entry'ler (35)

turknet

turk telekom'dan 8mb hız alıyordum. turknet'e geçtim 35 mb hız alıyorum. şu bağlantıyı kullanarak hem siz hem ben bir ay ücretsiz internet kullanabiliriz.

(tek yapmamız gereken faturaları vaktinde yatırmak. )
https://turk.net/p/nqu37yy23jpv/

turk net

turk telekom'dan 8mb hız alıyordum. turknet'e geçtim 35 mb hız alıyorum. şu bağlantıyı kullanarak hem siz hem ben bir ay ücretsiz internet kullanabiliriz.

(tek yapmamız gereken faturaları vaktinde yatırmak. )
https://turk.net/p/nqu37yy23jpv/

ayakkabı dünyası

Aldığım ayakkabı 15 günde sadece yürürken açıldı. Götürdüm iade etmeye veya değiştirmeye. Biz bunu yetkililere aktarıcaz deyip ayakkabıyı aldılar aradan 20 gün geçti aradılar ve iademin kabul olmadığını kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Lanet ederek gittim ayakkabıyı geri aldım. yalnız ayakkabının içine bir solüsyon sıkmışlar ayakkabı bot kadar ağırlaşmıştı. O ağırlıkta bi türlü gitmedi . Ücretsiz bile verse ürün almam evdekilere de aldırmam. Siz siz olun almayın aldırmayın.

lingusta

Satmak isteyen varsa ikinci elini alabilirim.

ışık kapalıyken ekrana konan küçük sinek türevleri

Sırf ekrana gelecek diye ışığı açıyorum ya aq böyle işin.

galatasaray

Her sene gösterdiği transfer politikasıyla kafayı yedirten takımım, canım , ciğerim..

eski sevgili

Bazı anılar, bazı şarkılar hatırlatsa da bazen sosyal ağlarına gizli gizli baksanda en güzeli unutmaktır.

parasızlıktan kitap satın alamamak

Allaha şükür o kadar olmadı ama indirim beklediğim veya d&r da görüpte online daha ucuz oluyor diye almadığım kitaplar olmuştur :D

ankara da yere çıplak kartvizit atan pezolar

Genelde ulus, kolej ve çevresinden denk gelinen olaydır. 10 yıldır kartları görüyorum ama daha hiç atanları göremedim. Sırf buna yasa çıkıp yasaklanmıştı diye hatırlıyorum.

vitor pereira

Tırt bir hocadır. Bir aykut kocaman değildir mesela veya Fatih terim.. bunu göreceksiniz.

kemal kılıçdaroğlu

Kendisi Ne Atatürkçüdür nede Chplidir. Nasıl oldu da Chp'nin başına geldi bi anlam veremedim.

ağzına sıçılası komşu modeli

Çocuğunu her sabah apartmanın garajında bağırta bağırta oynatan piçtir.

ankara nın en çok sevilen yanı

Nedendir bilmiyorum ama nereye gitsem bi ankara değil la diyorum..

galatasaray dan nefret etme nedenleri

Daha başarılı oldukları için olabilir.. :D

alfabilgisayar

Hayatınızda görüp göreceğiniz en saçma mağaza. Şöyleki 60 tlye bir ürün koyuyor. Farklı kodda 80 tlye daha ürün koyuyor. Bu ondan daha iyi diyor. 80 tllik ürünü alıyorsunuz ama 60 tllik ürünü gönderiyor. Çin malı ürün dün aldım bugün kırıldı. Ha efendim ben bunlara rağmen alırım diyorsanız gidin atın paranızı çöpe. 10-20 tl verip ömür boyu kullanmak varken neden 2-3 gün kullanmak istersiniz ki?

inönü üniversitesi mi fırat üniversitesi mi

Mühendislik istiyor.. inönü üniversitesi kampüsüne felan güzel diyorlar ama kampüs iş buldurmuyor bu hayatta. iki şehrin insanıda birbirine takılsada benziyor aslında.

inönü üniversitesi mi fırat üniversitesi mi

Arkadaşlar kardeşimin artık son hakkı. ek yerleştirmelerde birini yazmak istiyor siz olsanız ikisinden biri hangisini yazardınız? neden..

üniversiteye yerleşemeyen yazarlar

istemediğiniz bölümü okumaktansa hiç okumayın çok daha iyidir. Şimdi şöyle düşünelim. Etrafta sürekli göreceksiniz anneniz babanızda diyecek bunu şunun çocuğu şunu kazanmış, bunu evladı bunu kazanmış. hepsini boşverin. Sistem zenginler için. Hatta ülkemizde de üniversite artık gelir kapısı gibi görülüyor. istanbulda her semtte adını bile duymadığımız üniversiteler var. Şimdi bölümü küçük gördüğümden felan değil ama adam gidip işletme,iktisat, edebiyat,fizik,matematik vb. Bölümü sırf üniversite okumak için okuyor. sonra twitterde taga destek 10000 atama istiyoruz taga destek 20000 atama istiyoruz diye yalvarıp duruyor. Bir insan üniversitesi niye okur? akrabalarım okudu desin diyemi? tamam o zaman şöyle düşünün diyelim ki okudunuz okul bitti ve işsizsiniz. Haydaaaaa. Ya hayda işte. seveceğiniz mesleği yapın arkadaşlar. Kimseye aldırış göstermeyin insanlar eşit şartlarsa yarışmıyor. Bunu size saçma bir tercih yapıp hayatını karartan insan olarak diyorum.

hastası olunan dizeler

da vinci demons, shameless, game of thrones.. Başkası yok.

baklava

Kahramanmaraş veya gaziantepde tapılacak tatlı.