
takımda genel olarak bi sıkıntı var. hevesleri yok sanki oynamaya, doymuş gibiler. doğru ve etkili iki transfere ihtiyaç var; forvet ve stoper. takımın havası değişir en başta.
burakla umutla olmaz bu iş, harbiden olmaz. podolski kalite kokan bir oyuncu şu an gayet iyi duruyor ama forvete yapılan ekstra ve doğru bir transferle performansının iki katına çıkar bu adam demedi demeyin.
sneijder ve podolski. adamlar zeki oynuyor amk. al zeki bir forvet daha, gör efsane paslaşmalarla atılan golleri. ya bu adamlar neden bunu göremiyor hâlâ amk.
gelelim stopere, defans resmen error veriyor. bizi bu kafayla şampiyonlar liginde gelen geçen siker demedi demeyin. al sağlam kjaer tarzında bi stoper, chedjou ile kemik gibi olsunlar amk.
transfer şart bu takıma.
not: gs.
burakla umutla olmaz bu iş, harbiden olmaz. podolski kalite kokan bir oyuncu şu an gayet iyi duruyor ama forvete yapılan ekstra ve doğru bir transferle performansının iki katına çıkar bu adam demedi demeyin.
sneijder ve podolski. adamlar zeki oynuyor amk. al zeki bir forvet daha, gör efsane paslaşmalarla atılan golleri. ya bu adamlar neden bunu göremiyor hâlâ amk.
gelelim stopere, defans resmen error veriyor. bizi bu kafayla şampiyonlar liginde gelen geçen siker demedi demeyin. al sağlam kjaer tarzında bi stoper, chedjou ile kemik gibi olsunlar amk.
transfer şart bu takıma.
not: gs.
(bkz: winner)
2000 yılından beri çıktığı 12 final müsabakasının 10 tanesi kazanıp kupayı alan takım. 2006'da bjk'ye süper kupa finalinde, geçen sene penaltılar ile fb ye yine süper kupa finalini kaybetmişti.
takım finale çıkarsa tam bir winner karakteri gösteriyor!
takım finale çıkarsa tam bir winner karakteri gösteriyor!
herhalde 2000 yılında aldığı uefa kupasını asla unutamayacağım takımım.eskiden kumluk şimdiki adıyla kimliğin orda uefa kupası finali izlemiştik.aklımda kalan içimden thierry henry ye saydığımdı.ona rağmen almıştık kupayı.benim için unutulmaz bir andır.
ya hamza hoca bizim göremediğimiz bisey yapıyor yada şans var bu takımda. yahu oynamadan nasıl 3 kupa alır bi takım. bu türk futbolunun rezalet göstergesidir.
Kupa Beyi GALATASARAY almadığımız kupa kalmadı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar