bugün
- filistini destekleyen yahudi delege11
- erdoğan ikinci atatürk'tür16
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak30
- kabataş yalanı19
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri14
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek14
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (35)
turk telekom'dan 8mb hız alıyordum. turknet'e geçtim 35 mb hız alıyorum. şu bağlantıyı kullanarak hem siz hem ben bir ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
(tek yapmamız gereken faturaları vaktinde yatırmak. )
https://turk.net/p/nqu37yy23jpv/
turk telekom'dan 8mb hız alıyordum. turknet'e geçtim 35 mb hız alıyorum. şu bağlantıyı kullanarak hem siz hem ben bir ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Aldığım ayakkabı 15 günde sadece yürürken açıldı. Götürdüm iade etmeye veya değiştirmeye. Biz bunu yetkililere aktarıcaz deyip ayakkabıyı aldılar aradan 20 gün geçti aradılar ve iademin kabul olmadığını kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Lanet ederek gittim ayakkabıyı geri aldım. yalnız ayakkabının içine bir solüsyon sıkmışlar ayakkabı bot kadar ağırlaşmıştı. O ağırlıkta bi türlü gitmedi . Ücretsiz bile verse ürün almam evdekilere de aldırmam. Siz siz olun almayın aldırmayın.
Satmak isteyen varsa ikinci elini alabilirim.
Sırf ekrana gelecek diye ışığı açıyorum ya aq böyle işin.
Her sene gösterdiği transfer politikasıyla kafayı yedirten takımım, canım , ciğerim..
Bazı anılar, bazı şarkılar hatırlatsa da bazen sosyal ağlarına gizli gizli baksanda en güzeli unutmaktır.
Allaha şükür o kadar olmadı ama indirim beklediğim veya d&r da görüpte online daha ucuz oluyor diye almadığım kitaplar olmuştur :D
Genelde ulus, kolej ve çevresinden denk gelinen olaydır. 10 yıldır kartları görüyorum ama daha hiç atanları göremedim. Sırf buna yasa çıkıp yasaklanmıştı diye hatırlıyorum.
Tırt bir hocadır. Bir aykut kocaman değildir mesela veya Fatih terim.. bunu göreceksiniz.
Kendisi Ne Atatürkçüdür nede Chplidir. Nasıl oldu da Chp'nin başına geldi bi anlam veremedim.
Çocuğunu her sabah apartmanın garajında bağırta bağırta oynatan piçtir.
Nedendir bilmiyorum ama nereye gitsem bi ankara değil la diyorum..
Daha başarılı oldukları için olabilir.. :D
Hayatınızda görüp göreceğiniz en saçma mağaza. Şöyleki 60 tlye bir ürün koyuyor. Farklı kodda 80 tlye daha ürün koyuyor. Bu ondan daha iyi diyor. 80 tllik ürünü alıyorsunuz ama 60 tllik ürünü gönderiyor. Çin malı ürün dün aldım bugün kırıldı. Ha efendim ben bunlara rağmen alırım diyorsanız gidin atın paranızı çöpe. 10-20 tl verip ömür boyu kullanmak varken neden 2-3 gün kullanmak istersiniz ki?
Mühendislik istiyor.. inönü üniversitesi kampüsüne felan güzel diyorlar ama kampüs iş buldurmuyor bu hayatta. iki şehrin insanıda birbirine takılsada benziyor aslında.
Arkadaşlar kardeşimin artık son hakkı. ek yerleştirmelerde birini yazmak istiyor siz olsanız ikisinden biri hangisini yazardınız? neden..
istemediğiniz bölümü okumaktansa hiç okumayın çok daha iyidir. Şimdi şöyle düşünelim. Etrafta sürekli göreceksiniz anneniz babanızda diyecek bunu şunun çocuğu şunu kazanmış, bunu evladı bunu kazanmış. hepsini boşverin. Sistem zenginler için. Hatta ülkemizde de üniversite artık gelir kapısı gibi görülüyor. istanbulda her semtte adını bile duymadığımız üniversiteler var. Şimdi bölümü küçük gördüğümden felan değil ama adam gidip işletme,iktisat, edebiyat,fizik,matematik vb. Bölümü sırf üniversite okumak için okuyor. sonra twitterde taga destek 10000 atama istiyoruz taga destek 20000 atama istiyoruz diye yalvarıp duruyor. Bir insan üniversitesi niye okur? akrabalarım okudu desin diyemi? tamam o zaman şöyle düşünün diyelim ki okudunuz okul bitti ve işsizsiniz. Haydaaaaa. Ya hayda işte. seveceğiniz mesleği yapın arkadaşlar. Kimseye aldırış göstermeyin insanlar eşit şartlarsa yarışmıyor. Bunu size saçma bir tercih yapıp hayatını karartan insan olarak diyorum.
da vinci demons, shameless, game of thrones.. Başkası yok.
Kahramanmaraş veya gaziantepde tapılacak tatlı.